הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
23-05-09, 23:57 | # 11 |
Winner
|
מרגש ובעזרת השם יהיה דאבל ביום שלישי . אבל היה יותר מרגש אם ביום חמישי היינו מנצחים את הקבוצה המגעילה של דון שמעון . חבל שהכדורסל בארץ לא הוגן והאליפות הוכרעה לפני המשחק .
|
24-05-09, 07:34 | # 12 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
עדיף שלא תפתח את הפה ותדבר כאלה שטויות.... במידה והיינו עם ה 3 נקודות שלנו, מזמן היינו גומרים לכם ת'צורה, זה לא האפקט של הנק', זה האפקט הפסיכולוגי. לקחתם אליפות לא בגלל שאתם משחקים הכי טוב, אלה כי עברה על בית"ר עונה רעה. בית"ר שחקה את הכדורגל הכי יפה בארץ, הכי שופע כישרון, הכי מהנה וכל זה עם 3 זרים בלבד ועוד המון שחקני בית בני 19 מקסימום. מגיע לכם מזל טוב, שנה הבאה שבע"ה בית"ר יצאו מן הבוץ, נחזיר את הכדורגל לארץ.
24-05-09, 08:56 | # 13 |
חסום
|
ביתר? כדורגל הכי יפההה? איפה את חי אחי, ביתר שיחקה פשוטט מגעיל והבקיע בפוקס גם הקהל שלה שרק לה בוז במשחקים כי היא שיחקה מגעיל!
ואי אפשר להתחרות אם חיפה, תראה כמה שחקני בית וכמה צעירים יש לנו! גולסה רפאלוב כיאל גאדיר ארבייטמן אדרי ועוד הרבה! והאמת? אתם לא קבוצה גדולה פשוט שנתיים היה לכם אוליגרך אז אין מה לעשות שיש כ"כ הרבה כסף לוקחים אליפות. אבל ב 20 שנים האחרונות חיפה שולטת! בשנים האחרונות יש לנו אליפויות יותר ממכם ומכל קבוצה, לפני שנתיים לא הייתם כלום בכדורגל. ב6 השנים האחרונות 4 אליפויות לחיפה!! זה רק מראה שאנחנו שולטים בכדורגל (: בכל מקרה, גם חברים שלי אוהדי ביתר מנסים להרוס תשמחה אם התירוצים והבכי שלהם זה לא יעזור וזה לא מעניין (: מכבי חיפה אלופת המדינה! (: בעזרת ה' גם מחזיקת גביע! Last edited by veeiw.co.il; 24-05-09 at 08:58.. |
24-05-09, 09:40 | # 14 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
היה לנו אוליגרך? לכם יש 10 שנה אוליגרך אחר, קוראים לו שחר (כן זה שיושב ליושב ראש ההתאחדות על הראש ואני לא אגיד עוד איפה). בית"ר לא שיחקה כדורגל יפה? גם בלי מאמן, בית"ר עשתה בית ספר לכל הליגה, כמה כישרון כמה התקפות כמה יופי במשחק כזה פשוט שנקרא כדורגל- יש גם איזה משפט ששלמה שרף אמר השנה, "בית"ר בעטה 26 בעיטות לשער, זה כמות שגם הפועל וגם חיפה לא עושה ב 3 משחקים בייחד" אני מציע לך לצאת מהבועה הירוקה שאתה נמצא בה ידידי, מכבי חיפה לא לקחה אליפות, היא גנבה את השאריות אליפות שבית"ר השאירה אחרייה. אחרי המכות שקיבלנו על שולחן בית הדין המגעיל של ההתאחדות, אחרי תבוסה בקרקוב, אחרי שהבוס המסריח שלנו לא פה 6 חודשים, אחרי ירידה מנטאלית ענקית ואחרי פצ'ימו גרשון- אנחנו עדיין הקבוצה היפה בליגה, הצעירה בלידה- קבוצה שבשבילה משלמים כדי לראות כדורגל. קבוצה עם הקהל היפה ביותר והתומך ביותר, הקהל שמביא הכי הרבהלמשקחי חוץ ולמשחקי בית. ולכם מכבי חיפה, לא מגיע אליפות כי שחקתם כדורגל שמזכיר לי ימים אפלים בשנות אי שם בשנת 2001. שיהיה מזל טוב למרות הכול =]
24-05-09, 12:18 | # 15 |
הוסטסניון
|
לקהל דווקא מגיע יותר מאלישע (קהל הצלחות אבל לא קשור)
אלישע לוי משחק בונקר כמעט כל משחק עם חלוץ אחד, איפה הכדורגל היפה מה יש לך להפסיד שאתה עולה נגד הכוח עם חלוץ בודד? למה אתה משנה לשחקנים את התפקיד ושם שחקנים בתפקיד לא שייך? מכבי חיפה לקחה עליבות ולא אליפות רק בגלל שכל הליגה דרדלה השנה
24-05-09, 12:21 | # 16 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
24-05-09, 20:49 | # 17 |
הוסטסניון
|
עכשיו הכל מובן
http://sportline.co.il/showart_pic_l...oren_zarif.jpg
24-05-09, 21:46 | # 18 | ||
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
ציטוט:
ואתה יודע מה ? אני מאחל לכם מכל הלב , קהל כמו שלנו , קהל שנוסע עד לקריית שמונה שזה משחק לא חשוב - לוקח צימרים בצפון רק בשביל להגיע , ממלא אצטדיונים , ביתר בראש סדר העדיפויות שלו. יום שלישי בעזרת השם גביע !!! שפעת חזירים בהתאחדות.
|
|