|
|
|
|
# 1 | |
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
פיזית אפשרי להתאים כונני פלאש של 32GB ואפילו 64GB. אני אישית חושב שאולי יעלה יותר, אבל שווה. עכשיו בנוגע לאיכות מצלמה ו"שטויות שאני מדבר". נא הסבר. |
|
|
|
|
# 2 | |
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
זה שטויות..."ל-N95 יש חרא מצלמה. עם כל הכבוד, חרא מצלמה.". לחבר שלי יש N95 והתמונות מדהימות, ובמיוחד אחרי שהעברנו למחשב. |
|
|
|
|
# 3 | |
|
אחראי פורום Off-Topic
|
ציטוט:
בנתיים, אין תחליף לנגני MP3\4... חוץ מזה, בשבילי (ובשביל עוד המון אנשים אני מאמין) 8 ג'יגה זה יותר ממספיק....
|
|
# 4 | ||
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אבל זה לא רלוונטי, אני בכלל דיברתי על מה שאתה מקבל ביחס למה שאתה משלם. ל-N95 יש לא חרא של מצלמה, אלא #$%#$% של מצלמה. מכשירים מקבילים מנצחים אותו מבחינת צילום סטילס עם יד אחת מאחורי הגב. חסרון בולט של ה-K800i למשל הוא איכות הוידאו המזעזעת. מזכיר לי את הסלולרים הראשונים עם מצלמה. ציטוט:
|
||
|
|
|
# 5 | |
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
מאיפה אתה מוציא תמידע הזה?!, תן מקור לפחות. זה לא נכון אגב, הN95 הרבה יותר טוב, גם בסטילס וגם בוידאו (או שתיתן לי מקור שאומר אחרת, ואז אני אשנה את מה שרשמתי). |
|
|
|
|
# 6 | |
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
בקשר לנושא הכללי- לא מתלהב מה iphone. אין לי ממש סיבה S: |
|
|
|
|
# 7 | |
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
יהיה לך מכס .. מע"מ.. עמלות וכל שאר הירקות.. אם אתה חוזר מחו"ל ומביא איתך זה עד 200$ Last edited by sport; 10-06-08 at 19:50.. |
|
|
|
|
# 8 |
|
חבר וותיק
|
לפי מה שהבנתי , בניגוד לאייפון הקודם.. את האייפון הזה לא ימכרו כמכשיר באופן חופשי.. אלא יהיה צריך להתחייב לחברה סלולר כדי לקבל אותו.. ככה שזה לא טוב כמו שזה נראה..
Last edited by sport; 11-06-08 at 22:44.. |
|
|
|
# 9 |
|
משתמש - היכל התהילה
|
|
|
|
|