|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אין לי מושג למה אני לא מצליח להכיל בתוכו את הפאנל התחברות הקטן הזה שלא מפריע לאף אחד |
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ותתחיל מההתחלה. אם כבר אתה הולך קוד בסגנון הזה אז תעשה משהו כזה תיצור לך 2 קבצים חדשים header.php - בתוכו תשים את הלמעלה של האתר. footer.php בתוכו תשים את הלמטה של האתר. עכשיו בקובץ login.php תעשה משהו כזה: include header.php <form> טופס התחברות </form> include footer.php ככה בכל הקבצים של האתר. |
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני פשוט תקוע איתו כבר מספר ימים אם לא שבוע, וקשה לי עכשיו לזרוק הכל לפח ולהתחיל מ0, אתה מבין? תודה על העזרה שלך אבל הרעיון שהבאת בעצם לא פותר שום דבר.. אתה מציע במקום להכניס בקובץ הHTML הראישי include login.php או את הקוד עצמו, אתה פשוט מציע להכנס לlogin.php להציב סביבו את כל קודי הHTML של העיצוב ככה או ככה ייצא את אותו הקוד ב2 הדרכים, ואותו קוד לא עובד. אוףףףף לפעמים נמאס מזה |
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אחי אתה לא ממציא את הגלגל מיליוני אתרי אינטרנט נבנו ונבנים בהצלחה, עוזרים לך ואתה ממשיך להתעקש. בכל מקרה תרשום כאן את הקוד של login.php ומה השגיאה שאתה מקבל שאתה שם אותו בתוך המשתנה Last edited by אבי בר; 28-07-13 at 20:35.. |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר בקהילה
|
הרעיון הוא שקובץ ה-login (או כל קובץ אחר באתר יראה ככה בערך):
PHP קוד:
הכי פשוט להשתמש במערכת Templates כמו Smarty / RainTPL. |
![]() |
![]() |
# 16 | ||
חבר מתקדם
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ניסיתי מה שאמרתם קוד:
<?php include('config.php'); if(MODULE == 'none') { include(LOVE_ROOT . '/system/love_head.php'); $content='<h2>ברוכים הבאים בלהלבהלבלה!! </h2> echo <<< HTML include('reg.php') HTML; <br> <br /> <br /> <br /> '; include(LOVE_ROOT . '/system/love_foot.php'); } else { header('Location: modules/' . MODULE); } ?> קוד:
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING קוד:
include('reg.php') |
||
![]() |
![]() |
# 17 | ||
חבר בקהילה
|
כי כל הקוד שלך פג תוקף תתחיל מההתחלה ותעשה את זה נקי יותר וחכם יותר.
בכל מקרה למה אתה עושה ציטוט:
ציטוט:
ויכול להיות שזה קורה בגלל שלא רשמת ; אחרי האינקלוד תבדוק |
||
![]() |
![]() |
# 18 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אממ תקשיב אחי, אני ניסיתי בכל הכח לעשות את הקוד חכם ונקי יותר. עכשיו תראה מה הבעיה. ברגע שאני פותח את המשתנה content כמו שאתה רואה, אני אמור להכניס בו את כל ה"תוכן" שאני רוצה שיהיה באותו עמוד. כך הגדרתי בקובץ הPHP של העיצוב (love_head.php) הכוונה. עשיתי שב$content ייכנס כל התוכן. בגלל זה אם אני אסגור את המשתנה עם ; , ואני אכניס את האינקלוד אז יש 2 אופציות: או שהמערכת התחברות תהיה בראש הדף מעל כל העיצוב (מעל הlove_head.php) או שהמערכת בכלל לא תופיע במידה ואני מנסה לעשות אינקלוד בתוך המשתנה עצמו, בתוך הcontent, כמו שראית יוצאת לי שגיאה. וזה לא משנה אם אני משתמש בecho או לא, כל עוד אני מכניס את פקודת הinclude בתוך משתנה הcontent, יש שגיאה בדף. זה מה שמשגע אותי, הבנת מה הבעיה עכשיו? |
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר בקהילה
|
בהסתכלות שנייה יש לך שם עוד בעיות, קבל תיקון(שעדיין גרוע):
קוד:
<?php include('config.php'); if(MODULE == 'none') { include(LOVE_ROOT . '/system/love_head.php'); $content='<h2>ברוכים הבאים בלהלבהלבלה!! </h2>'; $content.= include('reg.php'); $content .= '<br>'; $content .= '<br /> <br /> <br />'; include(LOVE_ROOT . '/system/love_foot.php'); } else { header('Location: modules/' . MODULE); } ?> לא נהוג להכניס לתוך משתנה אינקלוד וכל השטויות שעשית שם אני ממליץ אם כבר לעשות משהו כזה: א. קודם כל להעיף את כל ה<br><br><Br> האלה אם הם כאלה חשובים תכניס אותם לפוטר. ואז הקוד יראה ככה: (שים לב שהעפתי את המשתנה content אין בו צורך לפחות אם עשית כמו שהראינו לך) ב. להכניס את הכותרת h2 לתוך reg.php או לתוך הheader קוד:
<?php include('config.php'); if(MODULE == 'none') { include(LOVE_ROOT . '/system/love_head.php'); include('reg.php'); include(LOVE_ROOT . '/system/love_foot.php'); } else { header('Location: modules/' . MODULE); } ?> |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|