|
||||||||||
| הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
|||||||
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
|
|
|
# 1 | |
|
חבר מתקדם
|
ציטוט:
הבנאדם דיבר איתי והייתי צריך לקודד לו כמה עיצובים הוא באמת נראה רציני בהתחלה אבל מה לעשות מי שמציע דומיינים לכל מעצב / מתכנת זה באמת נהיה חשוד.. ואז הביקורת פה זה חשוד ואז הבנאדם כותב שהוא מתאבד למה בנאדם מתאבד? בד"כ כי הוא נדפק איכשהו בחיים שלו והוא לא רוצה יותר סיבוכים הוא לא היה רוצה להתאבד סתם כי הוא קם בבוקר ואמר היום אני יתאבד תבין שהוא אשם ותפסיק לגונן עליו ואל תגיב לזה כי אתה סתם יוצר ספאם, תודה |
|
|
|
# 2 |
|
מנהל ראשי
|
למה אתם מנסים להוכיח משהו לנריה?
הבנאדם חבר/ידיד/יזיז/כבשה של הבחור ש"נחשד" כביכול במעשה הונאה (המילה "נחשד" הוספה במיוחד בשבילך, נריה), טבעי שהוא יגן עליו. מצד שני, כל השיח הזה שמתנהל כאן שווה ל...? הרי "תלך לISOC, תבקש את הIP ו..", רגע, ISOC כל כך ימהרו לתת לך IP? מן הסתם דרושה התערבות המשטרה במקרה שכזה. אגב, הסיפור העצוב באמת כאן הוא שילד רק בן 13 וכבר הספיק להונות אנשים בשביל כסף לפוקימון, כשהוא יגדל, זה כבר לא יהיה 100 ש"ח ובטח שלא פוקימון. (ושוב, המילה "פוקימון" ניתנת להשלמה כאוות נפשכם..הנקודה היא שהילדון לא הונה אנשים בשביל להאכיל את משפחתו, לתרום לשלום עולמי וכו'.) |
|
|
# 3 |
|
הוסטסניון
|
לא לא טל אני לא חבר שלו
יש לי אותו במסנגר אני לא חבר שלו יופי נו תראו הצלחתי במשהו לפחות שמישהו אומר נחשד |
|
|
# 4 | |
|
חבר בקהילה
|
ציטוט:
לא הצלחת בשום דבר הוא אמר את זה בציניות/כדי שלא תעיר. אין לאף אחד מאיתנו מה להגיב כאן,השאלה כאן מה שחר מחליט לעשות.
|
# 5 | |
|
מנהל ראשי
|
ציטוט:
זה common sense, למרות שזה מצחיק, בדיוק כשמפרסמים על מישהו ביקורת לא חיובית בהוסטס, הוא פתאום לא זמין, הכלב אכל לו את המקלדת, המסך נשבר ו..אחותו בדיוק קיבלה שבץ. והרי אנחנו יודעים שכל זה לא קרה, הרי הילדון "איים להתאבד" בהודעת AWAY שלו במסנג'ר, אני בטוח שיותר ממישהו אחד הודיעו לו על האשכול כאן. אם הוא באמת לא עשה שום דבר, למה לא לכתוב כאן הודעה ולשבור את כל ההשערות? אחרי הכול, במידה והכול חוקי ותקין, הודעה כזו יכולה להרוס לו את ה"עסק". אומנם..נכון, הוא לא חייב שום דבר לאף אחד (בעצם, כסף ודומיינים, אבל זו לא הנקודה) ועקב זה הוא גם לא חייב לספק לקהל הגולשים בפורום תשובה כלשהיא.. אבל...כמו שציינתי למעלה, האשכול הזה הוא מכת מוות ל"עסק" שהוא ניהל, במידה ומכפישים את שמו סתם..זה יהיה בזבוז לא להגיב, לא? נקודה למחשבה? |
|
|
|
# 6 |
|
חבר מתקדם
|
נריה,כמדומני הכתובת מסנג'ר שכתובה למעלה בשיחה היא שלו..
ועוד משהו תפסיק לחזור על תקליט שבור,רצח אופי הוא חף מפשע עד שלא הוכח אחרת. הבנו את הרעיון. |
|
|
# 7 | ||
|
הוסטסניון
|
ציטוט:
לא בעיה לשנות כתובת של מסנגר בפלאש או בתמונות אני יחזור כמה שצריך ציטוט:
לא חפרתי אמרתי אמת ואמת אומרים מידי פעם כמה פעמים |
||
|
|
# 8 |
|
תודה על תרומתך.
|
לדעתי צריך לנעול את האשכול הזה, נגרם מספיק ספאם.
שחר רק בא להזהיר אותכם מפניו, לא לקבל חוות דעת עליו, פשוט אל תתקרבו אליו וזה הכל. איזה סיפור הכנתם לנו פה.... בחיית דימה משוגע או מישו לנעול את האשכול הזה תודה
|
# 9 |
|
חבר וותיק
|
אתם סתם טוחנים פה מים על נריה .
הבנאדם הוכיח שהוא רימה וזהו , אין יותר מה להגיב פה .
|
# 10 |
|
חבר וותיק
|
עוד נקודה למחשבה שאף אחד לא העלה פה בכלל -
האם למעצב (Opacity) יש פוטושופ חוקי ? אחרי הכל גם אותו יתבעו אם אין לו פוטושופ חוקי . ![]()
|
|