|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
צפה בתוצאות הסקר: מה דרך החיים שלי? | |||
חילוני-הולך לבתי כנסת בחגים ושבתות |
![]() ![]() ![]() ![]() |
22 | 26.19% |
חילוני-עושה מה שבא לי מתי שבא לי |
35 | 41.67% |
דתי-מתפלל כל יום אבל לפעמים חורג |
5 | 5.95% |
דתי-מתפלל יום יום שומר וצוות וכו' |
4 | 4.76% |
דתי-אני חוזר בתשובה |
3 | 3.57% |
חילוני-אני חוזר בשאלה |
3 | 3.57% |
אחר |
12 | 14.29% |
מצביעים: 84. אינך יכול להצביע לסקר הזה |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 121 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
יש להם כומתה .. חדשה מנומרת שרק להם יש אותה ... וכבר לא קוראים לזה חטיבה 900 קוראים לה חטיבת כפיר ... וגם תג יש להם .. וכן באמת יש להם שם קצת פחות ... אבל האימונים שלהם יותר מתקדמים מגולני וצנחנים ... ויש להם טירונות יותר ארוכה ומסעות יותר ארוכים ... בינתיים במלחמה האלה היחידות לא הכי תפקדו .. כי בינתיים למעלה מעדיפים לסמוך על גולני וצנחנים .. אבל היחידות האלה הם העתיד בדוק .. |
|
![]() |
![]() |
# 122 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() |
# 123 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אבל ראיתי תגובה שלך אני חושב באשכול הזה שאמר "תכלס צריך עשיה, לעשות מעשים.. אחרת לא נתקדם לשום מקום וכו'.." - במילים אחרות. איך אתה מסביר את זה? אגב, מזה התגובה הטיפשית הזאת למעלה? (כשהיית ציני).. אפילו בציניות לא הייתי אומר את זה. "הקיבוצניקים טיפשים שהם הולכים לקרבי לאהרג??? כי הם לא יודעים להלחם?" אני יודע שזה בציניות אבל - טקט.. ראבק הם ואתה וכל הצבא שומר פה על כולם.. אז תפסיקו עם הויכוח הדפוק הזה! Last edited by CSite.co.il; 30-08-06 at 11:51.. |
|
![]() |
![]() |
# 124 |
חבר בקהילה
|
חילוני.
|
![]() |
![]() |
# 125 |
חבר על
|
שלום לכולכם אני מסורתי הולך בשבת לבית כנסת ושומר שבת אבל בימי חול לא שם כיפה וכו' ..
ואני ממש מתבייש ועצוב לראות שאנחנו שונאים את עצמנו כי בכל זאת אנחנו עם אחד במקום להיות מאוחדים כל אחד שונא תשני בגלל שהוא חרדי והוא דתי והוא חילוני, בקיצור כל אחד פה לא שם ז-*-ן (ותסלחו לי על המילה) לכל אחד מותר להיות איך שבא לו ולעשות מה שמתחשק לו . ותראו אותנו כאילו לא מספיק שכל העולם שונא אותנו בתור עם אחד אנחנו צריכים לשנוא גם אחד תשני ? בגלל שזה לא הולך לבית כנסת או בגלל שזה מגדל זקן או בגלל שאיזה אחד שם כיפה על הראש ? לסיכום כולנו בני אדם : וכולנו אותו דבר לדעתי לא צריכים בכלל לחשוב לשנוא משהו בגלל דת ממש בושה.
# 126 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
העירונים שומרים על המדינה מתוך המשרד, והמושבניקים שומרים על המדינה כשהם בשדה הקרב. |
|
![]() |
![]() |
# 127 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 128 |
חבר מתקדם
|
אני בעיקרון חילוני.. ודתיים זה לא גזע איך אפשר להיות גזעני כלפיהם :S:S
![]() |
# 129 | |||||||||
Rar.co.il
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
אמרתי שאין להם שם בקרב האנשים. ברור שיש להן פעילויות.בדר"כ גבעתי בעזה אבל בגלל לבנון הכל השתנה. גבעתי של עכשיו קיימת 23 שנה, הגבעתי שהייתה קיימת במלחמת השחרור זו לא אותה גבעתי של היום (היא פורקה הוקם גדול מילואים ורק ב 80 ומשהו הוקמה גבעתי שוב). את מרואן ברגותי עצרו דובדבן. אבל דווקא אותו הזכרת? הוא בכיר, נותנים אותו רק ליחידות המיוחדות (דובדבן במקרה הזה). וכל אחד שעשה מעצר בחיים שלו יודע שדווקא את הגדולים ברוב המקרים הרבה יותר קל לעצור, ברגותי עוד שנייה השתין במכנסיים מפקד הכח היה צריך להרגיע אותו ולתת לו מים כדי שלא יתעלף, הקטנים הם אלה שיוצאים לך עם קלצ' ורימון ומנסים לקחת איתם כמה שיותר חיילים. ציטוט:
ציטוט:
שהוא יהיה בצבא במיוחד אם בקרבי, ההתנשאות הזאת והרגשת העלית של הקיבוצים/מושבניקים תרד מהר מאוד. פשוט מאוד אם תדבר ככה בהתנשאות כמה שהקיבוצניקים יותר טובים ורק הם משרתים בצבא ישנאו אותך. אף אחד לא אוהב מתנשאים ובדר"כ ביחידות הרגילות אין כאלה.... ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
אני אומר את זה מניסיון בשטחים בלבד שאז היינו מקבלים לרוב התרעות מהשב"כ. לא הייתי ואני לא כל כך רוצה להיות בעתיד בלבנון. ציטוט:
הנה, אני עירוני ושמרתי על המדינה בינתיים פי כמה וכמה יותר ממה שאתה שמרת, אז לפני שאתה מתגייס לצבא אל תדבר על מה שהעירונים עושים כי בינתיים מי שמשרת בשלישות ברמת גן ועושה כל יום 6 שעות של סידור מכתבים תורם למדינה יותר ממך. ומי יודע, אולי אנחנו העירונים לוחמים יותר טובים אז אתה לא שומע עלינו כל יום. לא שזה נכון, אבל שאתה מתחיל לזרוק עובדות מצוצות מהאצבע כל האשכול אז גם לנו מותר קצת להתחיל.
אנחנו אלופים במחיקת גיבורים. Last edited by BHXHUI; 30-08-06 at 14:41.. |
|||||||||
![]() |
![]() |
# 130 | |
חסום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |