|
![]() |
# 1 |
חבר על
|
אוקי.,
ואממ צריך ידע בסיסי בHTML כדי ללמוד JAVA? או שאפשר להתחיל ככה? כי אני עוד לא יודע איך מלמדים במגמה.. פשוט אמרו שנלמד בדרך גם JAVA |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
JAVA היא שפת תיכנות חזקה לבניית תוכנות DESKTOP(כמו WORD, MESSENGER וכו') אבל לא רק. JAVASCRIPT שפת צד לקוח לא בונים איתה אתרים או תוכנות. אז תבדוק אם במגמה לומדים JAVA או JAVASCRIPT. בשביל JAVA אתה לא צריך לדעת HTML או משהו כזה כי פשוט אין קשר בין השתיים. בשביל JAVASCRIPT אתה צריך לדעת HTML ומומלץ גם ידע בסיסי בתיכנות(משתנים, תנאים, לולאות וכו').... |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
אוקי אני ישאל ביום ראשון.
אני כמעט בטוח שזה JAVASCRIPT אבל אני יברר.. ואממ אז למה מלמדים אותנו JAVASCRIPT אם לא משתמשים בזה ממש? מזה יעזור לי ? וללמוד HTML,אני יודע ממש קצת,כאילו תגיות ולכתוב תגיות בהתחלה,לכתוב מודגש וכל מיני לעשות רווח, לעשות תגיות סגירה וכו' תשאר לא ממש חח אז אם יגידו לי שזה JAVASCRIPT אז להתחיל ללמוד HTML? והאם אני יספיק עד תחילת שנה הבאה ?.. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
Javascript היא חלק קטן מתוכנית הלימודים. מלמדים גם HTML לכן אין סיבה שתלמד בעצמך בשביל המגמה אתה מוזמן ללמוד אבל אתה תלמד שם - אולי ברמה טיפה יותר נמוכה ולא לקידוד אתרים. במגמה העיקר זה C# ובחלק מהמקומות ראיתי גם VB6. בהצלחה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אפשר לבנות אתרים , זאת שפת תכנות אפשר להגיד) וכלל זה במסגרת יחידה אחת מתוך 5 יחידות שעושים במדעי המחשב. בעיקרון אתה תלמד עוד 3 יחידות JAVA או C# תלוי מה הבית ספר שלך מלמד ועוד יחידה שהיא בחירה כמו מודלים חישוביים , הרחבה של JAVA , קצת אסמבל או משהו אחר שנבחר בבית הספר שלך. זהו. אם בא לך תתחיל ללמוד HTML , מהר מאוד תבין שזה שטויות וזה לא העיקר. אבל זה הבסיס. לבנאדם למעלה , VB6 לומדים במסגרת 5 יחידות הרחבה שעושים למדעי המחשב , תכנון ותכנות מערכות או משהו עם גרפיקה אבל זה מסלול מיוחד שהוא מדעי המחשב + ה5 יחל האלו. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
מה שתלמד בבית ספר לא יהיה הכי שימושי לתכנת איתו דברים,זה כדי להכיר את הבסיס של מדעי המחשב.
אם יש לך רצון להתקדם בנושא,תתקדם לבד ותלמד מאינטרנט/ספרים איך תכלס בונים משהו שימושי. השיעורים בבית ספר הם בעיקר לתת רקע.
# 7 |
חבר על
|
אהה אוקי.
אז להתחיל כבסיס מהטמל נכון? ובהטמל אפשר לקודד עיצוב? כי כפי שאתם יודעים אני מעצב.. אז אפשר לקודד עיצובים בהטמל? שיהיה אפשר ללחוץ על הכפתורים וכו'... אפשרי? |
![]() |
![]() |
# 8 | ||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
לא בדיוק בונים איתה אתרים אלא משתמשים בה בעיקר בשביל לנהל את הנתונים(Database) של האתר. ציטוט:
HTML זה הכי בסיס לבנית אתרים אתרים, לא תיכנות. אם אתה רוצה להתחיל לקודד אתרים תלמד HTML ואז CSS. JS לא קשור לקידוד. טיפ: אל תלמד לקודד בשיטת הטבלאות זה פשוט גרוע תתרחק מזה. אם אתה רוצה אני יכול לעזור לך ללמוד לקודד, דבר איתי במסן(בחתימה). |
||
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
חחח D:
הטמל באמת נשמע מוזר חח ואממ אני לא יודע מה זה שיטת הטבלאות אבל אני לא ילמד . ואממ אוקי אני יצור איתך קשר =] תודה ! |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|