|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
צפה בתוצאות הסקר: מה דרך החיים שלי? | |||
חילוני-הולך לבתי כנסת בחגים ושבתות |
![]() ![]() ![]() ![]() |
22 | 26.19% |
חילוני-עושה מה שבא לי מתי שבא לי |
35 | 41.67% |
דתי-מתפלל כל יום אבל לפעמים חורג |
5 | 5.95% |
דתי-מתפלל יום יום שומר וצוות וכו' |
4 | 4.76% |
דתי-אני חוזר בתשובה |
3 | 3.57% |
חילוני-אני חוזר בשאלה |
3 | 3.57% |
אחר |
12 | 14.29% |
מצביעים: 84. אינך יכול להצביע לסקר הזה |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 131 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
2. אתה אפילו מחזק את דבריי. |
|
![]() |
![]() |
# 132 | ||
Rar.co.il
|
ציטוט:
אני לא אחד שנותן לסביבה להשפיע עליו, למשפחה כן כי בכל זאת אלה האנשים שאתה אוהב ואתה יודע שהם רוצים לעשות את הטוב ביותר עבורך, אבל הסביבה? לא נותן להשפיע עליי בגרוש וכך צריך להיות אצל כולם לדעתי. לסביבה תמיד יש אינטרס להשפיע עליך, אף פעפ לא יעשו את זה סתם. ציטוט:
![]() |
# 133 |
Permanently Banned
|
חילוני-עושה מה שבא לי מתי שבא לי
|
![]() |
![]() |
# 134 |
מנהל ראשי
|
חילוני,
לא טיפש, לא גזען, אולי יש לי דברים שאני לא מסכים עם הציבור החרדי - אבל אין מה לעשות, הם חלק מהיושבים בארץ וצריך להתמודד איתם (בדיוק כמו ערבים, לדוגמא). |
![]() |
![]() |
# 135 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 136 | ||
Rar.co.il
|
ציטוט:
תאמין לי שאני וכל העירוניים שהיו רוב אצלנו היינו לוחמים לא פחות טוב מהקיבוצניקים (שהם היו לוחמים מעולים) ובטח שבתפקיד שלי לא הייתי גרוע (צלף) וכולנו היינו ועדיין חברים טובים בלי לדבר על "אני מכאן אז אני יותר טוב". זה לא משנה אם אתה מביא גבר שגר בביוב או אחד שגר בהרצליה פיתוח- ברגע שאתה עובר את ההכשרה אתם תהיו באותה רמה, אני מקווה שתראה עירוני בצבא שהוא לוחם טוב בדיוק כמוך לא תתעצבן. ואם אתה חושב שהקיבוצניקים באו לוחמים בלי לעבור את ההכשרה הצבאית, אז המטרות בקורס צלפים (בארט) יוכיחו אחרת ![]() אז בבקשה, תמשיך רק לחיות בסרט הזה עד הצבא ותמשיך בדיבורים האלה ותראה כמה הקיבוצניקים והעירונים יאהבו אותך, לא משנה איפה תהיה. מה שכן, עשית לי הרבה שעות של צחוקים ביום וחצי הזה. ילד שעדיין לא היה בצבא מספר לי איך זה להיות בצבא ומי יותר טוב ממני (בתור עירוני) בצבא ומי יש יותר בצבא. ![]() ואם אתה לא תתחיל לאחד את המוח שלך שאנחנו עם אחד עד הצבא, אתה בכלל לא מתאים לשירות קרבי (קרבי זה לא רק כח ויכולות לחימה, כפי שאתה בטח יודע). ציטוט:
אני לא מבין איך אתה יכול להתנשאות שאתה עדיין לא בצבא. וגם המשפט הזה ממש מצחיק, אתה מצפה שילד בן 15 לא ישחק במחשב? לא יצא למסיבות? לא יעשה כלום חוץ מלחשוב על ביטחון המדינה? אני לא יודע אם ידעת את זה, בשביל זה יש חיילים ויחידות משטרה.
אנחנו אלופים במחיקת גיבורים. Last edited by BHXHUI; 30-08-06 at 16:27.. |
||
![]() |
![]() |
# 137 | |
חסום
|
ציטוט:
מבחינת אחוזים, נראה לי שבאמת מהקיבוצים יותר אנשים מתגייסים, אבל עדיין יש יותר עירוניים בגלל ב10% מ100 גדול יותר מ50% מ10... (זה מה שנראה לי הגיוני, אני לא חייל עדיין \,) מה שאני יכול כן להגיד, נשלחתי מהמשמר אזרחי שאני מתנדב בו לגדנ"ע של 5 ימים בצה"ל בבסיס שדה בוקר בדרום. אני לא יודע להגיד על רוב, אבל היו שם המון דתיים שמתנדבים לא רק במשמר אזרחי אלא גם במשמר הגבול ובמד"א... לא יודע אם זה באמת אומר משהו... |
|
![]() |
![]() |
# 138 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אותה הכשרה? כיאלו ווטדפאק אתה לא יודע לירות ברובה? אף פעם לא הלכת למטווח לפני שהיית בצבא? תרוצה להגיד לי שנער בגיל 16 שיורה פעמיים בשבוע במטווח כל פעם 2 מכסניותברובה מסויים, ויבוא ויעשה הכשרה בצבא לאותו הרובה עם עוד בנאדם, לשניהם תהיה אותה יכולת רק מפני שהם עשו ביחד הכשרה בצבא? |
|
![]() |
![]() |
# 139 | |||
Rar.co.il
|
ציטוט:
גם רוב העירונים לא משחקים במחשב כל היום, אנחנו הולכים למסיבות מעשנים, שותים ועושים הכל כדי להנות, מחשב זה משעמם שאתה בן נוער- לא הייתי רוצה להעביר את התקופה הזאת בלשבת על טרקטור או לנקות חרא של פרות, אם זה כבוד בשבילך והופך אותך ללוחם...תהיה לי בריא. נכון, אתה יכול לטעון שהעבודה הזאת הופכת אותך לגבר, היא מחשלת אותך וזה דבר שצריך להיות לוחם והצדק עמך בנושא הזה. אך גם מי שהיה כל יום במסיבות מסטול מת יכול ללכת לצבא ולהיות לוחם בדיוק כמוך אם לא יותר טוב. אני לא הייתי רוצה שיחשלו אותי לפני הצבא, אני רציתי להנות לפני הצבא...אתה צריך לזכור שזאת התקופה היחידה שלמשך זמן אתה יכול להנות בה...אחרי זה צבא --> שחרור (אם לא המשכת בקריירה צבאית) --> חופש קצר --> לדאוג לפרנסה, לימודים, עתיד. לא שלא נהנים בצבא, אך זו הנאה מסוג האחר ואי אפשר להשוות אותה להנאה בזמן התיכון. ציטוט:
מה שאני בטוח שאחרי חודש בצבא הייתי טוב מכמעט כל הקיבוצניקים/מושבניקים שירו לפני הצבא, אין מה לעשות עם הנשק הייתי מעולה. זה לא מחייב שהייתי לוחם יותר טוב, אבל עכשיו אנו מדברים על ירי. (בלי קשר, להיות צלף זה תפקיד כמו בסרטים ![]() ציטוט:
אני לא עשיתי שום הכשרה לפני הצבא (לא גדנ"ע, לא מטווח...אם היית נותן לי נשק בקושי הייתי יודע מה לעשות איתו) ובכל זאת הייתי מדוייק יותר מכל אלה שירו לפני הצבא 10 מחסניות מצידי ביום וגם מאלה שלא ירו פעם בחיים שלכם. בלי להתלהב (התגובות שלך מצריכות אותי לעשות זאת), הייתי צלף מעולה (הוכשרתי להיות צלף- בארט, אך גם לפני זה לא הייתי פחות מדוייק עם הM16/M4).
אנחנו אלופים במחיקת גיבורים. Last edited by BHXHUI; 30-08-06 at 18:12.. |
|||
![]() |
![]() |
# 140 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |