|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ממה ששמעתי מלקוח שלי.. בוא נגיד ככה "הם לא משהו"
|
![]() |
# 12 |
Guest / אורח
|
לדעתי חברה טובה
|
![]() |
# 13 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ניראת לי אחלה חברה אך לא התנסיתי בשירותיהם
|
![]() |
# 14 | |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
ציטוט:
ציין זאת בהודעה שלך. |
|
![]() |
# 15 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
לפי האתר רואים שזה חברה על רמה. ראיתי עליהם מספר ביקורות טובות והרבה אנשים מרוצים. לפי הסיבות האלה הגעתי למסקנה=שהם חברה טובה |
|
![]() |
# 16 |
חבר וותיק
|
תודה לכולם ,ד"א לאדם שמתענין השרתים שיכים לנו ומאחסונים בארון של חברת LSRV ,
שרת האחסון שלי עבר לפני חודש בעיה של הארדיסק לאחר כחצי שנה של עבודה ללא בעיות , לפני חודש החלפנו אותו והוא כבר חודש פעיל ללא בעיות בלי עין הרע. שבוע טוב ,ושוב תודה לכולם.
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | Last edited by LinuxServ; 14-01-06 at 18:25.. |
![]() |
# 17 |
משתמש חדש
|
לא מומלץ רמאי,נוכל,גנב.
גנב לי כ60 שקלים, ואומר שהוא לא חייב לי כלום! Last edited by Alex.k; 14-01-06 at 18:53.. |
![]() |
# 18 | |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
ציטוט:
ענה פה או שתקבל אזהרה. |
|
![]() |
# 19 | |
חסום
|
ציטוט:
הוא נשרף :qqb006: בכל אופן זה אותו שרת .. אותו יצרן רק מעבד שונה לא ? אני מדבר על הדואל קסאון 3.2 של אינטל .. זה השרת ? |
|
![]() |
# 20 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בקשר לשרת intel xeon 3.2 הארדיסק שלו נשרף כבר מזמן... (חצי שנה).
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|