|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
נראה נחמד.
אבל למה אתה לא נותן פורום בחינם שאתה בנית? מה הטעם לתת phpbb ו-ib כשהם במילא ניתנים להורדה בחינם... |
![]() |
# 12 | ||||
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
ציטוט:
![]() וגם אם לא, אני לא ממש מפיץ.. ציטוט:
הפעם אני לא הולך לריב איתך, תעשה לי טובה אל תגיב פה יותר. באשכול הקודם היו לך תלונות על איך האתר נראה, עכשיו הוא נראה מצויין גם במוזילה וכו'.. אז עכשיו אתה מסתכל לי על הקוד?! רק משועממים כמוך מסתכלים על הקוד! תחפש מריבות באשכול אחר. ציטוט:
www.php-il.net www.php.net - יש שם חלק בעברית רק אם משנים את השם של התיקיה en ל he ואז צריך גם לשנות קידוד. תודה לכולם ![]() Last edited by Shoko; 02-01-06 at 15:54.. |
||||
![]() |
# 13 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
Eye-Soft
אתה לא יעודע לפרגן לאנשים בגרוש אתה חושב את עצמך מלך הPHP והHTML יאללה תגיד מילה טובה הבנאדם בקושי חצי שנה על PHP הרבה יותר פחות אז דיי |
![]() |
# 14 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
תקרא את זה ואני מבטיח לך שאתה תבין למה זה כ"כ חבל. אני נאלץ להסכים עם Eye-Soft, ולא, לא בגלל שאני מנהל שירות מתחרה שמציע דברים דומים לשלך, אלא בגלל שאני בעד שיותר אנשים יתחילו לכתוב לפי התקן ויבינו שזה לא משהו שאפשר להתעלם ממנו, ובטח שלא אם אתה מציע שירותים לבוני אתרים ואמור לשמש להם דוגמה.
# 15 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני אחד מי בעלי my mod זהו פרויקט מהריב מי סוגו שמיתקשר למערכות פורומים ואתרים שונים אנחנו הצלחנו להשיג את המערכות IPB את הגרסאות 1.4 1.5 ו 2.0 ואת הגירסאות הישנות בעזרת שליחת איימל לIPB ישראל ובעזרת האיימל קיבלנו אישור להפיץ את הגרסאות הללו ואת הגרסאות של PHP |
|
![]() |
# 16 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
אני צריך לכתוב קוד תקין בשביל 2 משועממים? לא. ותראה לי טעות אחת בתכנות שהיא לא לפי התקן. Last edited by Shoko; 02-01-06 at 19:04.. |
|
![]() |
# 17 | ||
חבר חדש
|
ציטוט:
ציטוט:
Result for localserv.co.il רק מטון הדיבור שלך אתה חושף את בורותך בנושא. Eye-Soft ואני לא משועממים ובאנו לעזור לך להבין למה חשוב התקן בבניית אתר, ולמה הוא עוד יותר קריטי באתר שמציע שירותים לבוני אתרים.
![]() Postool - מערכת תגובות, עצומות, סקרים, ד"שים ושלל שירותים לבוני אתרים! Last edited by Postool; 02-01-06 at 19:19.. |
||
![]() |
# 18 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
אז הדפדפן יקרא אותו בעוד 0.1 שניות, מה יקרה? בשבילכם אני יתקן כמה שיותר. |
|
![]() |
# 19 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
הנה, תיקנתי את מה שיכולתי.
כל השאר לא הבנתי מה הוא רוצה ממני. |
![]() |
# 20 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
![]() דרך אגב, זה 144 שגיאות, אם אתה מסתכל על התקן החדש - XHTML (שגם הוא כבר לא כל כך חדש...) http://validator.w3.org/check?uri=ht...ss=1&verbose=1 |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|