|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תעלה למסד את התמונה וזהו.. ולסדרי גודל של הרבה משתמשים , כן צריך שרת חזק |
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
Rom זה לא מסובך מידי.. הקטע של הבדיקה עם הIP זה הבעיה
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
up
איך אני לוקח תמונת מסך ממחשב מרוחק? חשוב לדעת שבמחשב המרוחק יש את אותה התוכנה שיש במחשב שלי נגיד לקחת תמונת מסך מהמחשב שלי ולשלוח למסד נתונים אני יודע..
![]() |
# 4 | |
Winner
|
ציטוט:
ולעלות את התמונה למסד סתם יסבך אותו, וזה לא כל כך יעיל.. תראה, אתה בודק כל כמה זמן את הIP של המשתמש כך: http://www.source-code.biz/snippets/csharp/2.htm ואז משנה את הIP של המשתמש הזה בטבלה.
![]() |
# 5 |
Winner
|
X - שחקן 1
Y - שחקן 2 S - שרת ראשי
מקווה שזה מובן..
# 6 |
חבר מתקדם
|
Rom את שלב 3 אני לא מבין איך לבצע, לא מתמצא בTCP/IP
![]() |
# 7 |
Winner
|
אז תלמד, יש מלא מדריכים על זה..
# 8 |
חבר מתקדם
|
תוכל לתת לי מדריך מומלץ?
i googled c# send a screenshot tcp/ip
Last edited by FuZuL; 31-07-08 at 19:03.. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
TCP/IP - מעין חבילה לפרוטוקולי תקשורת מוכרים , כגון FTP HTTP ובהם דרכי העברת נתונים כמו TCP או UPD ועוד , אין לך מה ללמוד את כולם..
אין לך תאמת מה ללמוד בכלל בכל מה שקשור לפרוטוקול . אלה אם כן אתה רוצה לתקשר עם מחשב ולקבל משו מסוים (קוד מקור , קבצים וכו) אם אתה בC# , ואתה מעוניין לבנות תוכנת שרת וקליינט אין לך מה לגעת בפרוטוקולים.. מה שכן אתה צריך לדעת טוב זו עבודה עם SOCKETים.. אם אתה צריך עזרה או נתקע , אני כבר מומחה בעניין חח nadavsen2@gmail.com בהצלחה Last edited by Jerba; 01-08-08 at 00:27.. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ומה שאני מנסה לעשות זה לקשר בין מחשבים לשרת.. אם לא הבנת זה כתוב בתגובות האחרונות
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|