|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
עבודות יפות
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אהבתי את העיצובים (חוץ מהלוגואים, גם של תפוז, אני רואה את הלוגואים שלך בצורת מוזרות שלא אומרות לי כלום וכאילו הם מרחפים בעיצוב)
המבנה שאתה עושה הוא מעולה, הצבעים מעולים, הכל טוב, אבל העיצוב שלך גסים, אני רואה אותם בהצצלה כזאת כמו חצי תלת מימד משהו שקשה להסביר, הרבה שינוי בגוונים בכל חלקי העיצובים, וזה הורס אותם, נסה לעבוד נקי העיצוב האחרון שלך (שהצגת פה) הוא הכי יפה לדעתי, יש בו פחות שימוש בזה, והכתב קטן וטוב כמו שצריך לדוגמא יש לך טייל, תעשה אותו צבע אחד, אל תשנה לו את הצבע "לאט לאט" בצד שמאל, או שתשנה אבל אל תעשה אותו גס העיצובים שלך גם גדולים מאוד, תתאים אותם לרזולוציות אחרות גם |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() חוץ מהלוגו של תפוז אין לי שם עוד ללוגואים. אם אתם רוצים אני יכול להעלות פה בנפרד אשכול עם הלוגואים שהכנתי ![]() כמובן שאני ממשיך להשתפר מעיצוב לעיצוב ולא נשאר באותה רמה, העיצובים שם מסודרים בסדר לפי תאריך העליונים ביותר הם החדשים ביותר. לגבי המעבר בין הצבעים זה לא כלכך נכון מה שאמרת.. זה תלוי בסגנון של האתר, אם האתר צריך להיות בכיוון של היותר מופשט אני הולך בכיוון הזה, אם הוא צרריך להיות טיפה מגוון בצבעים, יצירתי, חדשני או אפילו מצועצע זה מה שצריך להיות וזה מה שאני עושה ![]() תלוי מה התחום בו עוסק האתר ![]() לגבי הרוזולוציות לא בעיה לסדר את זה תודה על הערות וההארות אני מקבל תגובות כאלה בעין טובה על מנת להמשיך להשתפר ולהיות הטוב ביותר! תודה לכולם ![]() Last edited by pegasoos; 30-07-09 at 02:50.. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לא אמרתי שאתה צריך להפסיק את השינוי בגוון. תסתכל בעיצובים אחרים, תיראה שיש הבדל בסגנון העיצוב בינו לבינך (בלי קשר לזה שזה מעצב אחר), אתה תיראה שאצלך כמעט הכל גס יותר Last edited by Gak | WebPower.co.il; 30-07-09 at 07:18.. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() ויכול להיות שזה מה שמייחד אותי.. פעם אני מעצב ככה ופעם אני מעצב ככה אי אפשר לעשות הכל אותו הדבר כי אז כבר יהיה משעמם וכל הכיף יעלם! בעיצוב אין כללים. עובדה שעבדתי עם הרבה לקוחות וחלקם גם מחו"ל ![]() ד"א שכחתי לציין שסיימתי 5 יח' עיצוב גרפי ו5 יח' באמנות אני יעלה לפה את הפרוייקט גמר שלי בהמשך שמכרתי בכמה אלפים ![]() תודה ![]() Last edited by pegasoos; 30-07-09 at 08:03.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
תודה רבה לכולכם
![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
וואו
![]() ממש אהבתי הכל D: |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
עיצובים יפים.
אני לא יודע להיסתכל על זה מבחינה מקצועית,אבל (לי) הם נעימים לעין ובהחלט מושכים. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
רואים שיש לך כישרון.
מאוד אהבתי את העיצוב הוסטינג הזה, למרות שהוא דיי פשוט הוא פשוט יפה. http://1pegasoos1.deviantart.com/art...esign-92435821
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
תודה רבה לכם
![]() אני רואה שיש פה קהילה חח אני יתחיל להיות פעיל פה ולעזור לאנשים ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|