|
||||||||||
| הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
|||||||
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
|
|
|
# 1 | ||
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ציטוט:
|
# 2 |
|
מתאורר / יצא בחוץ
|
כל עוד אתה משקר
אני לא מוכן להגיב בבקשה תן את הגירסא האמיתית של הסיפור. לא העברת לי מעולם כסף בבנק ....סגרתי לך אחרי שמעל חודש וחצי לא שילמת לי עברת על מספר חוקים בתקנון שלי והביקורת הזאת שיקרית לחלוטין מספר נקודות שיקריות : *התשלום הועבר ב.PAYPAL *אתה איחרת בחודש של ניסיון. *יש לציין שמנהל חברת ווינר-סרב חבר טוב שלך ולא אחסנת אצלו כי יש עלייך התקפות אתה פשוט משקר...וחבל אני מופתע מהאנשים פה שמאמינים לזה נ.ב : למה האתר שלך נסגר ? התקפות ? *תעביר לי מספר אסמכתא של התשלום שהמצאת שהעברת לי בבנק ותקבל החזר בבנק... הבעיה שמעולם לא העברת לי תשלום בבנק הנה תגובה רישמית למה אני לא מחזיר את התשלום : http://israel-serv.net/kobi.htm המשך יום נעים ![]() Last edited by בן.נ.; 25-12-05 at 15:55.. |
|
|
# 3 | |
|
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() סתם לכלוך זרקתם עליו. תתביישו! |
|
|
|
# 4 | |
|
משתמש חדש
|
ציטוט:
עבר חודש מאז שהאתר היה אצלך כל החודש הזה הוא היה אצל אילן אתה מוזמן לפנות אליו ולשאול אם היו עליו התקפות , גם אם אני חבר של אילן , אילן לא היה נותן לי איחסון אם כל שאר האתרים שלו היו נופלים! את התגובה "הרשמית שלך" רשמת לא מזמן, אחרי שהיה איום מצדך ואמרתי שהכל יתפרסם! |
|
|
|
# 5 | |
|
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
|
|
|
|
# 6 | |
|
משתמש חדש
|
ציטוט:
|
|
|
|
# 7 | |
|
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אני לא אמרתי פה שום שקר...ואתה יודע את זה ביקשת 3 ימי ניסיון ....אחרי 3 ימים ביקשתי כסף....נתתי פרטים ולא העברת רק לאחר חודש שלא העברת תשלום כלשהו נעלתי לך עד שתשלם וגם אז התחילו התקפות....תשאל את גלעד כמה שעות ישבתי איתו בטלפון וניסיתי לפתור את זה איתו ותשאל הרבה אנשים פה ששכרתי מתחזק בסכום של 30 דולר לשעה על מנת שיתקין אבטחה אבל זה פשוט לא הלך.. אני מתנצל על הקטע של ההתקפות בכל מקרה עברת על התקנון , שיקרת והפצת עליי שמועות אתה זה שצריך להתבייש ומי שקורא לי פה נוכל....באמת אני לא מתרגש מהביקורת הזאת כל עוד שאני יודע שזה שקר בהצלחה לך בהמשך קובי ...המשך יום נעים :qqb003: |
|
|
|
# 8 | |
|
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אני מבקש ממך , לא לשקר באמת...אל תשקר אתה הורס את העניין האם אתה משקר מכיוון שאתה חש שהביקורת לא תהיה מספיק רעה אם לא תשקר ? אחרי מספר ימים סגרתי ל5 דקות וביקשת שאני יפתח...נתתי לך את הפרטים של החשבון ולא הפקדת רק לאחר חודש העברת תשלום דרך PAYPAL ודרך שם אני מוכן להחזיר בנוסף עברת על כל החוקים בתקנון ובנוסף אתה משקר....מורן , אח של אילן שמנהל את ווינר-סרב , חבר טוב שלך ורק בגלל זה אתה אומר דברים טובים יש לי לקוח שעבר אליי מווינר-סרב ...ga2002.com כי אילן מתייחס אליו פשוט זוועה שיבושם לך אחי , אני לא מתרגש מאנשים כמוך אתה רוצה ? תתבע אותי. בכל מקרה אתה הלקוח הכי כפוי טובה שהיה לי , עשיתי הכל לעזור לך ולאתר שלך .. בנוסף ריסיילר זה רק לחברות אחסון ולמרות זאת נתתי לך לשים את האתר הזה ברגיל עד שהחלטתי שזה לא מתאים לי כבר. המשך יום נעים ![]() |
|
|
|
# 9 | |
|
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
|
|