הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

צפה בתוצאות הסקר: מה דרך החיים שלי?
חילוני-הולך לבתי כנסת בחגים ושבתות 22 26.19%
חילוני-עושה מה שבא לי מתי שבא לי 35 41.67%
דתי-מתפלל כל יום אבל לפעמים חורג 5 5.95%
דתי-מתפלל יום יום שומר וצוות וכו' 4 4.76%
דתי-אני חוזר בתשובה 3 3.57%
חילוני-אני חוזר בשאלה 3 3.57%
אחר 12 14.29%
מצביעים: 84. אינך יכול להצביע לסקר הזה

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 30-08-06, 11:40   # 121
Fector
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

Fector לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי eLad
דוכיפת ושמשון דווקא כן יחידות בעלות שם. אומנם שייכות לחטיבה יחסית חדשה (900) שאין לה תג וכומתה ביינתים (לפי מה שאני יודע), אבל הן כן "נחשבות". לגבעתי יש גאוות יחידה, כנ"ל גם לגבי גולני ונח"ל.

תמיד לכל גיבוש מגיעים יותר אנשים ממה שאפשר לקלוט ליחידה באותו מחסור גיוס. לצנחנים הגיבוש יומיים אם אני לא טועה..

יש להם כומתה .. חדשה מנומרת שרק להם יש אותה ...
וכבר לא קוראים לזה חטיבה 900 קוראים לה חטיבת כפיר ...
וגם תג יש להם .. וכן באמת יש להם שם קצת פחות ... אבל האימונים שלהם יותר מתקדמים מגולני וצנחנים ... ויש להם טירונות יותר ארוכה ומסעות יותר ארוכים ...

בינתיים במלחמה האלה היחידות לא הכי תפקדו .. כי בינתיים למעלה מעדיפים לסמוך על גולני וצנחנים .. אבל היחידות האלה הם העתיד בדוק ..
  Reply With Quote
ישן 30-08-06, 11:47   # 122
Niros
תודה על תרומתך.

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל Niros

Niros לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Dor | LDFix.com
מסורתי - הולך לבית כנסת בחגים, עושה קידוש יום שישי בערב, עושה מצוות פה ושם שיוצא.
...
ישן 30-08-06, 11:47   # 123
CSite.co.il
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

CSite.co.il לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי eLad
סבבה, שיהיה לך בכיף ..

כשתגיע לצבא בהזדמנות ואולי ייצא לך להיכנס במקרה לסיירת מטכ"ל, ש. 13 ושאר סיירות מיוחדות, אז אולי תבין שכל המפונקים האלו שיושבים במשרדים ממוזגים אי שם במרכז הארץ שומרים לכם על התחת.
זה נכון ואפילו לא רק שומרים על התחת, ללא מידע מודיעיני זה עושה את המלחמה הרבה הרבה יותר קשה {לדוגמה זאת של לבנון, לא היה מידע מודיעיני, היו הרבה פאשלות - זאת התוצאה),
אבל ראיתי תגובה שלך אני חושב באשכול הזה שאמר "תכלס צריך עשיה, לעשות מעשים.. אחרת לא נתקדם לשום מקום וכו'.." - במילים אחרות.
איך אתה מסביר את זה?

אגב, מזה התגובה הטיפשית הזאת למעלה? (כשהיית ציני).. אפילו בציניות לא הייתי אומר את זה.
"הקיבוצניקים טיפשים שהם הולכים לקרבי לאהרג??? כי הם לא יודעים להלחם?"
אני יודע שזה בציניות אבל - טקט.. ראבק הם ואתה וכל הצבא שומר פה על כולם..
אז תפסיקו עם הויכוח הדפוק הזה!

Last edited by CSite.co.il; 30-08-06 at 11:51..
  Reply With Quote
ישן 30-08-06, 11:53   # 124
BenMan
חבר בקהילה

מיני פרופיל

BenMan לא מחובר  

חילוני.
  Reply With Quote
ישן 30-08-06, 11:55   # 125
yortem
חבר על

מיני פרופיל

yortem לא מחובר  

שלום לכולכם אני מסורתי הולך בשבת לבית כנסת ושומר שבת אבל בימי חול לא שם כיפה וכו' ..
ואני ממש מתבייש ועצוב לראות שאנחנו שונאים את עצמנו כי בכל זאת אנחנו עם אחד במקום להיות מאוחדים כל אחד שונא תשני בגלל שהוא חרדי והוא דתי והוא חילוני, בקיצור כל אחד פה לא שם ז-*-ן (ותסלחו לי על המילה) לכל אחד מותר להיות איך שבא לו ולעשות מה שמתחשק לו .

