הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 06-01-06, 07:37   # 131
biker
חבר בקהילה

מיני פרופיל

biker לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי OLDori
אני אולי דתי, אך אני לא מאחל למותו של אריאל שרון, חס וחלילה!
אני לא "קיצוני" (...).
אבל לדעתי, ההתנתקות היית צעד בכלל לא חכם.
זו דעתי, ללא קללות. לאור החוקים, אני גם לא אומר מה אני חושב על הערבים (לפחות לא בקללות).

אריאל שרון, לחם למען המדינה, עזר לה, וכפי ששותפי מתן אמר, הוא עזר לה ואפילו הקים לה מאחז.
דעותיו השתנו, והוא עשה את הדבר הכי הכי לא נכון לעשות. כמאמין בדת ודתי (שלאחרונה התחיל להכנס יותר לאורות, כגון קריאת סיפורים מדהימים והוכחות), חושב שאריאל שרון זה כמו פרעה. היציאה מגוש קטיף היא פשוט גזרה, ואלוהים "מקשה את לב שרון." - לא פרעה! זוהי דעתי.

ההתנתקות
היציאה מעזה לא הועילה בכלום לדעתי, אלה רק הרסה. קודם כל, גירשו יהודים מביתם, ובשביל מה? מילא, אם זה באמת היה עוזר, אבל זה לא עזר. ידענו מההתחלה שיהיה פה רע, ובמהרה יתחיל כאוס ביטחוני - ובבקשה. פתאום, קסאמים מגיעים לאשקלון, אשדוד ועוד מקומות. חשבתם מאיפה הם משגרים אותם? חוץ מזה, ארה"ב, מר בוש, אמר שישתף פעולה אם ההתנתקות לא תעזור. מאז ההתנתקות, בוש פשוט נעלם, נעלמו עקבותיו. תרשו לי לשלב עוד קצת אמונה: זה מה שאמרו המתנחלים והרבנים שיקרה. המתנחלים, מועצת ישע: הקסאמים יגיעו לאשקלון ואשדוד. הגיעו או לא? , הרבנים, ובאתרי הקבלה והנבואה היה כתוב שארה"ב יעלים עין מאיתנו, (לא ממש במילים האלה, משהו יותר מורחב, אני מקצר). אולי המתנחלים "חיו על חשבון המדינה" גם בעניין הכלכלי. אבל, להוציא אותם משם, ועוד כדי לתת לערבים, מעשה ממש ממש לא נכון, אתם תראו שהקסאמים זה לא הגורם היחיד שהשליכה ההתנתקות. ההתנתקות, היא עוד דלת לפלאסטינים, עוד פירצת אבטחה במערכת "ישראל" - שנגרמה מראש.

הפולסא דנורא
לא יודע, אחרי חודש לא קרה כלום. לדעתי, הם חזרו על זה מספר פעמים, לכן נגרם נזק. מה שכן, רבנים אחרים חזו שאריאל שרון "ירד מהמפה הפוליטית בערך בסוף 2005", גם תחילת 2006 זה כמעט אותו דבר. (אגב, "שרון ירד מהמפה הפוליטית" - לא אומר שהוא ימות חלילה, אומר שהוא פשוט ירד מהפוליטיקה. לא-דווקא במוות. ואני מקווה מאד שלא במוות. והידיעה הזו הגיע גם ממיסטיקאים לא דתיים). אחרי האירוע מוחי הראשון של אריאל שרון, אמרו שיהיה לו אירוע כזה שוב בקרוב. היה, לצערי.

לדעתי, הערבים זה האוייב שלנו, אסור לתת להם כלום, פשוט כלום.
הם, רוצים את ירושלים, ואת כל מה "ששייך להם".
בכלל, בתנ"ך כתוב שצריך להלחם בכל אלה, ושלא יהיו במדינה שלנו, אלא אם יתגיירו (וכל אלה שמשתפים פעולה בפיגועים - לזרוק מהארץ).

אתה מתבלב בינינו לבין המוסלמים...המוסלים יש להם דבר שהקרא מלחמת גהאד=מלחמת צווי בלא מאמינים לנו אין כזה דבר..
  Reply With Quote
ישן 06-01-06, 09:19   # 132
SHeDoN
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס

מיני פרופיל

SHeDoN לא מחובר  

תאחלו לשרון החלמה מהירה,
http://80.179.136.4/GI/ev/page.html
  Reply With Quote
ישן 06-01-06, 09:26   # 133
hosting_144
חבר מתקדם

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל hosting_144 שלח הודעה באמצעות MSN אל hosting_144 Send a message via Skype™ to hosting_144

hosting_144 לא מחובר  

סתכלו על התגובה של נשיא אירן
נשיא איראן: "מייחל למות הפושע מסברה ושתילה"

הנשיא האיראני אחמדי-נג'אד שוב פותח את הפה. בשיחה עם כוהני דת בעיר קום אמר: "כולי תקווה שהחדשה לפיה הפושע של סברה ושתילה הצטרף אל אבותיו היא סופית"
רויטרס

בעוד שמנהיגי העולם דורשים כאחד בשלומו של ראש הממשלה, אריאל שרון, יש גם "מנהיגים" שמייחלים למותו. נשיא איראן, מחמוד אחמדי-נג'אד, אמר הערב (יום ה'): "כולי תקווה שהחדשה לפיה הפושע של סברה ושתילה הצטרף אל אבותיו היא סופית".

הציטוטים של הנשיא אחמדי-נג'אד הופיעו בסוכנות הידיעות האיראנית ISNA, סוכנות הנחשב כחצי-רשמית באיראן ומופעלת על ידי סטודנטים. לפי הדיווח, אחמדי-נג'אד אמר את הדברים בפני קבוצה של אנשי דת שיעים, עמם נפגש בעיר האיראנית קום.

ההתבטאות הזו מהווה שיא בסדרה של התבטאויות העויינות את ישראל ואת היהדות, בהן נתפס לאחרונה הנשיא האיראני. בין היתר כינה את השואה "מיתוס", קרא להעביר את מדינת ישראל לגרמניה או בכלל "למחוק אותה מהמפה" ואף טען שמדינות אירופה הקימו את מדינת היהודים בלב אומות האיסלם רק כדי שיוכלו להשלים את רצח העם שהחלו בו בשואה.

עוד אמר שהציונות היא "ניאו-פאשיזם הלכה למעשה", ושהמשטר הכובש את ירושלים טובח במוסלמים ונהנה מהתמיכה של ארצות הברית וחלק ממדינות אירופה.

"האם אינכם חושבים שהמשך רצח העם על ידי גירוש יהודים מאירופה הייתה אחת מהמטרות שלהם (האירופים) כשהקימו את משטר כובשי אל-קודס?", צוטט הנשיא לאחרונה בסוכנות הידיעות הרשמית IRNA.
  Reply With Quote
ישן 06-01-06, 09:29   # 134
Fector
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

Fector לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי hosting_144
סתכלו על התגובה של נשיא אירן
נשיא איראן: "מייחל למות הפושע מסברה ושתילה"

הנשיא האיראני אחמדי-נג'אד שוב פותח את הפה. בשיחה עם כוהני דת בעיר קום אמר: "כולי תקווה שהחדשה לפיה הפושע של סברה ושתילה הצטרף אל אבותיו היא סופית"
רויטרס

בעוד שמנהיגי העולם דורשים כאחד בשלומו של ראש הממשלה, אריאל שרון, יש גם "מנהיגים" שמייחלים למותו. נשיא איראן, מחמוד אחמדי-נג'אד, אמר הערב (יום ה'): "כולי תקווה שהחדשה לפיה הפושע של סברה ושתילה הצטרף אל אבותיו היא סופית".

הציטוטים של הנשיא אחמדי-נג'אד הופיעו בסוכנות הידיעות האיראנית ISNA, סוכנות הנחשב כחצי-רשמית באיראן ומופעלת על ידי סטודנטים. לפי הדיווח, אחמדי-נג'אד אמר את הדברים בפני קבוצה של אנשי דת שיעים, עמם נפגש בעיר האיראנית קום.

ההתבטאות הזו מהווה שיא בסדרה של התבטאויות העויינות את ישראל ואת היהדות, בהן נתפס לאחרונה הנשיא האיראני. בין היתר כינה את השואה "מיתוס", קרא להעביר את מדינת ישראל לגרמניה או בכלל "למחוק אותה מהמפה" ואף טען שמדינות אירופה הקימו את מדינת היהודים בלב אומות האיסלם רק כדי שיוכלו להשלים את רצח העם שהחלו בו בשואה.

עוד אמר שהציונות היא "ניאו-פאשיזם הלכה למעשה", ושהמשטר הכובש את ירושלים טובח במוסלמים ונהנה מהתמיכה של ארצות הברית וחלק ממדינות אירופה.

"האם אינכם חושבים שהמשך רצח העם על ידי גירוש יהודים מאירופה הייתה אחת מהמטרות שלהם (האירופים) כשהקימו את משטר כובשי אל-קודס?", צוטט הנשיא לאחרונה בסוכנות הידיעות הרשמית IRNA.

הבן אדם חולה .. מחפש כותרות ... חבל שנותנים לו אותם .
הבעיה שישראל לא יכולה כלום היום, ישראל מתפרקת לאט לאט ...
בשנות ה-70 על אמירה כזאת הוא היה מקבל טיל לבית ...
היום הוא מקבל כותרות ודיונים ... נצחון שלו .
  Reply With Quote
ישן 06-01-06, 11:38   # 135
hosting_144
חבר מתקדם

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל hosting_144 שלח הודעה באמצעות MSN אל hosting_144 Send a message via Skype™ to hosting_144

hosting_144 לא מחובר  

פעם שמעתי שאמרו
הצבא של ישראל הכי חזק במזרח התיכון
כרגע היתקבל מידע נוסף על ראש ההמשלה
ראש הממשלה הוכנס לתוך חדר הניתוח
עקב דימום תוך מוחי

Last edited by hosting_144; 06-01-06 at 12:23..
  Reply With Quote
ישן 06-01-06, 14:25   # 136
Extreme-Serv
חסום

מיני פרופיל

Extreme-Serv לא מחובר  

אני חושש שהפעם המצב קשה מאוד .

תתפללו לשלומו אנשים , תתפללו ותזעקו , אני מקווה שזה יעזור =\
  Reply With Quote
ישן 06-01-06, 14:30   # 137
k.machine
תודה על תרומתך.

k.machine's Avatar

מיני פרופיל

k.machine לא מחובר  

"מצב מוחו הוא בלתי הפיך.."

בחירות בקרוב,

שרון גמר את הקריירה.
מקווה שמה שאני אומר יתגלה כטעות.
  Reply With Quote
ישן 06-01-06, 14:49   # 138
Fector
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

Fector לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי k.machine
"מצב מוחו הוא בלתי הפיך.."

בחירות בקרוב,

שרון גמר את הקריירה.
מקווה שמה שאני אומר יתגלה כטעות.
שרון מבחינה פוליטית מת מזמן .
מנסים להציל לו את החיים .

אין סיכוי ששרון יחזור לפולטיקה .
  Reply With Quote
ישן 06-01-06, 14:54   # 139
s.o.s
חבר וותיק

מיני פרופיל

s.o.s לא מחובר  

Fector תמיד יש סיכוי תמיד!
ליפני בערך 16 שנה סבתא שלי קיבלה שבץ ועברה רוע מוחי קשה
הרופאים אמרו לאמא שלי שיש לסבתא שלי אחוז אחד להנצל והיא באמת ניצלה היא חודשיים לא יכלה לדבר וללכת רק ישבה והסתכלה כאילו היא חייה אבל כמו מתה ובסוף היא חזרה ללכת ולדבר למרות שהיא צולעת אבל זה לא משחשוב! משחשוב הוא שהכול אפשרי תמיד
גם לי אישית נראה שבכלל הוא לא יחזור לחיים אבל אני מאמין שעדיין אפשר
נרשמתי לאתר אחד שנותן איחסון חינמי
DEAD says:
והוא לא רצה לרשום אותי כי אני מלדבן
DEAD says:
אז נרשמתי לפרוקסי
איזה מלדבן
  Reply With Quote
ישן 06-01-06, 14:59   # 140
Fector
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

Fector לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי s.o.s
Fector תמיד יש סיכוי תמיד!
ליפני בערך 16 שנה סבתא שלי קיבלה שבץ ועברה רוע מוחי קשה
הרופאים אמרו לאמא שלי שיש לסבתא שלי אחוז אחד להנצל והיא באמת ניצלה היא חודשיים לא יכלה לדבר וללכת רק ישבה והסתכלה כאילו היא חייה אבל כמו מתה ובסוף היא חזרה ללכת ולדבר למרות שהיא צולעת אבל זה לא משחשוב! משחשוב הוא שהכול אפשרי תמיד
גם לי אישית נראה שבכלל הוא לא יחזור לחיים אבל אני מאמין שעדיין אפשר
אחי דיברתי מבחינה פוליטית .. סבתא שלך לא נהיתה ראש ממשלה אחרי זה נכון ?

שרון גמר את הקרירה הפוליטית, נקווה שלא גמר בכלל ...
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום