הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
08-05-06, 14:08 | # 11 | |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
ציטוט:
08-05-06, 14:10 | # 12 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
תתעורר יאיר. |
|
08-05-06, 14:14 | # 13 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אבל אם אתה צובר ידע, ויש לך כמה אתרים שונים בעלי נושא מעניין ותעבורה גדולה(בעיקר גולשים מחו"ל), זה בהחלט אפשרי. אגב טל, אם אתה זוכר, פעם מישהו פרסם תמונה של החשבון שלו.. היה שם אם אני לא טועה, 14K.
08-05-06, 14:19 | # 14 |
חבר וותיק
|
טל, לא אמרתי שזה לא אפשרי. זה בהחלט אפשרי ואני מכיר אנשים שסוגרים סכומים באזור הזה מידי חודש.
אבל אתר חדש, ולמישהו שיחסית חדש בתחום קידום ושיווק אין סיכוי שיצליח לצבור 7K בחודש. |
08-05-06, 14:30 | # 15 | |
|
ציטוט:
דבר ראשון האתר בפיתוח כבר כמעט שלושה חודשים. האתר בנוי ממערכת שתוכנתה ע"י מתכנת (לא אני), עברה קידוד נוסף ע"י קודר (שוב לא אני), האתר עצמו עבר תיקון ורענון אנגלית ע"י פרשן (ושוב פעם לא אני). באתר עצמו השקעתי סכום לא קטן, התייעצתי עם אנשים שמבינים ומחזיקים אתרים בתחום והקימו משרד ומתפרנסים דרך גוגל ויאהו (ועוד כמה חבר'ה כמו Highlights וכו'). הם נתנו לי ידע, אמרו לי מה לעשות איפה ואיך - ככה שאני לא חושב שאני מתאים לטייטל "חדש בתחום". אז השקעתי קצת כסף וזמן ופתחתי את האתר - זה יותר ניסוי מאשר השקעה עתידית, אחרי הכל כמה אנשים אתם מכירים שמפרסמים את ההכנסות שלהם? המטרה שלי היא 7k USD בחודש מהאתר, ועם הנושא של האתר, הדרך שהוא בנוי והתאוצה שהוא תופס זה בהחלט אפשרי.
08-05-06, 14:37 | # 16 |
חבר וותיק
|
יאיר,
השמות וכל הרעש שכתבת כרגע זה לא ממש עושה עליי רושם. זה לא משנה אם מקודד קידד לך את האתר ומתכנת תיכנת לך את האתר והתייעצת עם אנשים. הם יכולים לתת לך רק טיפים אבל ניסיון וידע בקידום ושיווק אתרים זה דבר שלא מקבלים בשלושה חודשיים. מישהו שמתעסק שלושה חודשים בתחום נקרא "SEO KID" וצר לי לאכזב אותך אבל אתה עדיין תחת הטייטל הזה. דבר נוסף, אני לא יודע מה התחום שבו עוסק האתר אבל 7K זה אפשרי אבל שוב, לא לאנשים מתחילים וזה שהוצאת כסף והתייעצת לא אומר שהאתר יצליח בוודאות. אני מבין שאתה מתלהב שהרווחת 2 דולר ביום אחד אבל חשוב שתבין שזה כלום, יש אנשים שמרוויחים 2 דולר לא ביום אלא בלחיצה! מקווה שתצליח ושהאתר שלך יצליח ותבין שאין לי שום דבר נגדך רק להוריד אותך לקרקע. טל. |
08-05-06, 14:42 | # 17 | |
|
ציטוט:
אתרים בארץ עם 2,000 כניסות יחודיות ביום עושים 10 דולר ביום במצב סביר. אני עם אתר שפתוחפחות משבוע, עם קומפיין מסודר ומאורגן מתחיל לראות הכנסות יפות וזה במגמת עלייה, אז נכון זה רק 2$ וזה כלום. אבל זה הרבה בשביל אתר עם 15 כניסות יחודיות ביום. אז יש אנשים שעושים 2$ מקליק, וזאת השאיפה שלי ואני סה"כ מראה לכם מה המטרה הסופית שלי מגוגל ואיך ההתפתחות הכללית עובדת - לא אמרתי שאני אעשה כסף ענק כבר בהתחלה וגם לא חיפשתי את זה. זה ניסוי, ואם הוא יצליח אני ארוויח, אם לא אז אני ארוויח ניסיון. אני לא מנסה להרשים אף אחד, מנסה להכניס באנשים מוטבציה ולהראות לאנשים שיש הרבה יותר כסף בתחזוק אתרים מאשר אחסנתם לא שזה קשור כרגע. אתה רוצה לראות איך העניינים מתפתחים אתה מוזמן, אני לא נוגד ולא סותר אף אחד - גם לא מחפש אנשים שיסתרו אותי.
08-05-06, 14:43 | # 18 |
חבר וותיק
|
אין בעיה יאיר,
אני מקווה שתצליח וכמו שאמרת (ואהבתי את זה) גם אם תכשל לפחות הרווחת ניסיון. בהצלחה. |
08-05-06, 14:59 | # 19 |
חבר בקהילה
|
אוי נו באמת, אתה ילד? תיהיה רציני.
רשמת שאני מקנא, אז הוכחתי לך שאין לי במה לקנא, אז אני פתאום משוויץ? ניסית להשמיץ אותי ובסה"כ הגבתי לעניין. אגב, אם אתה מעל גיל 18, יש לי הצעה מעניינת בשביל, פנה בפרטי. |
08-05-06, 15:16 | # 20 | ||
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ציטוט:
(ואם דיברת אליי, אני עוד לא בן 18)
|
|