|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 2 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
חי לא חיבבתי אותך מההתחלה. |
|
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
אם האשכול גולש למקומות שהוא לא צריך לגלוש,
כמו שכשאני מכין ביצה קשה והמים גולשים לגז, המים הגולשים, יכבו את הגז ובנוסף לכל !!! ילכלכו את הכריים. ואחרי זה אמא שלי באה אליי ואומרת, "אורי, למה אתה עשית לי לכלוך בכריים היפות שלי" ? בכל מקרה, מקווה שהבנתם ת'פואנטה. לא רוצה סטיות ללא הקשר.
חבר בקהילה
|
חחחח ככה מתכנתים מה אתה עושה עמודים index.php?act=projects ועושה את זה בתור לינק
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אולי 00000 זה שמע יותר טוב .. חחחח
|
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
בנתייים אף אחד לא אמר לי שום דבר על העבודות שלי אלא רק הערות על העיצובים .
אני מודה שאני לא מעצב דגול , אבל אל תדאג אני יהיה , צריך פשוט להתאמן . בקשר לעבודות שלי , אל תהיה לי מנהל התעסוקה , אין לך קשר לחשבון בנק שלי ואתה גם לא יודע כמה אני מרוויח וממה ... היו לי כמה עבודות שהלקוחות יצאו ממש מרוצים , אם אתה רוצה אתה גם תוכל לראות , תבוא אלי לאייסיקיו . מעניין שכל מי שזילזל בי בפורום אחרי שהראתי לו עבודות שעשתי שתק ... יש כאלה שעובדים בשקט ויש כאלה שעושים רעש ... אני מהשקטים .... ד"א טל שמתי לב שאתה תמיד מחפש את חצי הכוס הריקה ... לפעמים תסתכל בחצי המלא , זה טוב לחיים ... אם תקח את ה 30 הודעות האחרונות שלך אתה רק מתנשא על אנשים , לא מספיק ? יום טוב ... |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
פי איזה פירגון יש פה יאללה..
מה יש לכם ממנו? מה מפריע לכם? הוא מתכנת.. ומתכנת טוב ממה שראיתי והכרתי אותו גם.. ביקש תגובות על האתר ואתם נספחתם לא יודע לאן. חי שיהיה לך בהצלחה. שפר את העיצוב לדעתי. והאתר עובד לי מצוין(מבחינת תיכנות). |
![]() |
# 8 |
Junior Member
|
תקשיבו אני רק שומע פה אנשים שיורדים אחד על השני
אני זה שעשיתי את העיצוב לאתר של חי ואת התגובות של "העיצוב לא משהו" אני מקבל נכון אני לא מעצב אתרים דגול אבל בשורה התחתונה מה שרוב המעצבים פה (מודה עושים דברים יותר מקצועיים משלי) מרוויחים בשקלים אני מרוויח בדולרים וחי עד לזה אז חבל בכלל על כל הויכוחים המטומטמים שרצים בנתיים שמתי לב שרוב המעצבים והמתכנתים הטובים אף פעם לא מגיבים פה על כלום אז לכל הילדים פה פשוט תלמדו לסתום את הפה |
![]() |
# 9 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
עזוב זיו אין לך מה להתעצבן את הכסף שלנו אנחנו עושים ובגדול , שיהיה להם בהצלחה אם כל מה שיש להם לעשות זה לרדת אחד על השני .....
וטל תודה אחי , ד"א טל אחד האנשים שראו מערכות שלי .... |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|