הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Hosting ושירותים נלווים > ביקורות והמלצות > ארכיון

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 26-05-06, 16:49   # 111
FBI
מתאורר / יצא בחוץ

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל FBI שלח הודעה באמצעות MSN אל FBI

FBI לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Ori
נפלא.
אני חשבתי , בתגובה הזו שכתבתי לפני כמה ימים :
http://www.hosts.co.il/forums/showpo...17&postcount=3
שאתה פשוט אדיוט שמנסה להרוויח גרושים מילדים קטנים, אבל מסתבר שאתה לא ממש אדיוט, אולי.. מן אדיוט לייט שכזה.
אפשר להגיד שהייתה סיבה לכל "ההתעקבויות" שלך בהזמנות הדומיין.

נתחיל בעובדה שיש כאן ילד(אתה) שמתעסק עם ילד(עידן צרור).
משחק ילדים.
חוק מספר 1: הסכם שיתוף פעולה נסגר בחוזה ולא נסגר בשיחות בתוכנות מסרים למנייהם.
החאפריות שעלתה משני הצדדים (ועדיין עולה ד"א מצד אחד או אחר) כבר עברה גבולות, ואני חושב שמישהו צריך לשים לזה סוף.
כלקוח מכובד, שעובד עם מיקרופי (אותה החברה שמספקת לאח של עידן צרור, את שירותי ה-SMS שבדיעבד הם עוד איזה משחק אינטרנטי שכזה, פעם זה היה ילדי "חברות" האחסון, היום זה ילדי "חברות" ה-SMS ש"מספקים" שרותי SMS) כבר שנה - אני פשוט לא יכול לשתוק יותר.
אני מרגיש שכעת כבר נפרצו כל הגבולות, וכל "משחקי הילדים" למינהם כבר נמאסו עליי.
הם פוגעות לי בעסק, פוגעות לי במוניטין, פוגעות לי באתרים ובסופו של דבר עושות לי כאב ראש אחד גדול.

זה לא הכל, זה רק פיפס קטן ממה שאני חושב מכל מה שקורה שם, וכל מה שיקרה בשוק הזה.
רק לשם הבהרה והסברה, ומשהו שהעלה בי גיחוח קל: פתיחת תוכן במיקרופי לא עולה אף לו שקל או אגורה אחת, ולכל תוכן ניתן לקבוע 2 מילות קוד, בעברית או באנגלית - בחינם.
האם ראוי לגבות כסף ב-SMS "מהשותפים" שלך ? עוד משחק ילדים שצריך לעצור !

אבל האמת, שאני לא יכול לעשות הרבה, המקסימום שאני יכול לעשות הוא להתקשר אלייהם ולהגיד להם מה הולך פה, אבל את זה אני לא אעשה כי מי לקוח ראוי ומי לא לקוח ראוי זה כבר שיקולים שלהם - שלהם בלבד.

נחזור לנושא,
אני מציע שמי שצריך לגעת בנושא יגע בנושא ויפנה ישירות לספק, ולא יעבור ארבעה צדדים כדי לקבל את הכסף שלו.
אתה רוצה לפתוח "שירות SMS" או "חברת SMS" או אולי פורטל SMS הכי גדול בעולם ששולח לך אפילו תמונות ערום של אחותך בטלפון תעשה את זה - בכיף שיהייה לך.
אבל, תפנה לחברה ישירות בעצמך, ולא לאיזה "לקוח" או "לקוח מפוקפק" (אני רק אמרתי, את הדברים שלי כל אחד יכול לקחת למקום שלו).

את הטענות שלך אתה יכול להציב רק בפני אדם אחד, ואין לך כתובת אחרת : עידן צרור.
האמת, שגם אם הוא לא יסכים להקשיב לך, אין לך הרבה מה לעשות,
כי במסגרת "משחק הילדים" שלכם, לא חתמתם על אף הסכם שמסכם דברים בנייכם ואין חומר מוצק שאפשר להתבסס עליו במקרה זה או אחר.

מקווה שמההודעה הזאת, מן פורקן פנימי שכזה, אנשים יקחו את התוכן ויכניסו אותו טוב טוב לראש

------- הודעה פרטית שהגיעה אליי מעידן ------
האם מישהו רוצה להסתיר ממכם את האמת ?

