|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 161 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
![]() מעניין אם באמת יש אנשים בארץ שנלחצו מהעניין, למרות שהוא לא קיבלת פרסום כל כך גדול...
![]() |
# 162 |
חבר וותיק
|
אם תהיה במקלט אטומי ותתפוצץ הפצצה ואתה תחייה, תצטרך להשאר במקלט 30 שנה
![]() |
![]() |
![]() |
# 163 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
חח זה לא כמו בסרטים של הוליווד, שהאבא המהנדס המטורף בונה מקלט ואז יוצאים אחרי 50 שנה שבהן הספיק העולם להשתקם ולעבור תהליך אבולוציוני (כן,בטוח במציאותזה היה ככה).
![]() |
# 164 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
הפרופסור הזה אמר. אני מקווה שזה לא נכון, ולא לוקחים את זה ברצינות, אחרת היה בחדשות "משדר סוף העולם" חח. |
|
![]() |
![]() |
# 165 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 166 |
חבר חדש
|
עם ישראל חי וקיים לא לדאוג
עם ישראל חי וקיים לא לדאוג
יש ים בפסיכים |
![]() |
![]() |
# 167 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 168 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
![]() אין דבר כזה במציאות, אף אחד לא נשאר במקלט אטומי 50 שנה (אלא אם כן כל העולם נחרב). אולי אם עומד לפגוע אסטרואיד בכדור הארץ ויש מיגון לאנשים החשובים הם ישארו שם עשרות שנים אם לא יותר.
![]() |
# 169 |
הוסטסניון
|
אני אסכם את כל האשכול!
תפוז לוקחים לא מעט כסף על פירסום בכל ערוץ, כל ערוץ בתפוז מקבל פירסום באינדקס, תפוז פתחו עמוד שמהווה בדיחה צינית ביותר, שמרכז ערוצים מסויימים בתפוז, ונותן למפרסמים של תפוז עוד ערוץ לפירסום הבאנרים שלהם, משמע, יותר כסף לפירסום! הם לא לקחו בחשבון שיהיו אנשים שייקחו זאת ברצינות, ולכן הם עשו את זה. אז, אני מציע לכם לצאת מהמקלטים (גם אם תיפול כאן פצצת אטום, זה לא ממש יעזור לכם), להפסיק לקנות מתפוז את הספרים, הכרטיסים לסרטים וכל דבר אחר שהם המליצו לכם לקנות... או שפשוט תהנו מהכמה ימים האחרונים שיש ל..כור הגרעיני באיראן! |
![]() |
![]() |
# 170 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
אלו בטח לא הימים האחרונים של הכור באיראן, אנו נסבול מהדבר הזה עוד הרבה זמן (לדעתי לפחות).
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|