|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
למה לא פותחים פורום "מירק וסקריפטינג"
חבר מתקדם
|
משתמשים שיפתח להם קבוצה "קבוצת העלאות חינמיות" ו "קבוצת VIP,הורדות בלה בלה בלה"
מתאורר / יצא בחוץ
|
יש שגיאה בתרגום:
שמדווחים על הודעה בכפתור רשום שלח דו ואמור להיות כתוב שלח דיווח או דו"ח או מה שלא התכוונתם מה שבטוח זה לא דו ![]() |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מצטער שאני עושה דאבל (אני לא יכול לערוך ובדיוק על זה אני רוצה לדבר):
זה קצת מעצבן שאי אפשר לערוך הודעות אחריי רבע שעה בערך...יהיה נחמד אם תגדילו את הזמן שאפשר לערוך לשעה - שעתיים. כי לפעמים רוצים להוסיף משהו ונאלצים לעבור על חוקי הפורום. קחו את זה כנקודה למחשבה |קורץ| |
![]() |
# 5 | ||
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
כי זה פורום בנושא אחסון אתרים, מירק וסקריפטינג זה נושא בפני עצמו, במידה ותרצה לדון על סקריפטינג אתה מוזמן לעשות כך בתכנות. ציטוט:
זה קיים לסיבה מסויימת (סיבה מנהלית), לגבי הוספת זמן לעריכה, נדון על כך מחר ונראה מה יהיה, תודה על ההצעה. |
||
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
תעלו את מספר התווים בחתימה בבקשה
כבר כל גולשי הפורום מסכימים איתי,
תעלו את מס התווים בחתימה מ500 ל1000 בבקשה, זה לא מספיק לנו 500 יש לנו ביקורות, אתרים ועוד לשים ופשוט אין מקום. תודה, שבוע טוב!! ![]()
חבר מתקדם
|
תתקנו כבר - הדף של הדרגות ששמתם בראש של הפורום לא עובד הלינק שבור בבקשה תתקנו את זה.
|
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
אחי אני שלחתי הודעות למנהלים ואף אחד לא מגיב חבל...
|
![]() |
# 10 |
מנהל ראשי
|
מה עובר עליך חבוב?
סבלנות לא הרגה אף אחד..אפילו להפך. ![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|