עידן, אומנם הגיל שלי לא נוסק לשחקים,
אבל מה שקובע הוא לא הגיל, אלא התרגיל.
אני מאמין שיש אנשים שרק חולמים להספיק את מה שאני הספקתי לעשות עד עכשיו, וזאת רק ההתחלה.
חאפר אני עדיין לא, ומעולם לא הייתי.
את משחקי הילדים שלך תעשה איפה שאתה רוצה - אבל שלא יפגעו בילדים קטנים שרוצים לרכוש סה"כ דומיינים.
[

אורי יש דברים שאני מסכים איתך...
אבל חלק לא..
והרבה לא מבינים עידן לא בונה מערכות ולא עושה כלום יש לו חשבון במקרופי חוץ מזה הוא לא יודע כלום
על מערכת SMS..תבינו..
עידן אתה אחלה בן אדם אבל זה לא בשבילך מצטער...

ישן 26-05-06, 17:56   # 112
A1ex
תודה על תרומתך.

מיני פרופיל

A1ex לא מחובר  

תקשיב אורי לך גם לא חסר,אני זוכר שרק הבאת את שירותי ה sms האלה בכל חור הצלחת לידחוף אותם
אפילו על ההרשמה בלימון התחלת לקחת כסף(ואל תגיד לי שזה רק שקל כי תיכפול את השקל הזה בעוד 1000 ותראה מה יצא)
ועוד עשית את התחרות הזאת ב firestyle שמשום מה כל פעם הארכת את התחרות(מעניין למה,במקרה כל הצבעה שם עלתה כסף) ואורי אין לך במה להתגאות כי את כל הכסף שלך עשית על ילדים קטנים שאת כל הכסף שלהם הם מקבלים מההורים.
משחר אם כבר מדברים על שפוטים אז אתה לא חייב להגיב אחרי כל הודעה של אורי,כבר כולם יודעים שאתה הכלבלב שלו ואם זה ככה גם בכיתה אז המצב שלך גרוע ביותר
וקוצ`י גם לך לא חסר,כמה אפשר להתחנף לבן אדם אחד?
ומהמשתמש בשם "משוגע" מה הקשר דילר? הוא ואורי נמצאים באותה רמה מבחינת מיקרופיי,שניהם תחת אותה קטגוריה וזה לא שעידן הוא מעין דילר שלהם ואורי הוא הבעלים של מיקרופיי(אז לפני שאתה מתחיל לדבר תשים לב מה אתה אומר).
והדבר שהכי אהבתי זה שכל אחד קורה לשני "ילד קטן" עדיין אין לכם אפילו 18 אז מאיפה בכלל יש לכם את האומץ להגיד את זה? טווח הגילאים שלכם הוא אותו אחד.
ודבר אחרון לסיכום טאי אתה באמת ילד קטן,מצד אחד אתה מתלונן על כל מה שעשו לך ומצד שני אתה משחק אותה מלאך שלא רוצה להזיק לאף אחד.פשוט ברגע שמיקרופי ידעו בן כמה אתה אז לא רק עידן הסתבך אלא גם אתה.

Last edited by A1ex; 26-05-06 at 17:58..

ישן 26-05-06, 18:05   # 113
Ori
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?]

מיני פרופיל

Ori לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי A1ex
תקשיב אורי לך גם לא חסר,אני זוכר שרק הבאת את שירותי ה sms האלה בכל חור הצלחת לידחוף אותם
אפילו על ההרשמה בלימון התחלת לקחת כסף(ואל תגיד לי שזה רק שקל כי תיכפול את השקל הזה בעוד 1000 ותראה מה יצא)
ועוד עשית את התחרות הזאת ב firestyle שמשום מה כל פעם הארכת את התחרות(מעניין למה,במקרה כל הצבעה שם עלתה כסף) ואורי אין לך במה להתגאות כי את כל הכסף שלך עשית על ילדים קטנים שאת כל הכסף שלהם הם מקבלים מההורים.
משחר אם כבר מדברים על שפוטים אז אתה לא חייב להגיב אחרי כל הודעה של אורי,כבר כולם יודעים שאתה הכלבלב שלו ואם זה ככה גם בכיתה אז המצב שלך גרוע ביותר
וקוצ`י גם לך לא חסר,כמה אפשר להתחנף לבן אדם אחד?
ומהמשתמש בשם "משוגע" מה הקשר דילר? הוא ואורי נמצאים באותה רמה מבחינת מיקרופיי,שניהם תחת אותה קטגוריה וזה לא שעידן הוא מעין דילר שלהם ואורי הוא הבעלים של מיקרופיי(אז לפני שאתה מתחיל לדבר תשים לב מה אתה אומר).
והדבר שהכי אהבתי זה שכל אחד קורה לשני "ילד קטן" עדיין אין לכם אפילו 18 אז מאיפה בכלל יש לכם את האומץ להגיד את זה? טווח הגילאים שלכם הוא אותו אחד.
ודבר אחרון לסכים טאי אתה באמת ילד קטן,מצד אחד אתה מתלונן על כל מה שעשו לך ומצד שני אתה משחק אותה מלאך שלא רוצה להזיק לאף אחד.פשוט ברגע שמיקרופי ידעו בן כמה אתה אז לא רק עידן הסתבך אלא גם אתה.
יופי, עוד חכמולוג.
בתקופה שלימון היה האתר שלי, השרת עלה לי 200 ש"ח בחודש (200 ש"ח מול רווחים אפסיים).
אבהיר הודעה שתחזור על עצמה במסר שבהודעה הזאת : אתה נכנס לי לכיס, אני מעולם לא נכנסתי לכיס שלך.
מעולם לא סרקתי את האתר שלך, חיפשתי פרסומות, בדקתי איפה יש פרסומות של גוגל, ובדקתי מה המבצע המיוחד שאתה עושה שם.
אולי בגלל שהאתר שלך או אתה לא מעניינים את האחוריים שלי, וגם לא שום חלק אחר בגוף שלי, אתה סתם עוד אפס שבא להרוס את האשכול הזה.
ה-SMS ההתחלתי שהיה שם לא היה בכלל מטעמי ולא הרווחתי ממנו שקל, וכבר בזמן שראיתי ממנו משהו, כמה שבועות אחרי מכרתי את האתר.
לכל אחד יש את השיקולים הכלכליים שלו וכל אחד יעשה את שלו.
אין לך זכות לדחוף את האף הגדול שלך לשום מקום, ולהכנס לי לכיס ולהתחיל לעשות חישוב של מה כדאי לי לעשות ומה לא כדאי לי לעשות - כל האתרים והתחרויות שלי הם אתרים חוקיים שמי שגולש בהם מסכים לתנאי שימוש ברורים שכתובים שחור על גבי לבן.
בקשר לתחרות בפיירסטייל - היו שתי תחרויות: התחרות הראשונה הייתה אחלה והזוכה קיבל את שכרו,
והתחרות השנייה הייתה קצת פחות מוצלחת ולכן החלטנו להאריך את תקופת התחרות בחודש (מהלך שהיה חוקי לחלוטין, בכפוף לתנאי השימוש).
התחרות נגמרה כבר ממזמן, ולא יודע למה העלאת את זה, אולי סתם לעשות פה פרובוקציה מסויימת של "או, בוא נהרוס לבחור במשהו.. סתם כי בא לי".
בקשר לגיל שלי, מעולם לא הסתרתי אותו - כל מי שמכיר אותי יודע שאני לומד בכיתה י'.
בקשר לכסף על ילדים קטנים, יש לי לקוחות בטווח גילאים של ילדים עד מבוגרים.
שוב, אני לא מוכן שיכנסו לי לכיס בשום דרך שהיא... מה שאתה מנסה לעשות עכשיו.
אתה עוד קנאי, שבא לכאן כדי להרוס, לרחרח, לעצבן, להרתיח
וכמו שבאת, אתה מוזמן לצאת מהאשכול.. כי אתה מעלה בי חלחלה.
ואתה יכול להגיב להודעה הזאת כמה שאתה רוצה, אבל אציין מה שכבר ציינתי קודם לכן באשכול:
אציג את האמת חד וחלק, אני לא פוחד ולא מתבייש.
מי שבא לקראתי יבורך.
אבל מי שהולך נגדי, נכנס לי לכיס ומתערב לי בעסקים - יקבל את כל האמת, בצורה ברורה ודייקנית - בפנים.

ישן 26-05-06, 18:09   # 114
A1ex
תודה על תרומתך.

