|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
הסכם בע"פ תופס בבית משפט ועצם זה שיש הודעה כזאת פה,
מוכיחה שידעת על ההתחייבות והפרת הסכם \ חוזה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אבל רגע , זה לא כל כך היה בע"פ כי כתבתי לו באייסיקיו אם הוא רוצה להתחייב ל 3 חודשים .
ד"א זה יצא זול יותר ב 50 ש"ח =\ אז יש לו אפשרות לתבוע אותי משפטית ? כי הוא ממשיך לאיים עלי >< |
![]() |
![]() |
# 3 | |
CEO at Foxfort Ltd
|
ציטוט:
לפי מה שאתה אומר אני יכול לבחור עכשיו כל אחד בהוסטס ולהביא אותו לבית המשפט, אבל התביעה תיכשל כמובן כי היא לא תיהיה נכונה, וגם אם היא הייתה אי אפשר לאמת את זה - כי הסכם בעל פה לא שווה שום דבר.
ברכה Last edited by Dennis Ray; 19-02-08 at 16:33.. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
Whatever
|
ציטוט:
הסכם בע"פ נחשב, בטח נחשב.
![]() |
# 5 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אבל אם אין לו הוכחות אז חבל על הזמן.. כמו שאני יתבע את אולמרט שהוא אמר שיהיה שלום ולא היה..
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
תודה על שלקחתם את האופציה לשנות את המשפט ולהביע את אותה הדעה , בדיוק כמו שכתבתי לו בתשובה.
אני עניתי לו לפניכן על התשובה, אז למה להמשיך ולדון על דברים שלא מיוחסים אל צרכיו של המשתמש? * אם אני ו/או כל אחד אחר היה כותב את ההודעה עם הפיתרון הנכון - אין צורך לענות לו בשנית. * גם אני יכול להגיד בכל נושא "כן כן , אני מחזק את זה שמעלי , לדבריו החוקים הולכים לפני הבן אדם" וההמשך.. בשביל מה כל זה? אלה תוספות מיותרות וזה גורר את הנושא להיות ארוך ומייגע. עדיף לאותו אחד לקבל את התשובה הקולעת, המדוייקת וגם אם היא לא המוסמכת (להבין לפי ההיגיון הבריא את המשמעות) וזה הכל.
- אחסון אתרים בחינם ואמין - מפתח אתרי אינטרנט, משפר תבניות WordPress מעצב אתרי אינטרנט וסטודנט להנדסת חשמל. Last edited by Gmedia; 19-02-08 at 20:22.. סיבה: סתם כי בא לי לשכתב. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה