|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
גבר, נתפסת יותר מידי לקטע של המוזיקה,
אם בן אדם מתחבר למשהו, לא בהכרח מוזיקה, בטח שהוא יושפע מזה. נכון שרוב האנשים מושפעים בעיקר ממוזיקה ולכן זה משקף את האופי שלהם. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
לדעתי זה נכון חלקית כי אם ילד קטן ישמע כל הזמן רוק כבר מאוד זה ברור שהוא יהיה קצת תוקפני או משהו בסגנון ומה שבטוח זה שהמוזיקה משנה את המצב רוח אני למשל כשאני בדכאון קטן ומשעמם כזה אז אני שומע ככה איזה TONY PARKER או CHAD CRUGER מכל מיני זמרים כאלו שירים שקטים כאלו שמקפיצים אותך חח ד"א גם סרטים משפיעים מאוד על הבן אדם אם אתה רואה סרטי אימה כשאתה קטן אתה תהיה קצת פחדן אם תראה סרטי רצח מכל מיני יהיה לך אופי גם פחדן וגם תוקפני כזה ואם תראה טלנובלות תהיה סבתא XD
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
שמה שהאדם שומע, זה מוזיקה שמאפיינת את אותו אדם, ולא ההיפך.
דרל חיים של בן אדם, תכונות שלו, דורכים שלו להתמודד עם בעיות בחיים, קטנות וגדולות, זה מה שעושה את האדם.
# 6 |
חבר וותיק
|
הסביבה עושה את הבנאדם
והבנאדם משתנה עם הזמן כל אחד בזמן שלו יש כמה "פאזות" היה איזה פסיכולוג שכתב על איך האדם משתנה בזמנים נתונים איזה דברים משתנים וכו' ומוזיקה זה חלק מהסביבה =\ מה שאני הולך לכתוב עכשיו יכול להעליב כמה אז אני מצטער מראש לא מכוון לאף אחד** לגבי המוזיקה נתחיל בזה שכל אחד שומע מה שהוא אוהב אף אחד לא ישמע משהו שהוא לא אוהב אנשים יכולים לשנוא מוזיקה עכשיו הסיבה לאהבה לדעתי היא 2 גורמים שהבנאדם מזדהה עם המוזיקה והוא המוזיקה דוגמא מי שמקשיב לראפ הוא ישחק אותה מגניב ויתלבש בהתאם וכו' מי ששומע מאטל פריק עם צמידים חולצות וכו' עכשיו הסיבה השניה זה מה שחסר לבנאדם בחיים מה שהוא רוצה לעשות אבל לא עושה משהו שהוא רוצה להיות אבל בחיים לא יהיה יש גם את האלו ששומעים מאטל אבל תראו אותם שקטים כאלו תראו אותם עם אוזניות ישר יקפוץ לכם בראש שזה בטח מוזיקה קלאסית והם נהנים מהמוזיקה באותה מידה כמו האלו שחיים אותה זה לפחות דעתי |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
לא הבנתם אותי נראה לי (אולי לא הסברתי טוב. )
לא אמרתי שסגנון המוזיקה , למשל רוק , עושה את האדם . אם בן אדם ישמע רוק על החיים , הוא יהיה אדם קר יותר , אל תגידו לי לא , ככה זה. ואם לא קר , אז תוקפני , שזה גובל על קור. יש המון תסמונים לדבר הזה , אין לי איך להסביר , זה יושב לי בראש ועומד על הלשון , אבל אין איך להסביר את זה , לפחות לא אני. עריכה : לGMB - נכון מאוד , אך אני שאלתי מה גורם לבן אדם לבחור בדרך החיים שלו , ואתה אמרת מה זה דרך חיים . ![]() לשניים שאמרו שהם שומעים הכל . הגיוני , אבל בטוח יש משהו שמשפיע על המוח שלכם יותר מאשר שאר סגנונות המוזיקה , סגנון שצובט לכם יותר בלב . בקיצור , סגנון שאתם מתחברים אליו " קצת " יותר. עוד עריכה : לאחד שאמר שאני צריך לפתוח בלוג : באמת מחמם את הלב לשמוע את זה, אבל לא נראה לי. אני לא תמיד צודק ,אתה יודע . כמעט והוכח כאן שאני טועה , למרות שבליבי אמשיך לחשוב כך. אני גם בסה''כ בן 14 , ומהתגובות הכל כך רעות שקיבלתי על הגיל שלי , אני לא מאמין שמישהו יקשיב לי בכלל. היה נחמד לקרוא את זה , תודה. ![]() Last edited by SlideR; 08-12-07 at 20:27.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתה אומר את דעתך, אך היא לא מבוססת על כלום.
אין שום דבר שמוכיח, או אפילו מרמז על מה שכתבת. בנוסף להכל, גם לא כל כך נראה לי שאתה מבין במוזיקה. |
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
הסביבה עושה את הבן-אדם, אם בן-אדם מסויים לובש בגדים מסויימים ושומע מוזיקה מסויימת ומסתובב עם בני-אדם מסויימים אז הסביבה מרכיבה את הבן-אדם.
|
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
כל אדם באמונתו יחיה, גם אם היא שגויה.
תהיו בריאים. ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|