מיני פרופיל

A1ex לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Ori
יופי, עוד חכמולוג.
בתקופה שלימון היה האתר שלי, השרת עלה לי 200 ש"ח בחודש (200 ש"ח מול רווחים אפסיים).
ה-SMS ההתחלתי שהיה שם לא היה בכלל מטעמי ולא הרווחתי ממנו שקל, וכבר בזמן שראיתי ממנו משהו, כמה שבועות אחרי מכרתי את האתר.
לכל אחד יש את השיכולים הכלכליים שלו וכל אחד יעשה את שלו.
אין לך זכות לדחוף את האף הגדול שלך לשום מקום, ולהכנס לי לכיס ולהתחיל לעשות חישוב של מה כדאי לי לעשות ומה לא כדאי לי לעשות - כל האתרים והתחרויות שלי הם אתרים חוקיים שמי שגולש בהם מסכים לתנאי שימוש ברורים שכתובים שחור על גבי לבן.
בקשר לתחרות בפיירסטייל - היו שתי תחרויות: התחרות הראשונה הייתה אחלה והזוכה קיבל את שכרו,
והתחרות השנייה הייתה קצת פחות מוצלחת ולכן החלטנו להעריך את תקופת התחרות בשנה (מהלך שהיה חוקי לחלוטין, בכפוף לתנאי השימוש).
התחרות נגמרה כבר ממזמן, ולא יודע למה העלאת את זה, אולי סתם לעשות פה פרובוקציה מסויימת של או, בוא נהרוס לבחור במשהו.. סתם כי בא לי.
בקשר לגיל שלי, מעולם לא הסתרתי אותו - כל מי שמכיר אותי יודע שאני לומד בכיתה י'.
בקשר לכסף על ילדים קטנים, יש לי לקוחות בטווח גילאים של ילדים עד מבוגרים.
שוב, אני לא מוכן שיכנסו לי לכיס בשום דרך שהיא... מה שאתה מנסה לעשות עכשיו.
אתה עוד קנאי, שבה כדי להרוס, לרחרח, לעצבן, להרתיח
וכמו שבאת, אתה מוזמן לצאת מהאשכול.. כי אתה מעלה בי חלחלה.
אה ולהיכנס לכיס של עידן צרור ולהיכנס בו בכל הזדמנות שאתה יכול,זה בסדר?
כל שירות שהוא פותח אתה אומר שהוא לא חוקי או שדי כבר עם ה sms
זה כנראה אפשר כי עד שזה לא נוגע אלייך אז אין בעיה עם זה
ואתה התחלת להתגאות בכל מה שעשית אז פשוט רציתי להראות איפה אנחנו עומדים
ואני יודע שזה לא כיף לקבל ביקורות רעות אבל אין מה לעשות,מה שאתה יודע לעשות גם אחרים יודעים לעשות

ישן 26-05-06, 18:11   # 115
mlnn
משתמש - היכל התהילה

mlnn's Avatar

מיני פרופיל

mlnn לא מחובר  

תגידו, כמה אפשר לחפור? כבר 12 עמודים...
תנעלו את זה כבר...

בחורות ערומות

ישן 26-05-06, 18:12   # 116
Fector
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

Fector לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי mlnn
תגידו, כמה אפשר לחפור? כבר 12 עמודים...
תנעלו את זה כבר...
בפעם ה-100, תחליפו את זה ל-40 תגובות לעמוד !!! אצלי עוד לא נפתח הדף הרביעי ...

ובקשר לאשכול ... באמת קצת נמאס .
אפשר לנעול, אבל כנראה שיש פה אנשים שרוצים לקבור את עידן הזה סופית ...

ישן 26-05-06, 18:12   # 117
Dennis
חבר מתקדם

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Dennis שלח הודעה באמצעות MSN אל Dennis Send a message via Skype™ to Dennis

Dennis לא מחובר  

סיכום:
עידן רע.
כולם צודקים.....

