|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
חבר חדש
|
בבקשה לזה שמדבר על זה שביטוח עולה רק 2 דולר ביום אם הייתה קורא הייתה מבין שיש ביטוח
ציטוט:
sheeze תעשה טובה אל תגיב יותר את רק עושה נזק לעצמך אם התגובות החסרות רגישות האלה |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
זה מה שנקרא הישראלי המכוער והחסר רגישות כלפי אחרים. ------------------------------------ אבל מצד שני הבן אדם צודק,כל אדם יכול לעשות ביטוח לדווקא מצבים כאלו.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
עצוב כלכך לשמוע, אני מקווה מאוד שהוא יצא בחיים.
אי אפשר להרגיש את הכאב של המשפחה...זה פשוט מטורף.. ברגע אחד מישהו יכול ללכת. |
![]() |
![]() |
# 7 |
מ.תיכנות
|
אז אתם חושבים שבגלל טעות הוא צריך לשלם בחיים שלו? כל אחד מכם עושה טעויות בחיים שלו, ואם תקלעו לצרה, אני לא חושב שתגידו שזה מגיע לכם.
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אם אתה מערב את החיים שלך במזל, אל תצפה שהוא תמיד ישחק לטובתך. פעם אחרונה שבדקתי לא הייתה פה הגבלת כתיבה. לא רוצה לשמוע דעות של אחרים? אל תפרסם פה.
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
זה שלפי טענתך הוא התרשל ולא עשה ביטוח מונע מימך לשלוח 10 ש"ח SMS ?? אז המצב של עגום וחבל שכך.. אז תעשה טובה לעצמך "סייג לחוכמה שתיקה" ..
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
זה פורום לא מקום לפירסום היה רוצה לפרסם היה קונה באנר כל עוד הוא פתח אשכול לכל אחד יש זכות להגיב ולהביע את דעתו כל עוד זה לא עובר את הגבול ועובדה שהוא לא היחיד וזה לא "בעיות שלו" אלא אם כבר לתרום אז לתרום לגוף שבאמת יעשה עם הכסף הזה משהו וצר לי להגיד לך שאם הוא בסיירת והוא נעדר כבר יומיים והוא לא הופיע עד עכשיו איפהשהו אז ימצאו גופה=\
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|