|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
![]() שלום,
יש לי אתר שעליו אני מריץ משחק דפדפן שפועל רק לבעלי אותה הרשת (אנחנו מריצים אותו ברשת של הבית ספר). בכ"מ, בשביל להכנס למשחק המשתמש אמור להרשם ואני אמור לאשר אותו. איך התהליך עובד? הוא נכנס להרשמה, נרשם. המערכת מעניקה לו קוד ייחודי לדוגמא X7X1X1224X, הוא מכניס את הקוד בתיבת ההרשמה . לאחר מכן הקוד נשלח אלי לקובץ שנמצא על השרת עצמו דרך פקודת POST: קוד:
$_POST as $variable => $value) mycode = X7X1X1224X ולאחר שהרבה משתמשים נרשמים, הקובץ טקסט נראה: mycode = xxxxxxx mycode = yyyyyyy mycode = zzzzzzzz mycode = aaaaaaa ועוד המון המון שורות. בקיצור לכל משתמש יש את הקוד שלו וזה מציג לי את כל הקודים בשורה בקובץ טקסט. לאחר מכן אני נכנס לקובץ טקסט (שרק אני יכול לגשת אליו כיוון שאני הוא מקים אתר ובעל הגישה היחידה לROOT), מעתיק את הקוד, ניגש לקובץ PHP אחר שנמצא על המערכת וגלוי רק לי, מדביק בו את הקוד של המשתמש, וכך המשתמש מאושר והופך להיות "משתמש פעיל". ואני אמור לאשר כל אחד, וזה מאוד מעייף, תחשבו שאני אמור לעבור אחד אחד, לעשות העתק - הדבק ולהציב בPHP השני וכך הלאה. זה תהליך מאוד מעייף, ורציתי לדעת האם יש דרך לחבר בין 2 קבצי הPHP בלי המתווך של ה"קובץ TXT" באמצע? כלומר לשלוח בפקודת הPOST מאותו PHP הראשון , ולהציב ישירות בעזרת פקודת GET בPHP השני את הקוד. הרגע ניסיתי להשתמש בייעוץ מחבר: הקובץ AJAX שלי: קוד:
var the_data = 'user_code='+code; request.open("POST", "post.php", true); קוד:
$handle = fopen("codes.txt", "a");foreach($_POST as $variable => $value) { fwrite($handle, $variable); fwrite($handle, "="); fwrite($handle, $value); fwrite($handle, "\r\n"); } fwrite($handle, "\r\n"); fclose($handle); exit; ?> קוד:
user_code = XXXXXXXXXXX עכשיו, הלכתי בעצם לקובץ הAJAX, ושיניתי אותו שבמקום שישלח אותו לקובץ הPOST שיאחסן את הקוד בטקסט, עשיתי: קוד:
var the_data = 'user_code='+code; request.open("POST", "run.php", true); הלכתי אליו והצבתי את השורות שאמרת לי עם שינויים בהתאם אלי: קוד:
foreach($_GET as $variable => $value) { if($_POST['variable'] == $variable && $_POST['value'] == $value) { user_code = code; } } הרי כשאני מריץ אותו ידנית ומציב את הקוד, הוא קורא את הקוד שאני שם בתור "USER_CODE" אז למה כשאני מגדיר את הUSER_CODE בתור ה$CODE ($VALUE) שהוא משיג מהקובץ PHP, זה לא מריץ? אשמח לעזרה, תודה! |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|