![]() |
# 1 |
חבר על
|
מסרים.נט הפתיחה
שלום רב,
ברצוני להציג בפניכם את הפרוייקט שעבדתי בשבילו קשה והרבה זמן, :clap: מסרים.נט- שירות שליחת SMS בחינם. השירות ניתן בחינם ללא שום התחייבות. בעת הרשמתכם למערכת הינכם מקבלים 15 הודעות בחינם, וכל שבוע זה מתאפס חזרה ל15 הודעות בחינם. באתר יש אפשרויות נוחות כגון: 1. ספר טלפונים- הינכם יכולים ליצור אנשי קשר ולהקל על שליחת הSMS. 2. עריכת פרופיל- שינוי פרופיל משתמש. 3. כמובן שליחת SMS בחינם ללא התחייבות. בהרשמה יש מספר הגבלות: 1. חובה להזים מייל של ספקית האינטרנט בלבד (אחרת לא תוכל להירשם) 2. חובה להזין פלאפון אמיתי, כי ישלח למכשירכם קוד אימות. 3. בשלב האחרון הינכם מסכימים על תקנון האתר (יש לעיין בו). כל מה שנשאר לכם לעשות הוא להירשם ולהנות מן האתר, אשמח לקבל ביקורת על הרעיון,ביצוע,מראה ותוכן ואפשרויות. אם יש הצעות לשיפור,להוסיף להוריד. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
אתה עבדת עליו קשה והרבה זמן?!
אתה?! חוצפה. המערכת מעולה (אני בניתי חיחי, ועבדתי עליו הרבה זמן) כמו כן אני מציין השליחת הודעות היא לא משרתי ה-ICQ! |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
כמובן שיורי בנה את המערכת
![]() ואני זה שניג'ס לו מלא זמן חח. ואני התכוונתי ש"עבדתי על זה" מבחינה מטאפורית, חח |
![]() |
![]() |
# 4 |
חסום
|
העיצוב לא משהו אחים
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
למה זה מבקש מספר פלאפון ?
זה ישלח לי SMS שעולה לי כסף ? חלש לא אהבתי ... |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
עדיף להישאר באייסיקיו... >.> |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
כדי שתוכלו לשלוח הודעות עם המספר שלכם כלומר מהאתר לשלוח לחבר ואז הוא יראה כאילו שלחתם מהפלאפון שלכם, ככה שהתשובה חוזרת לנייד שלכם ![]() SMS Gateway - הכוונה כל הודעה שנשלחת בעל האתר משלם עליה. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
לא קראתי את התקנון, לא רלוונטי מבחינתי אבל אם לא כתוב שם משהו לגבי חיוב הלקוח שמשתמש בשירות, לא בטוח שהאתר יחזיק הרבה זמן בלי רווחים
הכוונה היא שפרסומות לא יחזיקו אתר כזה לדעתי. אולי יש לך תוכניות אחרות לעתיד .. בכל מקרה שירות מגניב ביותר .. אהבתי את האתר בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני רק המתכנת שבנה את המערכת ![]() הבעלים הוא רשום פה בפורום מי שפירסם את ההודעה. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|