הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

צפה בתוצאות הסקר: מה דרך החיים שלי?
חילוני-הולך לבתי כנסת בחגים ושבתות 22 26.19%
חילוני-עושה מה שבא לי מתי שבא לי 35 41.67%
דתי-מתפלל כל יום אבל לפעמים חורג 5 5.95%
דתי-מתפלל יום יום שומר וצוות וכו' 4 4.76%
דתי-אני חוזר בתשובה 3 3.57%
חילוני-אני חוזר בשאלה 3 3.57%
אחר 12 14.29%
מצביעים: 84. אינך יכול להצביע לסקר הזה

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 30-08-06, 04:01   # 101
CSite.co.il
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

CSite.co.il לא מחובר  

יצא פעמיים, למחוק.
  Reply With Quote
ישן 30-08-06, 04:36   # 102
BHXHUI
Rar.co.il

מיני פרופיל

BHXHUI לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי MnM
שאלה לכל ה"שונאים" שלי בגלל שאני דתי,

יש לכם סיבה מיוחדת לזה שאני שונאים דתיים? (לא חרדים!!!), או בגלל שהם הולכים לבית כנסת ושומרים מצוות ואתם החלטתם לשנוא אותם?
אגב, רוב רובם של הדתיים הולכים לקרבי { כ- 97% ), שזה אומר שהם הולכים לצבא, שזה אומר תמציאו תירוצים אחרים ל"שנוא בגלל ש.."
אז אם אתם שונאים אותם בגלל שהם לא משרתים בצבא, אז הנה לכם חידוש.

מחכה לתשובה מכל אלה שכתבו "שונא את כל הדתיים" למניהם כמו הילד בן12 העמודים הראשונים, ו shahar וכדו'..
עזוב אתה מדבר עם אנשים שלא יודעים שיש דתיים שהם לא חרדים ושבחיים שלהם לא דיברו עם דתיים לאומיים למשל והבינו כמה שהם נפלאים.

נראה לי ששכחתי להגיב על זה,
ציטוט:
אני לפעמים מעיף להם את הכובע הזה..
אני בטוח שילד בן 13 הולך ומטריד את אנשים ברחוב..איך קוראים לזה בימינו? עבריין צעצוע?
תלמד עוד קצת דברים על החיים לפני שאתה מתחיל לספר לנו סיפורים הירואים על העפת כובע מראש של בנאדם. חחח ואני רק מחכה לתגובה של "אני יכול ללמד אותך כמה דברים על החיים"...

Last edited by BHXHUI; 30-08-06 at 04:45..
  Reply With Quote
ישן 30-08-06, 04:43   # 103
AFI
חסום

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל AFI

AFI לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי BHXHUI
עזוב אתה מדבר עם אנשים שלא יודעים שיש דתיים שהם לא חרדים ושבחיים שלהם לא דיברו עם דתיים לאומיים למשל והבינו כמה שהם נפלאים.
כמו שאמרתי, כל מי שאומר דבר כזה, הוא ילד קטן שעדיין לא התגבר ועדיין לא הבין את המשמעות האמיתית של המקום שהוא גר בו, של הלאום שלו ושל מה שעבר על המשפחה שלו לפני לא מעט דורות.

אני אישית, כשאני רואה דתי - אני מצדיע לו...
  Reply With Quote
ישן 30-08-06, 04:50   # 104
BHXHUI
Rar.co.il

מיני פרופיל

BHXHUI לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי AFI
כמו שאמרתי, כל מי שאומר דבר כזה, הוא ילד קטן שעדיין לא התגבר ועדיין לא הבין את המשמעות האמיתית של המקום שהוא גר בו, של הלאום שלו ושל מה שעבר על המשפחה שלו לפני לא מעט דורות.

אני אישית, כשאני רואה דתי - אני מצדיע לו...
הבעיה זה החינוך. מי שמחונך בדרך כלשהי ברוב המקרים ימשיך איתה כל החיים.
הילד בן ה-13 שדיבר כנראה חונך שדתיים זה דבר לא טוב, שהם גנבים שמאמינים באמונות פרימיטיביות.

שלי יהיו ילדים אני יודע שאני לא אחנך אותם בדרך כלשהי מבחינת אמונה, הם יראו, הם ילמדו הם יחליטו...ובעתם לא רק באמונה, ברוב הדברים בחיים (בגבול הטעם הטוב, שלא יתחילו לאהוב לי ערבים ).

Reply With Quote
ישן 30-08-06, 04:58   # 105
AFI
חסום

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל AFI

AFI לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי BHXHUI
הילד בן ה-13 שדיבר כנראה חונך שדתיים זה דבר לא טוב, שהם גנבים שמאמינים באמונות פרימיטיביות.

שלי יהיו ילדים אני יודע שאני לא אחנך אותם בדרך כלשהי מבחינת אמונה, הם יראו, הם ילמדו הם יחליטו...ובעתם לא רק באמונה, ברוב הדברים בחיים (בגבול הטעם הטוב, שלא יתחילו לאהוב לי ערבים ).
אתה טועה.
הילד בן ה13 שמשחק אותה ואומר "דרוס את הדוס" זה בא דבר ראשון מחוסר ידע ובורות.
הרבה פעמים כשאנשים מתבגרים הם מבינים המון דברים בצורה שונה ולומדים להיות סובלניים יותר.
עכשיו הילד הזה לא מבין באמת את המשמעות של מה שהוא אמר, הוא סתם זרק מילים לאוויר, אבל כשהוא יגדל הוא יסתכל על הדברים בצורה שונה.

ובקשר למה שאמרת, שלא תחנך את הילדים שלך מבחינת אמונה.
לפי דעתי זאת גם טעות "הם יראו, הם ילמדו הם יחליטו", עוד כשהם תינוקות וילדים קטנים הם ישמעו את נושאי השיחה וישמעו את כל מה שהולך בבית.
לפי זה הם לומדים כשהם קטנים, אם הילד שלך בן 5 ואתה מדבר עם אישתך על זה שצריך לחסל את כל הערבים, הילד ילמד ממך ויבין שזה דבר נכון.
  Reply With Quote
ישן 30-08-06, 09:27   # 106
eLad
Fatal Error

eLad's Avatar

מיני פרופיל

eLad לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי BHXHUI
יחידות כמו דוכיפת, שמשון בעלות שם? אני לא יודע איפה השם שלהן נמצא כרגע, אך אני מעולם לא ראיתי אותו. הן בטח שלא "נחשבות" כמו גולני, גבעתי, צנחנים, שריון וכו...(מבין היחידות הרגילות). לא תראה נער לקראת גיוס שיגיד לך שהחלום שלו ללכת לדוכיפת או לשמשון, וזו בעיה אצל בני נוער אבל זה נובע מהסביבה. מה אתה שומע בטלוויזיה שמדברים על מלחמות (אני אתן דוגמאות משתי יחידות)? על כיבוש ההירואי של הבופור (גולני) או על הצניחה המבצעית היחידה במתלה (צנחנים). על כיבוש מוצב החרמון (גולני) ועל ההשתלטות על שדה התעופה בביירות (מטכ"ל + צנחנים).
אתה מדבר על מבצעים ישנים, ישנים מאוד (כיבוש הבופור למשל). החי"ר הייעודי הוקם רק לאחר 1990 וחטיבה 900 התגבשה (נחשון, דוכיפת, חרוב וכל מה שיש בפנים, אני לא מעורב בזה כ"כ) רק ב 2005- שנה אחורה בלבד.

אומנם אני במודיעין אבל בקשר יומיומי עם חבר'ה קרביים וקצת מעורב בפעילויות האלו. חטיבה 900 מתמחה בלוש"ב וכן, הם תופסים את רוב גזרת עזה בפעילויות. למשל, דוכיפת היו אלו שעצרו של מרואן ברגותי. גבעתי אם אני לא טועה קיימת די הרבה זמן, אפילו 50 שנה ויותר.. וגם לה יש פלס"ר שמקבלים בין הייתר כנפ"צ. זה שלא שומעים עליהם, לא אומר שהם לא שם.

ציטוט:
אין לי נתונים רשמיים אבל רק תתסכל ברשימה של ההרוגים במלחמה האחרונה..
רק תסתכל ותראה איפה הם גרו..
מתוך אותם 120 חללי צהל אולי 10 היו עירוניים.
ואת אותם 10 החללים אני מאוד מעריך כי הם החליטו ללכת לקרבי למרות החברה הסובבת אותם ומתו כדי להגן על הארץ.
די כבר להגיד נתונים ולזרוק לאוויר מספרים שאין לך שום מסמך לזה (95% מהעירוניים ג'ובנקים, 82.76% מהם אמרו שלא ירצו לשרת כקרבי..) די כבר לשטויות האלו.

תבקש מדו"צ מידע על חללי צה"ל ב 5 השנים האחרונות כולל מקום מגורים, מעניין מאיפה יש יותר..
ישן 30-08-06, 10:22   # 107
VajDa
חבר וותיק

מיני פרופיל

VajDa לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי eLad
אתה מדבר על מבצעים ישנים, ישנים מאוד (כיבוש הבופור למשל). החי"ר הייעודי הוקם רק לאחר 1990 וחטיבה 900 התגבשה (נחשון, דוכיפת, חרוב וכל מה שיש בפנים, אני לא מעורב בזה כ"כ) רק ב 2005- שנה אחורה בלבד.

אומנם אני במודיעין אבל בקשר יומיומי עם חבר'ה קרביים וקצת מעורב בפעילויות האלו. חטיבה 900 מתמחה בלוש"ב וכן, הם תופסים את רוב גזרת עזה בפעילויות. למשל, דוכיפת היו אלו שעצרו של מרואן ברגותי. גבעתי אם אני לא טועה קיימת די הרבה זמן, אפילו 50 שנה ויותר.. וגם לה יש פלס"ר שמקבלים בין הייתר כנפ"צ. זה שלא שומעים עליהם, לא אומר שהם לא שם.

די כבר להגיד נתונים ולזרוק לאוויר מספרים שאין לך שום מסמך לזה (95% מהעירוניים ג'ובנקים, 82.76% מהם אמרו שלא ירצו לשרת כקרבי..) די כבר לשטויות האלו.

תבקש מדו"צ מידע על חללי צה"ל ב 5 השנים האחרונות כולל מקום מגורים, מעניין מאיפה יש יותר..
אתה יודע שרק 90% מהאוכלסייה בארץ גרה בערים? ( נתון לפי 1990 )
ובתוך ה10% שנשארו יש קיבצוניקים יש מושבניקים ויש את כל הרשויות הערביות הדרוזיות והצרקסיות וכו'.
ועדייין אם תסתכל על הנופלים, תראה הבדל ניכר, בין העיר לבין הכפר.
משהו כמו 90% הרוגים לכפר ו-10% הרוגים לעיר סתם זרקתי אחוזים אבל זה בערך רק צריך לספור

Email : shay900@gmail.com
  Reply With Quote
ישן 30-08-06, 11:04   # 108
eLad
Fatal Error

eLad's Avatar

מיני פרופיל

eLad לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי VajDa
אתה יודע שרק 90% מהאוכלסייה בארץ גרה בערים? ( נתון לפי 1990 )
ובתוך ה10% שנשארו יש קיבצוניקים יש מושבניקים ויש את כל הרשויות הערביות הדרוזיות והצרקסיות וכו'.
ועדייין אם תסתכל על הנופלים, תראה הבדל ניכר, בין העיר לבין הכפר.
משהו כמו 90% הרוגים לכפר ו-10% הרוגים לעיר סתם זרקתי אחוזים אבל זה בערך רק צריך לספור
אז אתה אומר שמתוך המושבים והקיבוצים כולם כולם הולכים לקרבי והם הקרביים היחידים במדינה?
ישן 30-08-06, 11:04   # 109
CSite.co.il
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

CSite.co.il לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי BHXHUI

זה לא רק חינוך, זה גם חברה! חברה משפיעה הרבה גם בדת - ובכל דבר.
חברה אפילו יכולה לשנות את הבן אדם ממה שההורים שלו חינכו אותו.

תדאג שלילדים שלך תיהיה חברה טובה (בכל זאת, בגילך הייתי חושב על זה )
  Reply With Quote
ישן 30-08-06, 11:06   # 110
CSite.co.il
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

CSite.co.il לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי eLad
אז אתה אומר שמתוך המושבים והקיבוצים כולם כולם הולכים לקרבי והם הקרביים היחידים במדינה?
או יותר מדוייק: רובם הולכים לקרבי, והם רוב רובם הקרביים במדינה (משתמע מדבריו)
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום