|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 131 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אתה מתבלב בינינו לבין המוסלמים...המוסלים יש להם דבר שהקרא מלחמת גהאד=מלחמת צווי בלא מאמינים לנו אין כזה דבר.. |
|
![]() |
![]() |
# 132 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
תאחלו לשרון החלמה מהירה,
http://80.179.136.4/GI/ev/page.html |
![]() |
![]() |
# 133 |
חבר מתקדם
|
סתכלו על התגובה של נשיא אירן
נשיא איראן: "מייחל למות הפושע מסברה ושתילה" הנשיא האיראני אחמדי-נג'אד שוב פותח את הפה. בשיחה עם כוהני דת בעיר קום אמר: "כולי תקווה שהחדשה לפיה הפושע של סברה ושתילה הצטרף אל אבותיו היא סופית" רויטרס בעוד שמנהיגי העולם דורשים כאחד בשלומו של ראש הממשלה, אריאל שרון, יש גם "מנהיגים" שמייחלים למותו. נשיא איראן, מחמוד אחמדי-נג'אד, אמר הערב (יום ה'): "כולי תקווה שהחדשה לפיה הפושע של סברה ושתילה הצטרף אל אבותיו היא סופית". הציטוטים של הנשיא אחמדי-נג'אד הופיעו בסוכנות הידיעות האיראנית ISNA, סוכנות הנחשב כחצי-רשמית באיראן ומופעלת על ידי סטודנטים. לפי הדיווח, אחמדי-נג'אד אמר את הדברים בפני קבוצה של אנשי דת שיעים, עמם נפגש בעיר האיראנית קום. ההתבטאות הזו מהווה שיא בסדרה של התבטאויות העויינות את ישראל ואת היהדות, בהן נתפס לאחרונה הנשיא האיראני. בין היתר כינה את השואה "מיתוס", קרא להעביר את מדינת ישראל לגרמניה או בכלל "למחוק אותה מהמפה" ואף טען שמדינות אירופה הקימו את מדינת היהודים בלב אומות האיסלם רק כדי שיוכלו להשלים את רצח העם שהחלו בו בשואה. עוד אמר שהציונות היא "ניאו-פאשיזם הלכה למעשה", ושהמשטר הכובש את ירושלים טובח במוסלמים ונהנה מהתמיכה של ארצות הברית וחלק ממדינות אירופה. "האם אינכם חושבים שהמשך רצח העם על ידי גירוש יהודים מאירופה הייתה אחת מהמטרות שלהם (האירופים) כשהקימו את משטר כובשי אל-קודס?", צוטט הנשיא לאחרונה בסוכנות הידיעות הרשמית IRNA. |
![]() |
![]() |
# 134 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
הבן אדם חולה .. מחפש כותרות ... חבל שנותנים לו אותם . הבעיה שישראל לא יכולה כלום היום, ישראל מתפרקת לאט לאט ... בשנות ה-70 על אמירה כזאת הוא היה מקבל טיל לבית ... היום הוא מקבל כותרות ודיונים ... נצחון שלו . |
|
![]() |
![]() |
# 135 |
חבר מתקדם
|
פעם שמעתי שאמרו
הצבא של ישראל הכי חזק במזרח התיכון כרגע היתקבל מידע נוסף על ראש ההמשלה ראש הממשלה הוכנס לתוך חדר הניתוח עקב דימום תוך מוחי Last edited by hosting_144; 06-01-06 at 12:23.. |
![]() |
![]() |
# 136 |
חסום
|
אני חושש שהפעם המצב קשה מאוד .
תתפללו לשלומו אנשים , תתפללו ותזעקו , אני מקווה שזה יעזור =\ |
![]() |
![]() |
# 137 |
תודה על תרומתך.
|
"מצב מוחו הוא בלתי הפיך.."
![]() ![]() בחירות בקרוב, שרון גמר את הקריירה. מקווה שמה שאני אומר יתגלה כטעות. |
![]() |
![]() |
# 138 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
מנסים להציל לו את החיים . אין סיכוי ששרון יחזור לפולטיקה . |
|
![]() |
![]() |
# 139 | |
חבר וותיק
|
Fector תמיד יש סיכוי תמיד!
ליפני בערך 16 שנה סבתא שלי קיבלה שבץ ועברה רוע מוחי קשה הרופאים אמרו לאמא שלי שיש לסבתא שלי אחוז אחד להנצל והיא באמת ניצלה היא חודשיים לא יכלה לדבר וללכת רק ישבה והסתכלה כאילו היא חייה אבל כמו מתה ובסוף היא חזרה ללכת ולדבר למרות שהיא צולעת אבל זה לא משחשוב! משחשוב הוא שהכול אפשרי תמיד גם לי אישית נראה שבכלל הוא לא יחזור לחיים אבל אני מאמין שעדיין אפשר
![]() |
![]() |
# 140 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() שרון גמר את הקרירה הפוליטית, נקווה שלא גמר בכלל ... |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|