|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
|
עוד עבריין מקלדת, אין מה להתרגש מוכרים.
יום אחד צריך לתפוס אחד מהם וללמד אותם כמה דברים ולראות להם שאנחנו לא פרייארים, לא ככה? |
![]() |
# 12 | |
חבר על
|
ציטוט:
ושחר באמת אתה צנוע, קצת ניסחפת.
# 13 |
משתמש - היכל התהילה
|
הילדים של היום חח, כל דור הילדים נהיים דבעים יותר ויותר...
ילד בן 10 חושב שהוא גבר אם יש לו סכין בכיס... 99.7 אחוז מהמקרים של איומים זה סתם חירטוטים, גם הוא יעשה משהו אפשר להביא לו אחרי זה כמה נסיעות טובות חינמיות באמבולנס... לא שאני מתנגד להביא לו כמה בכל מקרה... במקרה שלך הסיכוי שהוא ימשש את האיומים הוא 0.00001 אחוז כי הוא לא רצה לתת לך את הכתובת שלו אז אני מניח שמדובר בילדון בן 10 שחושב את עצמו יותר מידי... ילדים כאלה צריך לשבור להם כמה עצמות כדי שיבינו שצריך לדבר יפה... יבגני |
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
LOL
תודה על תרומתך.
|
מכיר אותו, הרחקתי אותו מפה כבר בעבר =]
Permanently Banned
|
אחי,איגנור מהתחלה היה שווה את זה.
סתם אנשים מחפשים מכות באינטרנט.. |
![]() |
# 17 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
חחחחחחחח...
עזוב אותו, תן לו להנות באיגנור.! שהיה לו יום טוב.
הוסטסניון
|
ציטוט:
ברור שיש טובים ממני, אבל לא פראיירים ![]() |
|
![]() |
# 19 |
חבר וותיק
|
אחח הנוער של היום..
הוסטסניון
|
מה שכן הוא גבר אל תגיד שלא !
הוא ילכלך תידיים ויתן לך מכות ? מה פתאום חברים שלי ! חחחחחחח הרג אותי עם השגיאות כתיב נו מה קולטים שזה ילד בן 10 אתה יודע כמה כאלה מציקים לי ? היית צריך להגיד לו אחרי שהוא אמר שהוא ישלם לך 900 כאפות להגיד לו חח חבל בדיוק באתי ללמד אותך ומחר תשלם חחחחחחחח |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|