|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
אין צורך לאחל "בהצלחה", ההצלחה כבר הגיעה. ישבתי על זה לא מעט זמן, ונכון שזה סכום זעום שמזיז לי לכל היותר את הביצה השמאלית - אבל לאורך השנים, כמה וכמה אנשים ניסו לעשות לי הונאות באינטרנט וכל אחד מהם קיבל בראש בסוף - רובם נכנעו, חלקם נתבעו. תן לחבר שלך לבחור באיזה דרך זה יקרה ואם 65 ש"ח בשביל לשחק בפוקר בפייסבוק שווים את מה שמתוכנן לו. אצלי אין הפקרות ומי שינסה לדפוק אותי, יקבל את זה חזרה הרבה יותר חזק בבומרנג - אם אני לא עושה את זה בשביל עצמי, אז לפחות עבור כל אותם עשרות אנשים שהוא כבר הספיק להונות באינטרנט במשך קרוב ל-5 שנים משנת 2011.
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
חסום
|
ציטוט:
אתה לא שפוי בכלל. אני לא יודע למה אתה כזה בטוח שזה הוא,ותאמין לי 65 שקל זה לא מה שיעשה אותו עשיר או שמח תן פה או בפרטי הוכחה אחת שזה הוא אחת בלבד. אמרת שיש לך כמה.. |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר מתקדם
|
ה-65 ש"ח הללו מצטרפים לאין ספור מקרים מתועדים באינטרנט של תלונות כלפיו, חלקן בסכומים גדולים בהרבה.
אין לי מושג מה עובר לבחור הזה בראש - אולי הוא עוד לא התבגר, אולי הוא סובל ממחלה קשה, אולי הוא מכור כרוני למשהו מסוים, לא חסרות התמכרויות שעבורן אנשים נואשים ומסכנים יעשו הכל כדי להשיג כסף - זה יכולה להיות עוד מנת אסיד או 20 מיליון דולר וירטואלים בפוקר של הפייסבוק. לי ולשאר האנשים שנפגעו ממנו זה ממש לא משנה. אנחנו אלו שנפגענו ובכל אחת מהנסיבות עליו לתת את הדין, בטח כשהוא לא מראה שום רצון לחזור בעצמו ולתקן את העוולות שעשה. בין אם כי הוא מפחד, בין אם כי זה חזק ממנו או בין אם כי הוא לא רוצה. אותי זה לא מעניין. במידה והכסף לא יוחזר ותוגש התנצלות מצידו, בימים הקרובים תצא נגדו תביעה ייצוגית שכבר עכשיו מתארגנת מאחורי הקלעים עם כמה מנפגעיו, ולצערי הרב, לא היה קשה לאתר כאלו. |
![]() |
![]() |
# 14 | |
חסום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 15 |
אחראי פורום
|
שלום חברים יקרים,
צר לי לשמוע את סיפורך, בהחלט כואב להתעסק עם נוכלים. אני מקווה שהעניין יגיע לטיפול ויהיה מאחוריך מהר מאוד. Dwx.co.il - תראה זאת כהתראה אחרונה. אתה לא עו"ד של אף אחד ולא מייצג אף אחד. הבחור ביקש עזרה. יכול לעזור? מעולה. לא? אל תייצר כאן סלט. לא רוצה עוד תגובות בנושא זה. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר מתקדם
|
when you have to shoot shoot don't talk
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר בקהילה
|
Maroon 5 - בוא אפצה אותך במנת שאוורמה חבל על הכסף לעורך דין
![]()
# 19 | |
חסום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 20 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
אתה מנסה להגן על החבר שלך? אין שום בעיה, בשביל זה יש לו משתמש כאן בפורום - ומדבריך, נראה שהוא מכיר את הנושא. במילים אחרות, אם הוא רוצה להגן על עצמו.. שיגן.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|