|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 131 |
חבר על
|
lol משהו כאן מצחיק אותי מאוד חח לא הקטע של הפריצה , למה הוא חשב דבקה לoxserv למה שמישהו יחשוב שoxserv עשו את זה ועוד אתה מוביל את זה לכתובת שלהם זה לא נישמע הגיוני פעם הבא שאתם פורצים אז לא מומלץ לשרתים ולא מומלץ ביכלל ליפרוץ ותיהיו חכמים יותר,
zippo מה יש לך מה אתה להוט לדעת מי זה כל אחד רוצה אז מה תירגע אתה כמו ילד בן 10 שיש מכות מתלהב וזה "יש מכות יש מכות" תירגע כל דבר יעשה בשלו (זה לא בא לפגוע או לעליב) Last edited by Avi.B; 09-02-06 at 19:36.. |
![]() |
# 132 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
![]() (סתם אחי אל תיקח קשה) ובאמת מוזר שהמשטרה מטפלת בעיניין כזה כל כך מהר |
|
![]() |
# 133 |
חבר על
|
כל הכבוד למשטרה סוף סוף עושים משהו חח (פעם שניה בערך שאני איתם)
|
![]() |
# 134 |
משתמש - היכל התהילה
|
טוב חבר'ה תפסיקו.
תתחילו להיות קצת יותר רציניים, אין פה בכלל דיון, זה רק כמה משתמשים מדברים עם שטויות. תנו למשטרה ולמנהלי החברה לעשות את מה שצריך לעשותך, ותפסיקו לצחוק על שטויות ולהגיד דברים ממש לא נכונים.
מתאורר / יצא בחוץ
|
OMG,
איזה גועל נפש של אנשים... אנשים משועמים חסרי חיים, שימצאו קצת חיים במקום להרוס לבנאדם עסק של שנתים. אישית, אם זה היה קורה לי לא יודע אם הפורץ הזה עדין היה חי בדקות האלה, ממש ממש ממש גועל נפש! בהצלחה תום! וד"א אשמח לדעת מישהו הפורץ גם. |
![]() |
# 136 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 137 |
חסום
|
אני מאמין שהמשטרה לא תעשה כלום ותטען "חוסר עניין לציבור"
אין מה לעשות , אנחנו נמצאים במדינה שיש לה בעיות יותר מורכבות מפריצות למחשבים של חברות קטנות. במקרים גדולים המשטרה כן תפעל , כמו המקרה של ריגול תעשייתי שהיה במדינה (לא מצאתי את הקישור לכתבה ב YNET ) |
![]() |
# 138 |
חבר חדש
|
תוםםם אחי דבר איתי אני כבר מחפש אותך כמה ימים בטלפון ובאייסיקיו ומסנג'ר ואתה לא עונה תחזיר תשובה אחייי
|
![]() |
# 139 |
משתמש - היכל התהילה
|
חבר'ה, בבקשה להפסיק עם ההודעות חסרות תועלת האלו!
אנחנו לא מפרסמים כרגע את שם הפורץ, לא בשלב זה. אין טעם לשאול.. בשלב יותר מאוחר אנחנו נפרסם את שם הפורץ ושאר הפרטים.. תודה והמשך יום טוב טל
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני חושב שאני יודע את שם הפורץ, אבירן אטיה אולי?
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|