|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 161 | |
נשמה של הפורום
|
ציטוט:
# 162 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
# 163 |
חבר על
|
אני חושב שאין צורך באשכול זה
למה? כי פותחים 90 אשכולות על כל פיוט של נסראללה או של החדשות. באמת עם כל הכאב והצער אני חושב שכדאי להוריד את הנושא ולפתוח תת פורום לתקופה.
חבר על
|
אנשים אתם לא מבינים מה אנחנו עושים להם חייל האוויר שלנו מפוצץ להם את הצורה!
ואני מדבר כי אני יודע יש לי מקורות... ![]() אבל לא קשור גם בחדשות אמרו שהפצצנו אותם ביותר מ1000 טילים שהם בקושי ב500 רקתות! אתם מבינים מזה? הצבע עושה מספיק... וסוריה לא תיכנס לעניין הזה כי הם מפחדים וגם אם הם יכנסו אנחנו נקר להם את הצורה זה לא בעיה... נגמרו המטרות בלבנון גם ככה... |
![]() |
# 165 |
חבר וותיק
|
כנראה לא הבנתם...האולטימטום שישראל נתנה לסוריה יגמר בעוד פחות מ40 שעות..ואחרי זה ישראל תתקוף את סוריה,אני בספק רב שהיא תשתוק ולא תתקוף את ישראל בחזרה..כי היא לא פראיירית סוריה חזקה...
|
![]() |
# 166 |
חבר פורום
|
נראה לי נפלו קטיושות בקריית שמונה היו פיצוצים מאוד חזקים עכשיו
|
![]() |
# 167 |
חבר וותיק
|
עוד מספר מטחים של קטיושות על צפת אחרי יממה של שקט..כולם כבר התחילו לצאת מהמקלטים ופתאום נופל..
|
![]() |
# 168 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ואיזה שטויות אתה מדבר . א' הם ירו יותר מ-1000 ניראה לי 1500 ומשהו . ב' מה צה"ל עשה ? לא עשה כלום , המטרה זה חיזבאללה והוא לא פגע מאף אחד מהם סתם הרס בניין שלהם שלא הועיל לו בכלום כי בכל מקרה חיזבאללה יכול לקחת בניין אחר הרי כל מה שהם רוצים יש להם ודבר כזה אסור שיהיה וזאת בעצם המטרה שלא כל דבר שירצו יהיה שלהם ובכל מקרה רוצים להשמיד אותם . המטרות העקריות בעקרון זה להשמיד אותם ושממשלת לבנון הפחדנית תיכך על עצמה אחריות ושהצבא של לבנון לא של חיזבאללה של לבנון יפקח על הגבול ועוד בעוד מקרים . זהו בעקרון .
![]() |
# 169 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
נכון אם היו מתקיפים את ארה"ב הם היו מנקים את השטח למה? כי לא אכפת להם מאזרחים אני בטוח שצה"ל עושה מה שצריך לעשות אם ראית בחדשות סוללת מנתץ ירו ואם הם ירו אז תאמין לי שצה"ל עושה דברים כי הם יורים רק במלחמות טיל אחד שלהם עולה כמו גיחה של מטוס למה לדבר סתם |
|
![]() |
# 170 |
חבר מתקדם
|
אתמול הגיעו הקטיושות לנצרת,עפולה ומגדל העמק..
|
|