ותראו אותנו כאילו לא מספיק שכל העולם שונא אותנו בתור עם אחד אנחנו צריכים לשנוא גם אחד תשני ?
בגלל שזה לא הולך לבית כנסת או בגלל שזה מגדל זקן או בגלל שאיזה אחד שם כיפה על הראש ?
לסיכום כולנו בני אדם : וכולנו אותו דבר לדעתי לא צריכים בכלל לחשוב לשנוא משהו בגלל דת ממש בושה.
ישן 30-08-06, 11:56   # 126
VajDa
חבר וותיק

מיני פרופיל

VajDa לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי MnM
זה נכון ואפילו לא רק שומרים על התחת, ללא מידע מודיעיני זה עושה את המלחמה הרבה הרבה יותר קשה {לדוגמה זאת של לבנון, לא היה מידע מודיעיני, היו הרבה פאשלות - זאת התוצאה),
אבל ראיתי תגובה שלך אני חושב באשכול הזה שאמר "תכלס צריך עשיה, לעשות מעשים.. אחרת לא נתקדם לשום מקום וכו'.." - במילים אחרות.
איך אתה מסביר את זה?

אגב, מזה התגובה הטיפשית הזאת למעלה? (כשהיית ציני).. אפילו בציניות לא הייתי אומר את זה.
"הקיבוצניקים טיפשים שהם הולכים לקרבי לאהרג??? כי הם לא יודעים להלחם?"
אני יודע שזה בציניות אבל - טקט.. ראבק הם ואתה וכל הצבא שומר פה על כולם..
אז תפסיקו עם הויכוח הדפוק הזה!
הגנו להסכמה כבר.
העירונים שומרים על המדינה מתוך המשרד, והמושבניקים שומרים על המדינה כשהם בשדה הקרב.

Email : shay900@gmail.com
  Reply With Quote
ישן 30-08-06, 11:59   # 127
CSite.co.il
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

CSite.co.il לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי VajDa
הגנו להסכמה כבר.
העירונים שומרים על המדינה מתוך המשרד, והמושבניקים שומרים על המדינה כשהם בשדה הקרב.
תודה לאל, למרות שזה לא נכון =/
  Reply With Quote
ישן 30-08-06, 12:39   # 128
Nimrod
חבר מתקדם

מיני פרופיל

Nimrod לא מחובר  

אני בעיקרון חילוני.. ודתיים זה לא גזע איך אפשר להיות גזעני כלפיהם :S:S
מעצב אתרים
  Reply With Quote
ישן 30-08-06, 14:39   # 129
BHXHUI
Rar.co.il

מיני פרופיל

BHXHUI לא מחובר  

ציטוט:
בכל האנושות אין דבר גזעים כולנו גזע אחד, גזעני מתפרש כיום כשנאה לשונה...

ציטוט:
אתה מדבר על מבצעים ישנים, ישנים מאוד (כיבוש הבופור למשל). החי"ר הייעודי הוקם רק לאחר 1990 וחטיבה 900 התגבשה (נחשון, דוכיפת, חרוב וכל מה שיש בפנים, אני לא מעורב בזה כ"כ) רק ב 2005- שנה אחורה בלבד.
מי נותנים את השם ליחידה אל לא המבצעים הישנים? אולי עוד 20 שנה יחשיבו את המבצעים שלהם היום שם מדברים על "שם" של יחידה...

ציטוט:
אומנם אני במודיעין אבל בקשר יומיומי עם חבר'ה קרביים וקצת מעורב בפעילויות האלו. חטיבה 900 מתמחה בלוש"ב וכן, הם תופסים את רוב גזרת עזה בפעילויות. למשל, דוכיפת היו אלו שעצרו של מרואן ברגותי. גבעתי אם אני לא טועה קיימת די הרבה זמן, אפילו 50 שנה ויותר.. וגם לה יש פלס"ר שמקבלים בין הייתר כנפ"צ. זה שלא שומעים עליהם, לא אומר שהם לא שם.
אני אמרתי שהם לא עושים? שוב, אתה ממש מפרש את המילים שלי לא נכון.
אמרתי שאין להם שם בקרב האנשים. ברור שיש להן פעילויות.בדר"כ גבעתי בעזה אבל בגלל לבנון הכל השתנה.

גבעתי של עכשיו קיימת 23 שנה, הגבעתי שהייתה קיימת במלחמת השחרור זו לא אותה גבעתי של היום (היא פורקה הוקם גדול מילואים ורק ב 80 ומשהו הוקמה גבעתי שוב).

את מרואן ברגותי עצרו דובדבן. אבל דווקא אותו הזכרת? הוא בכיר, נותנים אותו רק ליחידות המיוחדות (דובדבן במקרה הזה). וכל אחד שעשה מעצר בחיים שלו יודע שדווקא את הגדולים ברוב המקרים הרבה יותר קל לעצור, ברגותי עוד שנייה השתין במכנסיים מפקד הכח היה צריך להרגיע אותו ולתת לו מים כדי שלא יתעלף, הקטנים הם אלה שיוצאים לך עם קלצ' ורימון ומנסים לקחת איתם כמה שיותר חיילים.

ציטוט:
זה לא רק חינוך, זה גם חברה! חברה משפיעה הרבה גם בדת - ובכל דבר.
חברה אפילו יכולה לשנות את הבן אדם ממה שההורים שלו חינכו אותו.
אני חונכתי בבית על הדרך שאין דבר כזה לא להתגייס לקרבי, ולא היה מישהו שיכל להזיז אותי מהעניין הזה. ההשפעה המרכזית היא במשפחה, הסביבה מתחילה להשפיע יותר מאוחר.

ציטוט:
מה זה משנה מאיפה מתו החיילים במלחמה האחרונה!!!!! לא היו עוד מלחמות? אין פעילות בשטחים????

תבין כבר, גם חבר'ה מת"א נלחמים ונהרגים.
.....
שהוא יהיה בצבא במיוחד אם בקרבי, ההתנשאות הזאת והרגשת העלית של הקיבוצים/מושבניקים תרד מהר מאוד. פשוט מאוד אם תדבר ככה בהתנשאות כמה שהקיבוצניקים יותר טובים ורק הם משרתים בצבא ישנאו אותך. אף אחד לא אוהב מתנשאים ובדר"כ ביחידות הרגילות אין כאלה....

ציטוט:
וגם תג יש להם .. וכן באמת יש להם שם קצת פחות ... אבל האימונים שלהם יותר מתקדמים מגולני וצנחנים ... ויש להם טירונות יותר ארוכה ומסעות יותר ארוכים ...
כי יש להם התמחות חדשה- לוחמה בטרור פלסטינאי.

ציטוט:
כשתגיע לצבא בהזדמנות ואולי ייצא לך להיכנס במקרה לסיירת מטכ"ל, ש. 13 ושאר סיירות מיוחדות, אז אולי תבין שכל המפונקים האלו שיושבים במשרדים ממוזגים אי שם במרכז הארץ שומרים לכם על התחת.
הוא לא צריך להגיע ליחידות האלה כדי להבין כמה הם שומרים לנו על התחת, מספיק שהוא יהיה ביחידת חי"ר בזמן פעירות רגילה בשכם ופתאום יקבל מידע שתי דקות לפני כניסה לבית שהוא ממולכד (הודעה כזאת 2 דקות לפני הצילה חיים של לפחות שלושה חיילים) אז הוא יבין את הגדולה של המודיעין שלנו ואולי יתפאר קצת פחות בזה שהוא קרבי ויבין שיש משהו הרבה יותר גדול מאחוריו.

ציטוט:
זה לא עושה את זה יותר קשה זה עושה את זה בלתי אפשרי. בלי מודיעין הלוחמים לא שווים כלום.
אני אומר את זה מניסיון בשטחים בלבד שאז היינו מקבלים לרוב התרעות מהשב"כ. לא הייתי ואני לא כל כך רוצה להיות בעתיד בלבנון.

ציטוט:
אתה יודע מה החרטא הזאת סתם מתחילה לעצבן. בהתחלה חשבתי שאתה סתם עוד מושבניק מתלהב (לא חסר כאלה) אבל מה אני אגיד לך, אם אתה חושב שאתה צודק יש לך בעיה כלשהי בחלק כלשהו של הגוף.

הנה, אני עירוני ושמרתי על המדינה בינתיים פי כמה וכמה יותר ממה שאתה שמרת, אז לפני שאתה מתגייס לצבא אל תדבר על מה שהעירונים עושים כי בינתיים מי שמשרת בשלישות ברמת גן ועושה כל יום 6 שעות של סידור מכתבים תורם למדינה יותר ממך.

ומי יודע, אולי אנחנו העירונים לוחמים יותר טובים אז אתה לא שומע עלינו כל יום.
לא שזה נכון, אבל שאתה מתחיל לזרוק עובדות מצוצות מהאצבע כל האשכול אז גם לנו מותר קצת להתחיל.

Last edited by BHXHUI; 30-08-06 at 14:41..
  Reply With Quote
ישן 30-08-06, 14:40   # 130
AFI
חסום

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל AFI

AFI לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Nimrod
תקרא את חצי מהתגובות של הפורום...
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום