|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
אל תמהרו להספיד את האתרים האלה..
אני לא חושב שיפילו אותם כ"כ בקלות. תמיד היו ויהיו התחכמויות בנושא הזה..
# 2 |
חבר על
|
סרטים היה האתר מספר 1 לסרטים, חבל שנסגרו
![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
אין מה לעשות, היה צפויי, בעל אתר שפותח אתר מהסוג הזה לוקח את האפשרות לתביעה משפטית בחשבון.
"לכל סוף יש התחלה חדשה...", אני מאמין שיבואו עוד המון אתרים מהסוג הזה, וכמו כולם, יככבו ברשת, לאחר מכן יפלו.
# 4 |
חבר וותיק
|
שיהפוך אותו לאתר כמו seret..
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
אף אחד פה לא אמר את המילה אחרונה. אני יכול להבטיח לכם שעוד יהיו התרחשויות.
בכל מקרה הרי ברור לכולנו שימישכו להוריד עם האתרים האלה בלי האתרים האלה. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
האליס האלה עלובים.. מקווה שלא יסגרו את PIRATEBAY .. :/
# 7 |
חבר וותיק
|
הם פשוט לא מבינים שאי אפשר לעצור את ההתקדמות הזאת. זה כבר מושרש בחברה ותמיד אבל תמיד תהיה דרך [נוחה או פחות נוחה] לצרוך את הסרטים\סדרות\תרגומים.
סרטים באמת היה אתר מעולה בתחום! |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
הלוואי שיום אחד אליס האלה יפלו על איזה מליונר אחד על דבר כ"כ קטן שהם לא ידעו שהוא מליונר אפילו
והוא ילך איתם לתביעות כ"כ גדולות, ויצא צודק.. אני מת שהם יפלו בכמות אדירה של כ"כ הרבה כסף, ככה שהם יצטרכו אפילו לסגור את עצמם האגודה הזאת או מה שזה לא יהיה.. או שפשוט תקום אגודה, שתתן לאנשים את הגב ויתמכו בהם.. שיהיה לאנשים המסכנים האלה כמונו שאין להם את האמצעים והכסף להתמודד נגדם. אני מקווה שזה יקרה יום אחד, שלא ישאר להם גרוש על הנשמה.. ושיהיו האנשים שיצליחו להתמודד איתם !! עלובי נפש. Last edited by SniR-S; 21-02-09 at 10:46.. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
אלה שאומרים שאתר יפול, יקומו 10 יותר טובים.
אני לא חושב שהמסקנה הזאת כל-כך מדויקת. ברגע שנגיע לשלב ש-10 אתרים ישלמו מעל 100,000 ש"ח (קנס + הוצאות משפטיות). אנשים יתחילו באמת לחשוב הרבה פעמים לפני שהם פותחים אתר כזה.... (ובסוף יחליטו שזה לא שווה את זה). וגם חלק מהאתרים הקיימים שעוד לא קבלו תביעה יורידו האתר שלהם מחשש.... השאלה היא האם הם א.ל.י.ס באמת מסוגלים להוריד 10 אתרים..... |
![]() |
![]() |
# 10 | |
נשמה של הפורום
|
ציטוט:
ההפחדה של אליס היא לטווח קצר מאוד, כי בסופו של דבר תאגיד אחד לא יצליח לשבור מאות מליוני אנשים...הסיכוי שלהם מלכתחילה היה קלוש, כי זה פשוט לא הפיתרון להורדות. קח לדוגמא, למרות שיש אלף אלפי הבדלות, את תאונות הדרכים. המשטרה מנסה להילחם בנהגים ולהוריד אותם מהכביש? זה יגרום לפחות תאונות דרכים? לא... שיתחילו לתקן כבישים, שיתחילו לשנות את החוקים להגיוניים, שיתחילו ללמד נהיגה כמו שצריך, אז תאונות הדרכים יוכלו לפחות...לא ששוטר ישב באוטו בצד ויצלם נהגים שנוסעים, זאת הדרך הכי פחות אפקטיבית אבל הכי קלה...
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|