|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
Guest / אורח
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
בהתחשב שהענתיקה שלי עלתה לפני 6 או 7 שנים (כשקניתי אותו) 700 דולר,... כבר אז זה היה המון כסף. זה היה בין הדגמים היקרים ביותר בשוק,.. ונכון לעכשיו... עדיין אין לו הרבה שעומדים בשורה אחת איתו. למה אני צריך את הקטע הדיגיטלי? למה זה טוב? תראה לי כמה מסכים שאתה מכיר שעובדים כל כך הרבה זמן, יציבים כמו שיש, מהירות קבועה של 120 הרץ (אפס פליקרים... אבל פשוט א פ ס). רוב המסכים שיש בשוק הם חרטטות שבקושי מראות 95 הרץ במקרה הטוב. תבדוק את הspecs של המסכים שאתה "חושב" שהם טובים.. ותווכח.
![]() |
# 3 |
חסום
|
דרך אגב,
זה תקן בינלאומי לפי התקן מותר פיקסל אחד שרוף על כל רבע מסך לכן היבואן פועל על פי החוק במקרה הזה. דרך אגב זה כתוב בחוזה האחריות. |
![]() |
![]() |
# 4 |
Guest / אורח
|
עזבו אתכם משטויות לי יש 3 מסכי LCD ועל אף אחד מהם אין פיקסל אחד שרוף אז דיי לספר שטויות... "דפקו" אותו... נקודה!
אלמוג אל תדאג... אם אתה לא תצליח לסדר את העניין הזה אני מבטיח שאני לא אוותר עד שאני אעשה להם משהו שאסור לרשום פה כי יש פה ילדים קטנים :X |
![]() |
![]() |
# 5 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
וזה רק בספירה מרפרפת... לא עברתי על כל המסך אני בטוח ב-100 אחוז שיש עוד. ועומרי, אתה יודע כמה אני חולה עלייך נכון? ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
זה כמו שאני יקנה מחשב ואחד הרחיבים לא יושב במקום שלו או איזה חלק שם יהיה שרוף נו באמת תהיה קצת הגיוני ואחי על איכות לא מתפשרים את זה תלמד כמה שיעלה, יעלה אבל אתה תקבל איכות |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
Guest / אורח
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
דיברתי איתם עכשיו, הם אמרו שזה לא הגיוני והם רוצים לתת לטכנאי לדבר איתם כי כנראה שאני לא יודע לזהות פיקסלים שרופים :| בקושי מסך הם רוצים להחליף לי, אתה רוצה שיחזירו לי כסף? ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש חדש
|
עם הנסיון שלי עם מסך של AOC מצב הראייה שלי הדרדר ואני משלם על זה עד היום :<
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|