|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
מ.תיכנות
|
עדכון:
גלעד, אלי, שניהם בעלי דרגות מנהל ראשי, הם ואלון יהיו מנהלי העניינים בטרור שישרור בימים הקרובים ![]() |
![]() |
# 2 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 3 |
WBD.co.il
|
אישית, אני לא חושב שהחוקים האלה יעזרו,
חוץ מזה, על כל משתמש שתשעו תתנו כוח לפורום אחר(לא אפרט). בכל מקרה, בהצלחה אלי, טל וכל הצוות ![]() |
![]() |
# 4 | |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
ציטוט:
המטרה היא לא לנסות לעלות את הקהילה על משתמשים והודעות - אלא לאגד את הקהילה למשפחה (ומצידינו, מצומצמת) אבל שיהיה כייף לגלוש פה ובטוח להצעות. ![]() |
|
![]() |
# 5 | |
WBD.co.il
|
ציטוט:
ושוב, אני לא חושב שהחוקים האלה ימנעו ספאם ומריבות. הרעיון לאחד את הקהילה יפה ומבורך, אך יש דרכים טובות יותר לעשות את זה. |
|
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
בהצלחה אלי.
שמחים לראות אותך שוב בחמ"ל ![]() |
![]() |
# 7 | |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
![]() כל הכבוד!!!!
![]() בדיוק כמו הוסטס הישן! אני שמח לשמוע ![]() ![]() זה באמת חדשות טובות לרוב הפורום ![]() ![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
כמנהל שפרש, הדבר היחידי שיש לי להגיד זה , חבל, חבל שזה קורה רק לאחר הזעזוע שהיינו צריכים להכניס לאלון בפורום מנהלים, עד שהוא קלט, כבר התמוססו לו בין האצבעות 3 מנהלים משכמם ומעלה.
# 10 |
מ.תיכנות
|
ניקו, כמה שאני תומך בך כחבר, עובד בחברה, וגולש בפורום, במצב הזה אתה טועה.
אלון תמיד היה מעורב בחיי הפורום, וחשבתי שאתה אדם שחושב על אחרים, אלון עבר תאונה. עכשיו אתה מבין מה אתה אומר? אתה בעצם אומר שאלון נתן למנהלים "להתמוסס" לו בין האצבעות, אבל אותכם הוא לא הכריח להתקיף, ו"להתפטר". החלטכם בלבד, כי לאלון יש רשימה ארוכה של מנהלים פוטנציאלים. -טל |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|