אבל זה לא הולך ככה:
אני מכיר את עידן הוא אחלה ילד,באמת הוא אולי דיי משגע אם כל ה SMS אבל הוא אחלה ילד
ואורי הוא באמת ילד שמבין עיניין(מי דיבור ראשוני)
אולי אי הפשר להגיד פה
עידן לא צודק
כולם צודקים
אבל אפשר להגיד דבר אחד.
עידן לא כל כך אשם כפי שכולם מאשימים אותו
כמו כל בן אדם הוא רוצה כסף.
Phone Number: 0546652746

ויהוסט ישראל - "פתרונות אחסון מתקדמים"

ישן 26-05-06, 18:14   # 118
loading
חבר וותיק

מיני פרופיל

loading לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי A1ex
אה ולהיכנס לכיס של עידן צרור ולהיכנס בו בכל הזדמנות שאתה יכול,זה בסדר?
כל שירות שהוא פותח אתה אומר שהוא לא חוקי או שדי כבר עם ה sms
זה כנראה אפשר כי עד שזה לא נוגע אלייך אז אין בעיה עם זה
ואתה התחלת להתגאות בכל מה שעשית אז פשוט רציתי להראות איפה אנחנו עומדים
ואני יודע שזה לא כיף לקבל ביקורות רעות אבל אין מה לעשות,מה שאתה יודע לעשות גם אחרים יודעים לעשות
מחזק.
אורי לא כיף להיות בצד השני של מקבלי הביקורת אה? ולדרוס אנשים בכל הזדמנות אה?

אני מבין שאתה אוהב את זה שאתה יכול להשפיל ולרדת על אנשים חלשים ממך ולהתפאר במשהו שאין לך.

ואני לא אומר את זה כי אתה מתחרה שלי כי אתה לא, תוריד את זה מהמחשבה שלך אפילו.
אתה פשוט עובר את הגבול ומנסה לרמוס ילד קטן בזמן שאתה עוסק באותו שירות בדיוק.
אני ממש לא מצדיק את עידן ואת תאי והם טעו בגדול כי חשבו להרוויח עוד כמה שקלים אבל לרמוס אנשים בכל הזדמנות זה כבר מוגזם ואלכס דיבר בשמם של הילדים החלשים ופתח בפנייך את המציאות ואת האמת לגבייך.

ישן 26-05-06, 18:18   # 119
Alon.R
הוסטסניון

מיני פרופיל

Alon.R לא מחובר  

אורי, זה לא פייר שאתה בא ואומר אל תיכנס לי לכיס ולעסקים, כאשר אתה נכנס לאימ אימא של העסקים של עידן.

חלאס, אורי ממה אתה מתעצבן? מזה שהוא הורס לך את התדמית של שירותי הSMS?

מה לעשות, אתה לא תוכל לשנות את זה.
אתה בא לפה עם אף מורם, זה לא מוסרי.

אל תנסו, בחיים - לעלות מירידה של מתחרה.

אתה עוסק באותו שירות אורי, אין לך הרבה זכויות להעביר על מתחרה שלך ביקורת ולצפות לחיזוק הדעה שלך.
גם אם אני חושב שאתה צודק, ואולי אתה צודק, עדיין זה אידיוטי.

כל עוד אתה עושה את אותו קונספט של עידן צרור, אין טעם בכלל שתרד עליו.
כאשר תקים, פרוייקט יעיל, שיעזור להקהילה ובדרך גם תוכל להרוויח ממנו, פרוייקט עם קונספט יותר בוגר מאשר תחרות והפרס הוא עיצוב לאתר.. אז אני חושב שכבודך יהיה במקום ללא ספק ואז גם אולי תוכל לצאת בהצהרות שאתה יותר טוב מעידן.

זה לא כזה ברור שאתה יותר טוב, אז תפסיק עם הגישה הזאת, זה רק יוצר לך תדמית של שחצן ויהיר, דבר שאני די בטוח שאתה לא.

Last edited by Alon.R; 26-05-06 at 18:23..

ישן 26-05-06, 18:23   # 120
somebody
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך!

somebody's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל somebody

somebody לא מחובר  

טוב, אני רואה שהאשכול כבר שינה נושא מהשנוא עליו דובר בהתחלה והתחילה להתפתח חמולה אחד על השניף מי צודק מי לא, התחילו להיכנס לכיסים של אנשים, לכן הוא ננעל.
עידן אם תירצה להגיב שלח לי תגובה ואני הוסיף אותה לאשכול(ההודעה שלך תיהיה המסכמת).
וגם אורי, אם תירצה להגיב שניה לדברים שלהם שלח לי הודעה עם התגובה ואני ישים אותה.
וזהו כאן יסגר האשכול.

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום