|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1251 |
מנהל ראשי בדימוס
|
שונה.
נמחק. שונה. נגד התקפות של השרת, זו פונקציית אבטחה שניתן להגדיר דרך פאנל הניהול למניעת הצפות והתקפות. |
![]() |
# 1252 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
פשוט תשדרגו ל3.6.4 שם אין את הבאג הנפוץ והידוע שמשתמש בסקריפט החיפוש בשביל התקפות DDOS וגורם לקריסת השרת...
|
![]() |
# 1253 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
בעיקר spam bots. הנושא גם לא נפתר ב3.6.4 פשוט כי לא מדובר בבאג. |
|
![]() |
# 1254 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
במערכת 3.6.3 הבוט הזה היה מפיל את המסד
בגרסה 3.6.4 הבוט לא מפיל את המסד. "רק" מקפיץ את הלאוד. אבל אי אפשר לעשות קצת פחות מ30 שניות? נגיד 15-20 שניות גם יספיקו לא? |
![]() |
# 1255 |
חבר על
|
איך אני מקבל עסק רשום ?
|
![]() |
# 1256 |
הוסטסניון
|
קשה לחפש?
|
![]() |
# 1257 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
יש לי שאל שקשורה בחוקים שלא כלכך הבנתי את התשובה אליה:
האם אני יכול לפתוח משתמש חדש שמייצג את העסק שלי (עסק חדש)? אני לא אהיה היחיד שמשתמש בו - זאת אומרת,ה השותף שלי לעסק ישתמש בו גם כן. האם זה עדיין יגרור חסימה של היוזר שלי ושל החדש? |
![]() |
# 1258 |
מנהל ראשי בדימוס
|
כן, רעיון כפילות המשתמשים נדחה בהוסטס היות ובמידה ומשתמש X מקבל עונש הוא לא יזכה במשתמש Y אלא יקבל את העונש במלואו, היות ואתה מוגבל אינך יכול להיות כעוסק רשום בפורום, אבל חברך יכול והוא יכול לייצג את העסק בהוסטס.
|
![]() |
# 1259 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אלמוג, את זה הבנתי
![]() אבל תהיה לי אפשורת להיכנס דךר המשתמש שלו נכון? לא תחסמו את שנינו בגלל שנאי כותב דרכו ומציע הצעות דרכו, כי לא בטוח שהוא יהיה פעיל הרבה בפורום - נעשה מאין שילבו כבר של יוזר חדש ישלב אותו ואותי. |
![]() |
# 1260 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אתה יכול לשאול מספר משתמשים שכבר עשו כאלה דברים, גילינו אותם, והם הוגבלו/הושעו. במקרה שלך אפילו עוד יותר חמור, כי אתה בהגבלה. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|