|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 121 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() |
# 122 |
חבר מתקדם
|
זה לא הפואנטה!
כמה אפשר לדבר על אותו נושא? שבוע שלם? יכול להיות שאפשר אבל אני לא מבין איך... |
![]() |
![]() |
# 123 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
רפואה שלמה לרוה"מ!
![]() |
# 124 |
משתמש - היכל התהילה
|
רפואה שלמה.
![]()
# 125 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
רוה"מ מתחיל להתאושש.
כתוב בוואלה |
![]() |
![]() |
# 126 |
חבר מתקדם
|
באמת?!?!?! וואו!!! זה מצויין!
# 127 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 128 |
חסום
|
התמונה האחרונה - אריאל שרון
![]() |
![]() |
![]() |
# 129 |
תרם רבות להוסטס
|
אני אולי דתי, אך אני לא מאחל למותו של אריאל שרון, חס וחלילה!
אני לא "קיצוני" (...). אבל לדעתי, ההתנתקות היית צעד בכלל לא חכם. זו דעתי, ללא קללות. לאור החוקים, אני גם לא אומר מה אני חושב על הערבים (לפחות לא בקללות). אריאל שרון, לחם למען המדינה, עזר לה, וכפי ששותפי מתן אמר, הוא עזר לה ואפילו הקים לה מאחז. דעותיו השתנו, והוא עשה את הדבר הכי הכי לא נכון לעשות. כמאמין בדת ודתי (שלאחרונה התחיל להכנס יותר לאורות, כגון קריאת סיפורים מדהימים והוכחות), חושב שאריאל שרון זה כמו פרעה. היציאה מגוש קטיף היא פשוט גזרה, ואלוהים "מקשה את לב שרון." - לא פרעה! זוהי דעתי. ההתנתקות היציאה מעזה לא הועילה בכלום לדעתי, אלה רק הרסה. קודם כל, גירשו יהודים מביתם, ובשביל מה? מילא, אם זה באמת היה עוזר, אבל זה לא עזר. ידענו מההתחלה שיהיה פה רע, ובמהרה יתחיל כאוס ביטחוני - ובבקשה. פתאום, קסאמים מגיעים לאשקלון, אשדוד ועוד מקומות. חשבתם מאיפה הם משגרים אותם? חוץ מזה, ארה"ב, מר בוש, אמר שישתף פעולה אם ההתנתקות לא תעזור. מאז ההתנתקות, בוש פשוט נעלם, נעלמו עקבותיו. תרשו לי לשלב עוד קצת אמונה: זה מה שאמרו המתנחלים והרבנים שיקרה. המתנחלים, מועצת ישע: הקסאמים יגיעו לאשקלון ואשדוד. הגיעו או לא? , הרבנים, ובאתרי הקבלה והנבואה היה כתוב שארה"ב יעלים עין מאיתנו, (לא ממש במילים האלה, משהו יותר מורחב, אני מקצר). אולי המתנחלים "חיו על חשבון המדינה" גם בעניין הכלכלי. אבל, להוציא אותם משם, ועוד כדי לתת לערבים, מעשה ממש ממש לא נכון, אתם תראו שהקסאמים זה לא הגורם היחיד שהשליכה ההתנתקות. ההתנתקות, היא עוד דלת לפלאסטינים, עוד פירצת אבטחה במערכת "ישראל" - שנגרמה מראש. הפולסא דנורא לא יודע, אחרי חודש לא קרה כלום. לדעתי, הם חזרו על זה מספר פעמים, לכן נגרם נזק. מה שכן, רבנים אחרים חזו שאריאל שרון "ירד מהמפה הפוליטית בערך בסוף 2005", גם תחילת 2006 זה כמעט אותו דבר. (אגב, "שרון ירד מהמפה הפוליטית" - לא אומר שהוא ימות חלילה, אומר שהוא פשוט ירד מהפוליטיקה. לא-דווקא במוות. ואני מקווה מאד שלא במוות. והידיעה הזו הגיע גם ממיסטיקאים לא דתיים). אחרי האירוע מוחי הראשון של אריאל שרון, אמרו שיהיה לו אירוע כזה שוב בקרוב. היה, לצערי. לדעתי, הערבים זה האוייב שלנו, אסור לתת להם כלום, פשוט כלום. הם, רוצים את ירושלים, ואת כל מה "ששייך להם". בכלל, בתנ"ך כתוב שצריך להלחם בכל אלה, ושלא יהיו במדינה שלנו, אלא אם יתגיירו (וכל אלה שמשתפים פעולה בפיגועים - לזרוק מהארץ). |
![]() |
![]() |
# 130 |
חבר פורום
|
מזל שכל אדם מת בסוף - רק ככה ה"מקובלים" יכולים לומר שהפולסה דחארטה תמיד עובדת. אבל עסקי הדת (או במקרה הזה, עבודת אלילים) לא עובדים בזכות הפולסה, הם עובדים בזכות זה שתמיד יש מי שיאמין בטקסים פגאניים.
אברי
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|