|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
כן, זה ידוע
![]() תודה על ההערה בכל זאת.
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
אוקי תודה לכם.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
בתור מתכנת בעל עבר עשיר בהרבה שפות ,
יצא לי להעשיר את הידע מהתגובות של אנשים פה . אז נשאר לי רק להגיד , תודה . ![]()
# 4 |
חבר וותיק
|
אין כאן שום בעיה..
לא הבנתי איזה לולאות אתה מדבר עליהם בכלל הפורמט הרגיל של קרון הוא הרצה באינטרוול קבוע.. לדוגמא 0 0 0 %5 0 0 וכדומה כל מה שאתה צריך זה לדעת לעבוד עם האינטרוולים האלה - שבסה"כ מדובר בטבלאת קרונים ובכל אינטרוול לפי הטבלאת קרונים לבדוק אם הזמן הנוכחי (שנמדד בשניות TIME(); ) תואם או מתחלק בדיוק באינטרוול הדרוש ואם כן לבצע הרצה של הקרון המיועד.. זה בכלל לא מסובך אני לא מבין איך הגעת ללולאות אינסופיות ולהזרמה של מידע ביניהם ואין לי מושג למה עוד.. קרון טאב כמו שהוא מיושם בלינוקס מאוד קל להלביש על אתר..-
# 5 |
חבר וותיק
|
חח לא..
אני מדבר על מערכת שעובדת ב PHP נטו- בלי CRON TAB בלי כלום.. רק PHP משהו שיכול לעבוד על כל דבר. אפילו על מקינטוש.. כמו שוורדפרס עשו, רק טיפה יותר מתוחכם. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
כי אם כן, זה ממש פשוט..
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
חח טוב ח'ברה זה כבר נושא אחר.
אני אסכם את זה בפעם האחרונה- מי שרוצה לשאול פרטים שישלח פרטי: מדובר על מערכת קרון ג'ובס שעובדת בעזרת PHP נקי, כלומר: בלי שימוש בCRON TABS או משימות מתוזמנות של ווינדווס- פשוט PHP. זה אומנם דבר פשוט, אבל זה מסובך כשבונים את זה עם אפשרות לניהול ולדאוג שלא יגרום לקריסה עצמית. זה לא הדבר "הכי קשה שיש" - אבל בהחלט אתגר די מעניין.. מערכת הצפנת קוד PHP נקייה- מדובר בהצפנה עצמית הרבה מאוד פעמים ועשייה של eval. גם-לא מסובך, הבעיה יא לחשוב על אופן הסירבול ועל אלגוריתם הבניה. ליישם זה לא בעיה, הבעיה היא האלגוריתם ולחשוב עליו. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
אגב, אני יצרתי דבר כזה, הבעייה העיקרית זה, א. לדאוג שזה יעבוד בשרת עם safe mode (אי אפשר להגדיר max_execution_time). אני השתמשתי דרך מין באג-תכונה-לא-מכוונת של sleep שדוחה את max_execution_time. ועשיתי בנוסף 2 אופציות - מעולם לא העמקתי במחקר איזה אחת עדיפה יותר, אחת שכל פעם עושה sleep עד לפעולה הבאה (קריאת דף TXT עם בערך הסינטקס של CJ), ומחשבת כמה זמן לקח ההרצה - כשזה מעל 20, זה "מפעיל" את עצמו מחדש (וצריך גם לזכור להגדיר את ignore_user_abort), המערכת השנייה בכלל לא סופרת וכל פעם שנגמר ה-sleep היא קוראת לעצמה שוב כדי לבצע פעולה ושוב פעם חוזרת ל-sleep. אם אתה רוצה אתגר נחמד, נסה לעשות דבר כזה על סייף מוד בערך כמו שאמרתי... לא צריך שאף אחד יכנס ב-1 בלילה. (בעל השרת לא יהנה =] ) אגב, בנוגע להצפנה, אם כבר מדברים, עוד דרך זה להצפין את פאנל הניהול של המנהל, את כל הקוד, בהצפנה עם מפתח, המפתח היא סיסמת המנהל. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
כל מה שכתבתי אפשר ליישם בPHP נטו בלי לגעת בCRON TABS בכלל אתה פשוט קיצוני עםן התגובות.. זה לא דבר מסובך ואת האמת דיי פשוט.. דרך אגב מילים מפחידות כמו VIRTUAL CRON לא עושות את זה ![]()
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
חחח טוב. בהצלחה לכם
![]() אני יודע שלי לא היה פשוט לבנות דבר כזה כך שזה יצא מושלם מבחינתי. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|