|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 131 |
חבר וותיק
|
אז למה היה תוכנית בערוץ 22 שאמרו שזה יקרה ולידיעתך פיתוחו תוכנה של מחשב עם התנ"ך ..
ואם אתה אומר שאי אפשר אז איך ידעו ? ועוד לפני המלחמה אוף בא לי לעוף מכאן |
![]() |
![]() |
# 132 |
חבר וותיק
|
מזתומרת ידעו? הם הלכו אחרי ההתפתחויות ואמרו מה יקרה, ובפוקס יצא כך.
יש ה-מ-ו-ן אנשים שאנרו שיקרו דברים אבל לא קרו. המעטים מצליחים לנחש. זה כמו שאני אחזיק אבן ואז אני אגיד לך שבעוד שניה היא תיפול... |
![]() |
![]() |
# 133 |
חבר וותיק
|
אתה יודע מה, עזוב אותך משטויות
בוא נאמין שכלונו נהיה בריאים ושלמים לקראת שנת 2007 ונגיד כל יום תודה שאחנו קמים בבוקר . בעזרת השם הוא ישמור עלינו ויעשה לנו רק טוב ! |
![]() |
![]() |
# 134 |
Permanently Banned
|
הכל בולשיט אחד גדול אתם נכנסים לפניקה נו ואז עוד מספר ימים יפול טיל שישמיד את כל ישראל וחלק מלבנון סוריה מצרים וכו'...אז????????
ואז תיהיה איבולוציה חדשה וגם זן חדש של אנשים וכו' וגם יהיו שרתים יותר טובים אנשים יותר טובים פחות חברות איכסון תיראו את הצד הטוב..אולי את/ה תיצור זן חדש של אנשים או חברות... למרות שזה לא יקרה אבל תודו החשיבה יפה.. אם לפני 4 ימים פירסמו את החר* הזה אז איך זה שצבא שיראל (לדעתי ה4 או ה3 הגדול בעולם) לא יכול לדעת או ארצות הברית או רוסיה??? איך?? אנשים אלוהים ברא מוח בשביל לחשוב ורגשות בשביל לחוש דברים שקורים ולא דברים שיקרו!! |
![]() |
![]() |
# 135 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() צודק. ובקשר לתוכנית ? - מתי זה היה =]
![]() |
# 136 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
איך אתה מאמין שאלוהים יכול להשמיד את רוב עם ישראל ללא נבואה מקדימה של נביאיו? בקיצור לא ענית על אף אחד מהשאלות שהצגתי. ובקשר לצופן- הוא טעה הרבה פעמים, אתה ראית רק במה הוא צדק. מקסימום זה באמת יהיה הסוף של הארץ הזו (בטח שלו הסוףבאמת) שמע ישראל וניפגש שיבוא המשיח. נ.ב אני בטוח שזה רצון אלוהים שתברח מארץ הקודש לארצות גויים. עריכה: איך שכחנו, ב-2000 לא הייתה אמורה להיות מלחמה גרעינית?
אנחנו אלופים במחיקת גיבורים. Last edited by BHXHUI; 19-08-06 at 23:26.. |
|
![]() |
![]() |
# 137 |
חבר מתקדם
|
אוי לאאאא
הולכים למות למי אני יוריש את ה 200 שקל שלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתם באמת מאמינים לזה רק בשביל שנדע מה ממוצא הגילאים פה? כי אם נחלצתם מזה כנראה הממוצא פה פחות מ10 |
![]() |
![]() |
# 138 |
חבר בקהילה
|
בשל סוף העולם ושכולם עומדים למות : מכירת חיסול בכל חברות האחסון
שקל בלבד שיתרם לעולם הבא על כל 1 ג'יגה ו100 ג'יגה תעבורה מבצע אדיר!! אל תפספסו כמה שטויות יש .... הפרסים האלה עוד יחטפו בראש... ובקרוב מלחמה עם איראן תיהיה זה בטוח וזה יקרה בקרוב מאוד.. השאלה כמה בקרוב |
![]() |
![]() |
# 139 |
חבר מתקדם
|
שטויות..
![]() |
# 140 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
היום הממוצא לאנשים דיסלקטים ברשת, הוא הרבה יותר גבוה. |