הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

צפה בתוצאות הסקר: מה דרך החיים שלי?
חילוני-הולך לבתי כנסת בחגים ושבתות 22 26.19%
חילוני-עושה מה שבא לי מתי שבא לי 35 41.67%
דתי-מתפלל כל יום אבל לפעמים חורג 5 5.95%
דתי-מתפלל יום יום שומר וצוות וכו' 4 4.76%
דתי-אני חוזר בתשובה 3 3.57%
חילוני-אני חוזר בשאלה 3 3.57%
אחר 12 14.29%
מצביעים: 84. אינך יכול להצביע לסקר הזה

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 30-08-06, 14:48   # 131
CSite.co.il
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

CSite.co.il לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי BHXHUI
1.
אני חונכתי בבית על הדרך שאין דבר כזה לא להתגייס לקרבי, ולא היה מישהו שיכל להזיז אותי מהעניין הזה. ההשפעה המרכזית היא במשפחה, הסביבה מתחילה להשפיע יותר מאוחר.

2.
זה לא עושה את זה יותר קשה זה עושה את זה בלתי אפשרי. בלי מודיעין הלוחמים לא שווים כלום.
אני אומר את זה מניסיון בשטחים בלבד שאז היינו מקבלים לרוב התרעות מהשב"כ. לא הייתי ואני לא כל כך רוצה להיות בעתיד בלבנון.
1. אתה מדבר על עצמך אני מדבר פה על הרוב ועל הכלל.
2. אתה אפילו מחזק את דבריי.
  Reply With Quote
ישן 30-08-06, 14:51   # 132
BHXHUI
Rar.co.il

מיני פרופיל

BHXHUI לא מחובר  

ציטוט:
1. אתה מדבר על עצמך אני מדבר פה על הרוב ועל הכלל.
לדעתי ההשפעה של המשפחה היא הכי גדולה, שוב זאת רק דעה.
אני לא אחד שנותן לסביבה להשפיע עליו, למשפחה כן כי בכל זאת אלה האנשים שאתה אוהב ואתה יודע שהם רוצים לעשות את הטוב ביותר עבורך, אבל הסביבה? לא נותן להשפיע עליי בגרוש וכך צריך להיות אצל כולם לדעתי. לסביבה תמיד יש אינטרס להשפיע עליך, אף פעפ לא יעשו את זה סתם.

ציטוט:
2. אתה אפילו מחזק את דבריי.
זה מה שניסיתי לעשות.

Reply With Quote
ישן 30-08-06, 14:52   # 133
Smile
Permanently Banned

Smile's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Smile שלח הודעה באמצעות MSN אל Smile Send a message via Skype™ to Smile

Smile לא מחובר  

חילוני-עושה מה שבא לי מתי שבא לי
  Reply With Quote
ישן 30-08-06, 14:53   # 134
דניאל
מנהל ראשי

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל דניאל

דניאל לא מחובר  

חילוני,
לא טיפש, לא גזען,
אולי יש לי דברים שאני לא מסכים עם הציבור החרדי - אבל אין מה לעשות, הם חלק מהיושבים בארץ וצריך להתמודד איתם (בדיוק כמו ערבים, לדוגמא).

sPD Hosting בע"מ | אחסון אתרים | בלוג אחסון אתרים
טלפון להזמנות: 1-599-559977
  Reply With Quote
ישן 30-08-06, 15:25   # 135
VajDa
חבר וותיק

מיני פרופיל

VajDa לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי BHXHUI
ומי יודע, אולי אנחנו העירונים לוחמים יותר טובים אז אתה לא שומע עלינו כל יום.
לא שזה נכון, אבל שאתה מתחיל לזרוק עובדות מצוצות מהאצבע כל האשכול אז גם לנו מותר קצת להתחיל.
בטח שאתם לוחמים הרבה יותר טובים, אתם כל היום משחקים במשחקי מחשב עם רובים, אז איך לא תהיו יותר טובים

Email : shay900@gmail.com
  Reply With Quote
ישן 30-08-06, 15:40   # 136
BHXHUI
Rar.co.il

מיני פרופיל

BHXHUI לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי VajDa
בטח שאתם לוחמים הרבה יותר טובים, אתם כל היום משחקים במשחקי מחשב עם רובים, אז איך לא תהיו יותר טובים
סבבה. אתה רק הוכחת שאתה עדיין ילד קטן ויש לך זמן ללמוד מלחמה מהי.
תאמין לי שאני וכל העירוניים שהיו רוב אצלנו היינו לוחמים לא פחות טוב מהקיבוצניקים (שהם היו לוחמים מעולים) ובטח שבתפקיד שלי לא הייתי גרוע (צלף) וכולנו היינו ועדיין חברים טובים בלי לדבר על "אני מכאן אז אני יותר טוב". זה לא משנה אם אתה מביא גבר שגר בביוב או אחד שגר בהרצליה פיתוח- ברגע שאתה עובר את ההכשרה אתם תהיו באותה רמה, אני מקווה שתראה עירוני בצבא שהוא לוחם טוב בדיוק כמוך לא תתעצבן.
ואם אתה חושב שהקיבוצניקים באו לוחמים בלי לעבור את ההכשרה הצבאית, אז המטרות בקורס צלפים (בארט) יוכיחו אחרת

אז בבקשה, תמשיך רק לחיות בסרט הזה עד הצבא ותמשיך בדיבורים האלה ותראה כמה הקיבוצניקים והעירונים יאהבו אותך, לא משנה איפה תהיה.

מה שכן, עשית לי הרבה שעות של צחוקים ביום וחצי הזה. ילד שעדיין לא היה בצבא מספר לי איך זה להיות בצבא ומי יותר טוב ממני (בתור עירוני) בצבא ומי יש יותר בצבא. דרך אגב, 18% מתושבי ת"א התגייסו לקרבי, אולי מבחינת אחוזים זה לא הרבה אך מבחינת כמות זה כמו הרבה מאוד קיבוצים/מושבים.

ואם אתה לא תתחיל לאחד את המוח שלך שאנחנו עם אחד עד הצבא, אתה בכלל לא מתאים לשירות קרבי (קרבי זה לא רק כח ויכולות לחימה, כפי שאתה בטח יודע).

ציטוט:
אתם כל היום משחקים במשחקי מחשב עם רובים, אז איך לא תהיו יותר טובים
תביא עכשיו כל רובה/אקדח (M16, בארט, M24, נגב, קלצ') שאתה רוצה, אני מבטיח לך שאני משתמש בו ביעילות ובדיוק יותר ממה שאתה תשתמש בחיים שלך- (במקרה של רובה רגיל- לא נשקים כבדים גדול מק"ח מטול, מקל"ר), אלא אם כן תהיה צלף (וגם אז לא בטוח שתעבור את הרמה). אני בדר"כ לא אוהב להתנשאות בדברים כאלה (למרות שהפעם זה נכון), אך הייתי צלף מעולה והדיוק שלי בשאר הנשקים (רובי סער בעיקר) גם הוא היה טוב מאוד. אז יש כמה אנשים שכבר לא בין החיים שיכולו להעיד אם יקומו לתחייה שהידע והדיוק שלי ושל הרבה אנשים מהעיר לא מסתכם במשחקי מחשב.

אני לא מבין איך אתה יכול להתנשאות שאתה עדיין לא בצבא.

וגם המשפט הזה ממש מצחיק, אתה מצפה שילד בן 15 לא ישחק במחשב? לא יצא למסיבות? לא יעשה כלום חוץ מלחשוב על ביטחון המדינה? אני לא יודע אם ידעת את זה, בשביל זה יש חיילים ויחידות משטרה.

Last edited by BHXHUI; 30-08-06 at 16:27..
  Reply With Quote
ישן 30-08-06, 16:05   # 137
AFI
חסום

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל AFI

AFI לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי BHXHUI
תביא עכשיו כל נשק קל שאתה רוצה, אני מבטיח לך שאני משתמש בו ביעילות ובדיוק יותר ממה שאתה תשתמש בחיים שלך, אלא אם כן תהיה צלף.
אני לא מבין איך אתה יכול להתנשאות שאתה עדיין לא בצבא.
על זה אומרים "דיבורים כמו חול ואין מה לאכול" - כמו שאמרתי, הם סתם זורקים מילים לאוויר, הם אפילו לא יודעים מה המשמעות של מה שהם אומרים.

מבחינת אחוזים, נראה לי שבאמת מהקיבוצים יותר אנשים מתגייסים, אבל עדיין יש יותר עירוניים בגלל ב10% מ100 גדול יותר מ50% מ10...
(זה מה שנראה לי הגיוני, אני לא חייל עדיין \,)

מה שאני יכול כן להגיד, נשלחתי מהמשמר אזרחי שאני מתנדב בו לגדנ"ע של 5 ימים בצה"ל בבסיס שדה בוקר בדרום.
אני לא יודע להגיד על רוב, אבל היו שם המון דתיים שמתנדבים לא רק במשמר אזרחי אלא גם במשמר הגבול ובמד"א...
לא יודע אם זה באמת אומר משהו...
  Reply With Quote
ישן 30-08-06, 17:38   # 138
VajDa
חבר וותיק

מיני פרופיל

VajDa לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי BHXHUI

וגם המשפט הזה ממש מצחיק, אתה מצפה שילד בן 15 לא ישחק במחשב? לא יצא למסיבות?.
רוב המושבניקים והקיבצונקים לא משחקים במחשב כל היום, אולי אתה לא תאמין אבל הם פשוט עובדים.. אם זה בלנקות תחרא של הפרות, אם זה בגידולי שדה, ואם זה בלשבת על הטרקטור כל היום.
אותה הכשרה? כיאלו ווטדפאק אתה לא יודע לירות ברובה? אף פעם לא הלכת למטווח לפני שהיית בצבא?
תרוצה להגיד לי שנער בגיל 16 שיורה פעמיים בשבוע במטווח כל פעם 2 מכסניותברובה מסויים, ויבוא ויעשה הכשרה בצבא לאותו הרובה עם עוד בנאדם, לשניהם תהיה אותה יכולת רק מפני שהם עשו ביחד הכשרה בצבא?

Reply With Quote
ישן 30-08-06, 17:56   # 139
BHXHUI
Rar.co.il

מיני פרופיל

BHXHUI לא מחובר  

ציטוט:
רוב המושבניקים והקיבצונקים לא משחקים במחשב כל היום, אולי אתה לא תאמין אבל הם פשוט עובדים.. אם זה בלנקות תחרא של הפרות, אם זה בגידולי שדה, ואם זה בלשבת על הטרקטור כל היום.
וואי איזה כיף, הייתי מתחלף איתך! כן בטח...אני יודע שגם נהניתי בילדות וגם תרמתי למדינה בלחימה לא פחות ממה שאתה תתרום.
גם רוב העירונים לא משחקים במחשב כל היום, אנחנו הולכים למסיבות מעשנים, שותים ועושים הכל כדי להנות, מחשב זה משעמם שאתה בן נוער- לא הייתי רוצה להעביר את התקופה הזאת בלשבת על טרקטור או לנקות חרא של פרות, אם זה כבוד בשבילך והופך אותך ללוחם...תהיה לי בריא. נכון, אתה יכול לטעון שהעבודה הזאת הופכת אותך לגבר, היא מחשלת אותך וזה דבר שצריך להיות לוחם והצדק עמך בנושא הזה. אך גם מי שהיה כל יום במסיבות מסטול מת יכול ללכת לצבא ולהיות לוחם בדיוק כמוך אם לא יותר טוב. אני לא הייתי רוצה שיחשלו אותי לפני הצבא, אני רציתי להנות לפני הצבא...אתה צריך לזכור שזאת התקופה היחידה שלמשך זמן אתה יכול להנות בה...אחרי זה צבא --> שחרור (אם לא המשכת בקריירה צבאית) --> חופש קצר --> לדאוג לפרנסה, לימודים, עתיד. לא שלא נהנים בצבא, אך זו הנאה מסוג האחר ואי אפשר להשוות אותה להנאה בזמן התיכון.

ציטוט:
אותה הכשרה? כיאלו ווטדפאק אתה לא יודע לירות ברובה? אף פעם לא הלכת למטווח לפני שהיית בצבא?
הלכו (אני אישית לא), הרבה תיכונים שולחים למטווח, תתפלא.
מה שאני בטוח שאחרי חודש בצבא הייתי טוב מכמעט כל הקיבוצניקים/מושבניקים שירו לפני הצבא, אין מה לעשות עם הנשק הייתי מעולה. זה לא מחייב שהייתי לוחם יותר טוב, אבל עכשיו אנו מדברים על ירי. (בלי קשר, להיות צלף זה תפקיד כמו בסרטים הייתי מאחל לכל אחד) .

ציטוט:
תרוצה להגיד לי שנער בגיל 16 שיורה פעמיים בשבוע במטווח כל פעם 2 מכסניותברובה מסויים, ויבוא ויעשה הכשרה בצבא לאותו הרובה עם עוד בנאדם, לשניהם תהיה אותה יכולת רק מפני שהם עשו ביחד הכשרה בצבא?
כן ואני אפילו אומר שזה שלא ירה כל שבוע יכול להיות יותר טוב ולהפך.
אני לא עשיתי שום הכשרה לפני הצבא (לא גדנ"ע, לא מטווח...אם היית נותן לי נשק בקושי הייתי יודע מה לעשות איתו) ובכל זאת הייתי מדוייק יותר מכל אלה שירו לפני הצבא 10 מחסניות מצידי ביום וגם מאלה שלא ירו פעם בחיים שלכם. בלי להתלהב (התגובות שלך מצריכות אותי לעשות זאת), הייתי צלף מעולה (הוכשרתי להיות צלף- בארט, אך גם לפני זה לא הייתי פחות מדוייק עם הM16/M4).

Last edited by BHXHUI; 30-08-06 at 18:12..
  Reply With Quote
ישן 30-08-06, 18:22   # 140
VajDa
חבר וותיק

מיני פרופיל

VajDa לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי BHXHUI
וואי איזה כיף, הייתי מתחלף איתך! כן בטח...אני יודע שגם נהניתי בילדות וגם תרמתי למדינה בלחימה לא פחות ממה שאתה תתרום.
גם רוב העירונים לא משחקים במחשב כל היום, אנחנו הולכים למסיבות מעשנים, שותים ועושים הכל כדי להנות, מחשב זה משעמם שאתה בן נוער- לא הייתי רוצה להעביר את התקופה הזאת בלשבת על טרקטור או לנקות חרא של פרות, אם זה כבוד בשבילך והופך אותך ללוחם...תהיה לי בריא. נכון, אתה יכול לטעון שהעבודה הזאת הופכת אותך לגבר, היא מחשלת אותך וזה דבר שצריך להיות לוחם והצדק עמך בנושא הזה. אך גם מי שהיה כל יום במסיבות מסטול מת יכול ללכת לצבא ולהיות לוחם בדיוק כמוך אם לא יותר טוב. אני לא הייתי רוצה שיחשלו אותי לפני הצבא, אני רציתי להנות לפני הצבא...אתה צריך לזכור שזאת התקופה היחידה שלמשך זמן אתה יכול להנות בה...אחרי זה צבא --> שחרור (אם לא המשכת בקריירה צבאית) --> חופש קצר --> לדאוג לפרנסה, לימודים, עתיד. לא שלא נהנים בצבא, אך זו הנאה מסוג האחר ואי אפשר להשוות אותה להנאה בזמן התיכון.

הלכו (אני אישית לא), הרבה תיכונים שולחים למטווח, תתפלא.
מה שאני בטוח שאחרי חודש בצבא הייתי טוב מכמעט כל הקיבוצניקים/מושבניקים שירו לפני הצבא, אין מה לעשות עם הנשק הייתי מעולה. זה לא מחייב שהייתי לוחם יותר טוב, אבל עכשיו אנו מדברים על ירי. (בלי קשר, להיות צלף זה תפקיד כמו בסרטים הייתי מאחל לכל אחד) .

כן ואני אפילו אומר שזה שלא ירה כל שבוע יכול להיות יותר טוב ולהפך.
אני לא עשיתי שום הכשרה לפני הצבא (לא גדנ"ע, לא מטווח...אם היית נותן לי נשק בקושי הייתי יודע מה לעשות איתו) ובכל זאת הייתי מדוייק יותר מכל אלה שירו לפני הצבא 10 מחסניות מצידי ביום וגם מאלה שלא ירו פעם בחיים שלכם. בלי להתלהב (התגובות שלך מצריכות אותי לעשות זאת), הייתי צלף מעולה (הוכשרתי להיות צלף- בארט, אך גם לפני זה לא הייתי פחות מדוייק עם הM16/M4).
טוב, כנראה שאתה אחד הכישרונות הגדולים של המאה..

Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום