|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לדעתי רובכם מבינים איפשהו בפנים שאתם טועים ולא מוכנים פשוט להודות בזה |
|
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
לי נראה שהילד סך הכל חיפש לגרות קצת תשומת לב בעזרת מאמר פרובוקטיבי.
מה שיש לי לומר בנושא הוא שבמצב רגיל הייתי מרחם עליך, אבל בזמן מלחמה אתה צריך להתבייש. |
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
900 אנשים שהם בדיוק כמוני וכמוך, עם דעות שונות ומחשבות שונות. 900 אנשים שהיו להם משפחות וחברים. נו בטח, אני רק רוצה מעט תשומת לב. אבל לא עבורי, עבור אותם 900 נפשות שנרצחו על ידי המדינה בה אנחנו חיים. 900 אנשים שנרצחו בטענה שקרית של הגנה, בעוד שהמטרה האמיתית של הטווח היא 100% פוליטית (בחירות כבר אמרתי?). עד עכשיו לא היה כאן שום מנהיג שהיה מוכן להודות באמת ולהתחיל מהלך אמיתי לפתירת הבעיה. אם אולמרט וברק בטוחים שהם יכולים להרוג מיליון וחצי פלשטינים- הם טועים ובגדול. אנחנו אוכלים שקרים מתועבים מצד ההנהגה של ארצנו, שולחים את חיילינו למלחמה סתמית ובטוחים שה"ערבים" מרושעים ונתאבים. אבסורד. ועוד משהו- הכי קל להניף את הדגל הכחול בארץ ישראל. הכי קל לצעוק "מוות לערבים" ברחובות תל-אביב. הכי קל להגיד "אתה לא בשדרות" בזמן שאתה גולש ברשת ואוכל שלוש ארוחות ביום. הכי קל להגיד "בעז"ה ננצח" ולהשמיט כמו כלום את חייהם של אותם חיילים שיעשו הכל בשביל עמם. הכי קל לכתוב "עוכר ישראל" לכל אדם שדעתו שונה משלך. הכי קל להתעלם מאותם 900 נרצחים ולטעון ש"הם התחילו". הכי קל לדרוש אחדות מעם במצוקה. הכי קל לשחות עם הזרם. הכי קשה להביט לאמת בעיניים, להבין שיש עוד אנשים על הפלנטה ושכולנו בני אדם. הכי קשה לשחות נגד הזרם, ולהגיד את דעתך האמיתית. ואתה יודע מה? הכי קשה בשבילי היה שהבנתי שאני לא יכול להיות גם ישראלי גאה, גם ציוני, וגם לטעון נגד רצח חפים מפשע. אז כנראה שמעכשיו אני רק "שמאלני שונא ישראל". |
|
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מתוכם כאלה יש הרבה שמשמשים במכוון הגנה לפעילי חמאס כשהם עולים על גגות כדי שמטוסי האויר לא יפציצו. האנשים האלה לא נחשבים חפים מפשע מבחינתי.. בהרג הילדים שם אני מאשים את ההורים שלהם. זה בעיה שלהם כבר. מה שמשאיר אותנו עם מספר מועט מאוד של אנשים חפים מפשע מוחלט שנהרגו במהלך הזה והטיעון לזה הוא שזו מ-ל-ח-מ-ה. אתה צריך להבין שאין אפשרות שחפים מפשע לא יהרגו בכלל במלחמה. ההבדל הוא שהם מכוונים לאזרחים. |
|
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
זה יפה לבוא ולראות צד אחד. אתה לא רואה את הצד שלנו. וזה עצוב. כי אם העיר שלך הייתה מופצצת כבר 8 שנים, היית חושב אחרת. |
|
![]() |
# 6 | |
חבר על
|
ציטוט:
כמו את הבית שלך שלי ושל כל מי שפה בפורום. הכי קל זה שהם רוצים להרוג כל יהודי שיש על האדמה הזאת , וגם אותך. הכי קל זה שהם לא נותנים לאנשים בארץ לחיות פה בשקט (למעלה מ-60 שנה) הכי קל להגיד המדינה/האדמה הזאת שלי למרות שאין שום הוכחות לא מהקוראן (הספר שלהם) ולא משום מקום אחר הכי קל לשמלאנים להגיד שערבים מסכנים , אבל מה בני עמם לא מסכנים . הרי הערבים זה יותר חשוב. הכי קל להיות ערבים , פשוט אם את/ה שמלאני לך תגור עם ערבים כי אתה פשוט בוגד ואתה פשוט אחד מהם.
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
הכי קל להגיד שהערבים טובים, אבל אין אומץ ללכת ליד ערבי, כי אתה יודע שהוא יזרוק עלייך אבן. הכי קל להמציא סיפורים, כשאתה לא יושב במקלט שבועיים ברצף. הכי קל לומר שהערבים מסכנים, אבל קשה לענות כששואלים אותך "למה הערבים עושים פיגועים?". רק על הפוסט הזה הפסדת לפחות 20% מהקוראים בבלוג שלך, ואני מאחל לך שתפסיד יותר, עד שתבקש סליחה מעם ישראל, סליחה מחיילי צה"ל שרק בזכותם אתה חי במדינה משלך, ולא בגטאות. תתבייש לך, ולחשוב שאני הצבעתי לך לבלוג, ועוד שלחתי לכל רשימת התפוצה שלי להצביע לך. אני מתבייש שעזרתי לעוכר ישראל כמוך. |
|
![]() |
# 8 |
מ.תיכנות
|
KingSnake
http://www.youtube.com/watch?v=2nx89ICC4_g איך אפשר להגיע למחבלים, כשילדים קטנים, נשים, זקנים, וכלל האזרחים, משמשים בשבילם כמגן אנושי? הבקשות שלהם לא ניתנות ליישום, הם רוצים את מדינת ישראל להם, תראה את מה שהיה בהיתנתקות, הבאנו להם שטחים, אבל זה רק הגדיל את טווח הירי שלהם. נכון, יש פגיעה באזרחים, ולא קצת, המוני פצועים והרוגים, אבל הם הביאו זאת על עצמם, הם בחרו לשילטון ארגון טרור, כשהוא ידוע כארגון המשתמש באלימות להשגת מטרותיו. אני לא יודע אם חוסר הידע שלך נובע מהגיל, או מסתם חוסר ידע, אבל אני ממליץ לך לבדוק את העובדות. |
![]() |
# 9 |
Winner
|
KingSnake, אתה מתנגד למוות של הערבים שנהרגו בעזה, אבל מה עם כל השנים שאזרחי ישראל נפגעים ונהרגים כתוצאה מהחמאס?
אמרת שאתה נגד המלחמה הזאת? איזה דרך אחרת יש לך להציע בשביל להפסיק את הטרור בשדרות ובכל ישוביי הדרום היום? מדינת ישראל נלחמת נגד החמאס, ומנסה כמה שפחות לפגוע בתושבי עזה, זה שהחמאס משתמש בתושבי עזה כמגן אנושי זה לא אשמתנו ואנחנו לא צריכים לרחם עליהם. תושבי עזה בחרו בחמאס בצורה דמוקרטית. וד.א אנחנו נלחמים נגד החמאס, והחמאס מתקיף את התושבים שלנו, זה לא שהוא מתקיף את הצבא שבא נגדו. ולסיום תראה כמה שהתמונה הזאת נכונה: http://www.mivzakon.co.il/mailing/pi...age001(46).jpg
חבר מתקדם
|
אתה מעדיף להעביר ביקורת על הממשלה וצה"ל במקום לעודד ולתמוך בחיילים?
אתה מעדיף לרחם על משפחות אנשים שבחרו מעליהם ארגון טרור על פני משפחות שכולות, שאיבדו מישהו, או סובלים מהטילים כבר 8 שנים? הפעולה של צה"ל כן מוצדקת, וההרוגים שהם אזרחים הם באחריות חמאס, השלטון שלהם, ודווקא הוא מפקיר אותם, משתמש בהם כמגן אנושי, בכוח, ומשליט על האזרחים טרור. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|