|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 91 | ||
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() בכל מקרה תפסיקו כמו חתול ועכבר ![]() נחזור לנושא תאי הם יחשבו שאתה סתם שלחת תהודעה אם באמת שלחת ככה :\ עריכה : שי מתוק (ואני מתכוון :O ) הרבה הזמינו מיאו והלך להם הדומיין שאני הזמנתי הוא עובד מצויין ![]() אתה לא יכול לדעת מה באמת קרה אבל מה שכן קרה שלתאי אין כסף ואם הוא חכם הוא לא יבזבז גרוש לקנות לאף איש דומיין ב"חינם" הרי עידן אמר שהוא החזיר ל"נפגעים" את כספם משמע אומר אוהד יכול לשבת ולקרוא בלבד כי עידן אמר שהוא החזיר את הכסף קראו את כל ההודעות בדיון ! רמז ? ציטוט:
Last edited by Kuchi; 26-05-06 at 00:08.. |
||
![]() |
# 92 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
את אדון אוהד זה לא מעניין! הוא רוצה לקבל את מה שהבטחתי ולא את הכסף (כאילו שזה נתון לבחירתי). הוא רוצה דומיין com שיעלה לי כ-40 ש"ח מחברה שאני סומך עליה, ולקבל את כספו חזרה! ואני עוד הצעתי לו לקבל דומיין info במתנה. כרגע הוא מאיים עליי במסן, טכנית, אני יכול לפנות למשטרה על זה לא?: קוד:
אוהד עמר אומר/ת: שאלתי אוהד עמר אומר/ת: איפה אתה גר... taika אומר/ת: בשנקין טוב? אוהד עמר אומר/ת: אני אברר עליך שלא תחשוב שאין לי חברים ברמת-גן ובתל-אביב שיכולים לעשות לי טובה taika אומר/ת: תגיד לי מה אתה רוצה? שילמת על 2 info, תקבל את הכסף חזרה ו-info!!! מה הבעיה? אוהד עמר אומר/ת: לא רוצה כסף אוהד עמר אומר/ת: תביא לי את מה שהבטחת אוהד עמר אומר/ת: לא רוצה? אין בעיה taika אומר/ת: אף אחד לא מסכים איתך אוהד עמר אומר/ת: אין בעיה אוהד עמר אומר/ת: אנחנו נראה מי לא יעשה שישי נורמלי taika אומר/ת: כבר עברתי את הגיל בסדר? אוהד עמר אומר/ת: בכיף נשמה מחר כבר נראה עם עברת את הגיל הנכון אוהד עמר אומר/ת: וחבל מגיל 14 להיות ללא אחים וללא אמא אוהד עמר אומר/ת: יש לך ידידה בשם אורטל מוסטקי אולי? taika אומר/ת: מה? אוהד עמר אומר/ת: יש לך ידידה בשם אורטל מוסטקי אולי? taika אומר/ת: לא taika אומר/ת: אני לא ממש מכיר אותה אוהד עמר אומר/ת: מכיר אבל? taika אומר/ת: לא |
|
![]() |
# 93 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אם תקנה משהו (ועדיין לא תקבל אותו) ויום אחרי יפרצו למחסן של החברה ויגנבו את זה, מה תגיד? |
|
![]() |
# 94 | |
הוסטסניון
|
אין לך מה לרדת לרמה שלו אם הוא מאיים אתה יכול לא להזמין לו שים אגנור וזהו ואוהד לא משהו אישי נגדך אבל אם הגעת לאייום אתה סלח לי אבל עלוב !
תאי הוא לקוח שלך אבל אם הוא מאיים הוא לא לקוח שילמד אגנור יפתור לך ... ואוהד אייומים ? לעידן למה ? עידן אמר שהחזיר לך תכסף ! תראה תהודעה שלי מעל תאי ! ציטוט:
|
|
![]() |
# 95 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני מדבר על זה שסגרו לי את החשבון והוא מקבל את כספו חזרה! אתה חושב שאני גם צריך לממן מחסן חדש? |
|
![]() |
# 96 | |||
הוסטסניון
|
תקראו !!!!!!!!!!!
ציטוט:
מה יש לכם מתאייייייי עידן אמר בפרוש שהוא החזיר לאוהד ול"מתלוננים" את הכסף אוהד פנה לעידן וקבל את כספך אם לא קיבלת ! כתוב לכם מילה במילה !!!! ציטוט:
ציטוט:
|
|||
![]() |
# 97 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
יהו זה ידוע...גם אני כמעט נפלתי אצלם...כשלא קראתי את האותיות הקטנות והזמנתי שירות מוטעה (ה"transfer" שלהם..זה לא טרנספר אמיתי..והם כותבים את זה רק במקום שמאוד קשה להגיע אליו וגם זה לא מובן) ובמזל מזל..הזמנתי עם הכרטיס של אח שלי שהוא לא תקף בחו'ל וההזמנה לא אושרה. |
|
![]() |
# 98 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
מה שקרה זה שהם ביקשו לתת להם את פרטי הכרטיס אשראי במייל, ואני מבחינתי לא הייתי מוכן להסתכן בלרכוש ללא מערכת מאובטחת! ושוב, אם הייתי יודע שאקבל את הכסף, הייתי קונה להם מגודדי! |
|
![]() |
# 99 | ||
הוסטסניון
|
ציטוט:
ב ) אתה לא מאמין לתאי ? לא מאמין לך שנפלת קורבן ליהו ! אני יש לי דומיין ולא נפלתי משמע אומר אתה סתם אומר אותו דבר ! ! לא קראת את הבקטן ? זבשך נשמה ! ואני עדיין אוהב אותך אבל תגיב על זה ! ציטוט:
כספו אוחזר לפי עידן ! אז בחיית ? עזבו אותו ! |
||
![]() |
# 100 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|