|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 111 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אורי יש דברים שאני מסכים איתך... אבל חלק לא.. והרבה לא מבינים עידן לא בונה מערכות ולא עושה כלום יש לו חשבון במקרופי חוץ מזה הוא לא יודע כלום על מערכת SMS..תבינו.. עידן אתה אחלה בן אדם אבל זה לא בשבילך מצטער... |
|
![]() |
# 112 |
תודה על תרומתך.
|
תקשיב אורי לך גם לא חסר,אני זוכר שרק הבאת את שירותי ה sms האלה בכל חור הצלחת לידחוף אותם
אפילו על ההרשמה בלימון התחלת לקחת כסף(ואל תגיד לי שזה רק שקל כי תיכפול את השקל הזה בעוד 1000 ותראה מה יצא) ועוד עשית את התחרות הזאת ב firestyle שמשום מה כל פעם הארכת את התחרות(מעניין למה,במקרה כל הצבעה שם עלתה כסף) ואורי אין לך במה להתגאות כי את כל הכסף שלך עשית על ילדים קטנים שאת כל הכסף שלהם הם מקבלים מההורים. משחר אם כבר מדברים על שפוטים אז אתה לא חייב להגיב אחרי כל הודעה של אורי,כבר כולם יודעים שאתה הכלבלב שלו ואם זה ככה גם בכיתה אז המצב שלך גרוע ביותר וקוצ`י גם לך לא חסר,כמה אפשר להתחנף לבן אדם אחד? ומהמשתמש בשם "משוגע" מה הקשר דילר? הוא ואורי נמצאים באותה רמה מבחינת מיקרופיי,שניהם תחת אותה קטגוריה וזה לא שעידן הוא מעין דילר שלהם ואורי הוא הבעלים של מיקרופיי(אז לפני שאתה מתחיל לדבר תשים לב מה אתה אומר). והדבר שהכי אהבתי זה שכל אחד קורה לשני "ילד קטן" עדיין אין לכם אפילו 18 אז מאיפה בכלל יש לכם את האומץ להגיד את זה? טווח הגילאים שלכם הוא אותו אחד. ודבר אחרון לסיכום טאי אתה באמת ילד קטן,מצד אחד אתה מתלונן על כל מה שעשו לך ומצד שני אתה משחק אותה מלאך שלא רוצה להזיק לאף אחד.פשוט ברגע שמיקרופי ידעו בן כמה אתה אז לא רק עידן הסתבך אלא גם אתה. Last edited by A1ex; 26-05-06 at 17:58.. |
![]() |
# 113 | |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
ציטוט:
בתקופה שלימון היה האתר שלי, השרת עלה לי 200 ש"ח בחודש (200 ש"ח מול רווחים אפסיים). אבהיר הודעה שתחזור על עצמה במסר שבהודעה הזאת : אתה נכנס לי לכיס, אני מעולם לא נכנסתי לכיס שלך. מעולם לא סרקתי את האתר שלך, חיפשתי פרסומות, בדקתי איפה יש פרסומות של גוגל, ובדקתי מה המבצע המיוחד שאתה עושה שם. אולי בגלל שהאתר שלך או אתה לא מעניינים את האחוריים שלי, וגם לא שום חלק אחר בגוף שלי, אתה סתם עוד אפס שבא להרוס את האשכול הזה. ה-SMS ההתחלתי שהיה שם לא היה בכלל מטעמי ולא הרווחתי ממנו שקל, וכבר בזמן שראיתי ממנו משהו, כמה שבועות אחרי מכרתי את האתר. לכל אחד יש את השיקולים הכלכליים שלו וכל אחד יעשה את שלו. אין לך זכות לדחוף את האף הגדול שלך לשום מקום, ולהכנס לי לכיס ולהתחיל לעשות חישוב של מה כדאי לי לעשות ומה לא כדאי לי לעשות - כל האתרים והתחרויות שלי הם אתרים חוקיים שמי שגולש בהם מסכים לתנאי שימוש ברורים שכתובים שחור על גבי לבן. בקשר לתחרות בפיירסטייל - היו שתי תחרויות: התחרות הראשונה הייתה אחלה והזוכה קיבל את שכרו, והתחרות השנייה הייתה קצת פחות מוצלחת ולכן החלטנו להאריך את תקופת התחרות בחודש (מהלך שהיה חוקי לחלוטין, בכפוף לתנאי השימוש). התחרות נגמרה כבר ממזמן, ולא יודע למה העלאת את זה, אולי סתם לעשות פה פרובוקציה מסויימת של "או, בוא נהרוס לבחור במשהו.. סתם כי בא לי". בקשר לגיל שלי, מעולם לא הסתרתי אותו - כל מי שמכיר אותי יודע שאני לומד בכיתה י'. בקשר לכסף על ילדים קטנים, יש לי לקוחות בטווח גילאים של ילדים עד מבוגרים. שוב, אני לא מוכן שיכנסו לי לכיס בשום דרך שהיא... מה שאתה מנסה לעשות עכשיו. אתה עוד קנאי, שבא לכאן כדי להרוס, לרחרח, לעצבן, להרתיח וכמו שבאת, אתה מוזמן לצאת מהאשכול.. כי אתה מעלה בי חלחלה. ואתה יכול להגיב להודעה הזאת כמה שאתה רוצה, אבל אציין מה שכבר ציינתי קודם לכן באשכול: אציג את האמת חד וחלק, אני לא פוחד ולא מתבייש. מי שבא לקראתי יבורך. אבל מי שהולך נגדי, נכנס לי לכיס ומתערב לי בעסקים - יקבל את כל האמת, בצורה ברורה ודייקנית - בפנים.
# 114 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
כל שירות שהוא פותח אתה אומר שהוא לא חוקי או שדי כבר עם ה sms זה כנראה אפשר כי עד שזה לא נוגע אלייך אז אין בעיה עם זה ואתה התחלת להתגאות בכל מה שעשית אז פשוט רציתי להראות איפה אנחנו עומדים ואני יודע שזה לא כיף לקבל ביקורות רעות אבל אין מה לעשות,מה שאתה יודע לעשות גם אחרים יודעים לעשות ![]() |
|
![]() |
# 115 |
משתמש - היכל התהילה
|
תגידו, כמה אפשר לחפור? כבר 12 עמודים...
תנעלו את זה כבר... |
![]() |
# 116 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ובקשר לאשכול ... באמת קצת נמאס . אפשר לנעול, אבל כנראה שיש פה אנשים שרוצים לקבור את עידן הזה סופית ... |
|
![]() |
# 117 |
חבר מתקדם
|
סיכום:
עידן רע. כולם צודקים..... אבל זה לא הולך ככה: אני מכיר את עידן הוא אחלה ילד,באמת הוא אולי דיי משגע אם כל ה SMS אבל הוא אחלה ילד ואורי הוא באמת ילד שמבין עיניין(מי דיבור ראשוני) אולי אי הפשר להגיד פה עידן לא צודק כולם צודקים אבל אפשר להגיד דבר אחד. עידן לא כל כך אשם כפי שכולם מאשימים אותו כמו כל בן אדם הוא רוצה כסף.
חבר וותיק
|
ציטוט:
אורי לא כיף להיות בצד השני של מקבלי הביקורת אה? ולדרוס אנשים בכל הזדמנות אה? אני מבין שאתה אוהב את זה שאתה יכול להשפיל ולרדת על אנשים חלשים ממך ולהתפאר במשהו שאין לך. ואני לא אומר את זה כי אתה מתחרה שלי כי אתה לא, תוריד את זה מהמחשבה שלך אפילו. אתה פשוט עובר את הגבול ומנסה לרמוס ילד קטן בזמן שאתה עוסק באותו שירות בדיוק. אני ממש לא מצדיק את עידן ואת תאי והם טעו בגדול כי חשבו להרוויח עוד כמה שקלים אבל לרמוס אנשים בכל הזדמנות זה כבר מוגזם ואלכס דיבר בשמם של הילדים החלשים ופתח בפנייך את המציאות ואת האמת לגבייך. |
|
![]() |
# 119 |
הוסטסניון
|
אורי, זה לא פייר שאתה בא ואומר אל תיכנס לי לכיס ולעסקים, כאשר אתה נכנס לאימ אימא של העסקים של עידן.
חלאס, אורי ממה אתה מתעצבן? מזה שהוא הורס לך את התדמית של שירותי הSMS? מה לעשות, אתה לא תוכל לשנות את זה. אתה בא לפה עם אף מורם, זה לא מוסרי. אל תנסו, בחיים - לעלות מירידה של מתחרה. אתה עוסק באותו שירות אורי, אין לך הרבה זכויות להעביר על מתחרה שלך ביקורת ולצפות לחיזוק הדעה שלך. גם אם אני חושב שאתה צודק, ואולי אתה צודק, עדיין זה אידיוטי. כל עוד אתה עושה את אותו קונספט של עידן צרור, אין טעם בכלל שתרד עליו. כאשר תקים, פרוייקט יעיל, שיעזור להקהילה ובדרך גם תוכל להרוויח ממנו, פרוייקט עם קונספט יותר בוגר מאשר תחרות והפרס הוא עיצוב לאתר.. אז אני חושב שכבודך יהיה במקום ללא ספק ואז גם אולי תוכל לצאת בהצהרות שאתה יותר טוב מעידן. זה לא כזה ברור שאתה יותר טוב, אז תפסיק עם הגישה הזאת, זה רק יוצר לך תדמית של שחצן ויהיר, דבר שאני די בטוח שאתה לא. Last edited by Alon.R; 26-05-06 at 18:23.. |
![]() |
# 120 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
טוב, אני רואה שהאשכול כבר שינה נושא מהשנוא עליו דובר בהתחלה והתחילה להתפתח חמולה אחד על השניף מי צודק מי לא, התחילו להיכנס לכיסים של אנשים, לכן הוא ננעל.
עידן אם תירצה להגיב שלח לי תגובה ואני הוסיף אותה לאשכול(ההודעה שלך תיהיה המסכמת). וגם אורי, אם תירצה להגיב שניה לדברים שלהם שלח לי הודעה עם התגובה ואני ישים אותה. וזהו כאן יסגר האשכול. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|