|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
"הפורטפוליו הזה מאוד מקצועי ויפה, אבל זאת דעתך." ?!?! לא חשבת אפילו לשניה שזה יכול להיות הפוך גם? למשל משהו כמו: הפורטפוליו הזה מאוד מקצועי ויפה, אבל זאת דעתי?? אתה אשכרה קובע שהעיצוב הזה מקצועי ויפה? ואללה יש לך בעיה.. ![]() עוד משהו: "אז בקיצור אתה אומר שאתה אוהב מבנה סטנדרטי-חלק עליון,חלק תחתון וצדדים. אז זהו שאפשר לעשות עיצובים אחרים וגם לתכנת אותם." אפשר... אפשר לעשות הרבה דברים ולא תמיד עושים... לא ניראה לי הגיוני שתעשה מבנה שונה בכוונה ואחר כך תקבע בעצמך שזה מאוד מקצועי ויפה... למה בכלל אתה מראה ומבקש תגובות אם אתה יודע כבר שהוא מקצועי ויפה?!
ליר פ.א.מ - פתרונות מחשוב ואינטרנט Last edited by skaz; 06-12-07 at 20:55.. |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
מסכים, מה גם שהגוון האפור הזה צורב לי ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
יש לך סטייל משלך וזה טוב. יש שיפור(גם בתגובות שלך). מעכשיו תתחיל את העיצובים עם מחשבה קצת שונה. אל תפחד להרשות לעצמך להיות הרבה יותר מלוכלך. לפי דעתי חסר לך מאוד שימוש במברשות. אני חושב שיש לך המון ללמוד על אפקטים. עליך לסדר ללא כל ספק את העיצובים שלך. זה טוב שיש לך מחשבה שהולכת ישר על שבירת המסגרת (לא לבנות את המבנה של העיצוב ע"י מבנים סטנדרטים), אבל זה לא אומר שיש צורך ללכת על מבנים מבולגנים. סדר לך סביבת עבודה חדשה.
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
גרסא סופית..
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
קודם כל חושבים על מבנה מה התוכן בתוך האתר ולפי זה אתה מעצב וקובע את הגודל שלו לא פותח חלון חדש בגודל מסוים ומתחיל למלאות אותו לאט לאט.... לא ככה עובדים
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|