![]() |
# 91 |
Permanently Banned
|
אני חצי מרוקאי, חצי רוסי, נולדתי בשוויץ, עברתי לכאן בגיל 8 :P
ויש לי איך שהוא אזרחות פולנית ורוסית :P יש לי ת.ז ישראלית, שווצרית, פולנית ורוסית :ם |
![]() |
![]() |
# 92 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 93 |
מ.תיכנות
|
אני לא מאמין!!! דרך האשכול הזה, בזכות הכותב שלו, אני וסלביק, פתאום מכירים אחד את השני ^^
לפני 4 שנים אני אחי וסלביק היינו באותו אימון כדורסל, אחי וסלביק היו הקפטנים, אחרי שסלביק קרא את האשכול, הוא נזכר שאחי היה אוקריאני וארגנטינאי, הוא באה אליי מקודם למסנג'ר ופתאום נזכרתי :| מצחיק, לא? |
![]() |
![]() |
# 94 | |
חבר וותיק
|
חחח איזה עולם קטן
![]() אני ואח שלו חן הינו חברים ממש ממש טובים בכתה ו' ואני הכרתי אותו גם טיפה כי הוא היה גם מגיע לאימון והוא אמר לי שהוא גר באותו מקום בערך איפה שאני גר ואז בשנייה נזכרתי בטל ובאח שלו איזה דבר מוזר :|
![]() |
![]() |
# 95 |
משתמש - היכל התהילה
|
זה באמת מדהים... בזכות האשכול הזה הבנתי שאני רעב
![]() חחח זה ישראל לא ארה"ב או משהו... מקום קטן... כולם מכירים את כולם... |
![]() |
![]() |
# 96 |
Permanently Banned
|
ohed,תאמת לא יודע,אבל אני יודע שסבתא שלי נולדה בגבול ואחר כך הועברה למרוקו,
ד"א לכל אלו שחושבים שקווקזים זו עדה,הם טועים, קווקז זה רכס הרים הנמצא ברוסיה,בגבול עם אפגניסטן וכל המדינות עם ה סטן בסוף:P אם אני לא טועה^^ |
![]() |
![]() |
# 97 |
חבר פורום
|
נכון קווקז נימצאת בין רוסיה לכול הסטנים
אני רוסי מלא (יהודי) האמת שהקווקזים מדברים גרוזינית אבל יש להם אוכל מעלף |
![]() |
![]() |
# 98 | |
Guest / אורח
|
ציטוט:
וכמו שאמרתה בקשר לאוכל אתה צודק 100% |
|
![]() |
![]() |
# 99 | |
Guest / אורח
|
ציטוט:
חחח, אתה צוחק? או שאתה רציני? בוא אני אגיד לך ככה, אצלנו בביצפר כמעט כולם מרוקאים. וחצי קווקזים. ואחד אחד כול מרוקאי קטן וגדול כולם מפחדים ( אני לא אומר את זה בגלל שאני קווקזי ) בשביל האינטרס. רוב המרוקאים הם פחדים וילדי כאפות. |
|
![]() |
![]() |
# 100 |
Permanently Banned
|
זה שמעליי^
אל תדבר יותר מדיי שטויות,אולי אצלך בבית ספר זה ככה .. חוץ ממשפחת קראזה שהם קווקזים כולם פלצנים(אני מדבר על אלו שעושים פוזות),הקווקזים הם פוזה אחת גדולה,ויש לי הרבה חברים, אבל על הכבוד של הקווקזים אין על מה לדבר.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|