|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
אתה יכול להמשיך לרדת עלי כמה שתרצה,אבל אתה יורד על 90 אחוז מהרשת פה שמורידים דברים......ותעשה לי טובה זה לא פוגע ישירות בשום בנאדם עני/מסכן ואפילו לא כ"כ באנשים ממוצעים,זה פוגע בעיקר בעשירים שלא חסר להם
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
Winner
|
ציטוט:
הכסף שאיתו אתה קונה את המשחקים הולך גם למנקים במשרדים שם, גם לתכנתים, וגם לבעלים. אז הכסף הזה לא שייך רק לעשירים שלא חסר להם, וגם אם כן, הם עבדו קשה בשביל הכסף הזה ואתה לוקח להם אותו! לפחות אם היית מבין מה אתה עושה, אבל אתה בחוצפה חושב שמה שאתה עושה זה דבר טוב..
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
תעשה לי טובה...הם לא נסגרו עד עכשיו בגלל הורדות כלומר הם גם לא הולכים להסגר בגלל הורדות
אם הם יסגרו זה בגלל משחקים לא טובים |
![]() |
![]() |
# 5 | |
Winner
|
ציטוט:
אני מאמין שבחיים שלך לא בנית משהו, הכנת משהו, או עשית משהו שהשקעת עליו יותר מ2 דקות..
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
לכמה מכם יש פוטושופ מותקן על המחשב?
לכמה מתוכם יש מקורי? אני לא בעד להוריד הכל, תוכנות ומשחקים שימושיים צריך לקנות.. אבל לא להוריד שירים, לא להוריד משחקים ולא להוריד תוכנות? אני (כמו רוב האנשים בעולם) לא מתכוון לשלם עשרות אלפי שקלים בשביל שכל התוכנות במחשב שלי יהיו חוקיות (גם תוכנות שאני משתמש בהם 5 דקות בשנה).. |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
אנחנו בתור ישראלים שהכלכלה שלנו לא מזהירה והמשכורות פה(גם לאנשים בכירים) לא מזהירה במיוחד לפי דעתי לא יכולים להרשות לעצמנו לקנות כל כמה זמן משחק חדש..
אני אגיד לכם מניסיון אישי.. המשפחה שלי שהייתה גרה בצרפת הייתה מתפרנסת כמו שצריך ומה היו התפקידים שלהם? האחת מורה והשני פרופסור למת'.. היום הם עובדים באותם תפקידים, רק בישראל.. המשכורת הרבה.. אבל הרבה פחות ממה שקיבלו.. אז אם המשכורת של ההורים, והכלכלה בכלל בישראל הייתה טובה היינו יכולים להרשות לעצמנו לקנות משחקים במחירים סבירים (לא 300ש"ח+ זה לא מחיר סביר בכלל אני מתכוון בטווח של 150-250 ש"ח מקס') כמובן שאי אפשר להתבסס רק על המשכורת של ההורים ואפשר לעבוד ולהרוויח כסף אבל אל תשכחו שבתור נער אין מספיק זמן לעבוד כי יש לימודים מבחנים ובגרויות ואין הרבה זמן לעבוד.. לסיכום אני אגיד דבר אחד.. הכלכלה שלנו בישראל לא הולכת להשתפר ואני מניח שלא תהיה הוזלת מחירים של משחקים לכן אפשר להבין דבר אחד.. האופצייה היחידה היא הורדה (אני אישית לא מוריד כל כך משחקים כי אין לי זמן לשחק אבל הרוב הגדול מוריד). |
![]() |
![]() |
# 8 | |||
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
מספיק מידע בשביל לראות אם שווה לרכוש, אבל לא היצירה המלאה. אל תתחכם, אין שום סיבה לגנוב. ד"א, אני אומר לך בפירוש שאתה גנב. ציטוט:
![]() גנרטור רציני יכול לעלות הרבה מאוד כסף, אבל הוא יהיה בשימוש (אם אין לך צורך מיוחד בו) רק לעיתים מאוד רחוקות כשיש הפסקת חשמל וכו'. אז מה, תגנוב אותו? לא, אתה פשוט לא תשתמש באחד. אתה לא אמור לגנוב תכנה כי בא לך שיהיה אותה, ואתה לא ממש צריך אותה. ציטוט:
|
|||
![]() |
![]() |
# 9 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
מאיפה אתה יודע שאני באמת מוריד משחקים? את עצמי הבאתי כדוגמא בהודעות כי ככה היה יותר קל לי להסביר את עצמי. זה שאני מציג עובדות שהרוב מורידים משחקים, לא אומר שאני בעצמי מוריד. ובכלל, אין לך שום זכות לקבוע שאני גנב, כל עוד לא הוכח אחרת בבית המשפט. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|