|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
Last edited by Shimon; 13-11-07 at 04:36.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
מ.תיכנות
|
גם לי שלחו חח, פשוט לא צילמתי אותן..
|
![]() |
![]() |
# 3 |
מנהל ראשי בדימוס
|
למה לבקש דיסקים? מה הבעיה להוריד?
אני הורדתי דרך האתר שלהם. |
![]() |
![]() |
# 4 |
t tc tcp tcp/ip
|
פעמיים הורדתי וצרבתי וזה לא עבד...
הזמנתי מהם זה עבד.. האימג' לא תקין או שהנרו לא יודע להסתדר איתו. אגב גם ה7.10 כרגע ממש הגיעו אליי. בערב נתקין על מחשב יעודי ונחטט לראות מה חדש ![]()
# 5 | |
Winner
|
ציטוט:
אבל יצא לי מלא פעמים להשתמש כבר בדיסקים לא רק על המחשב שלי, האפשרות של הLive CD או משהו כזה ממש מעולה. וזה שאמר שחוסמים את ישראל בגלל אנטישמיות, אולי אחוז מהחברות, שאר החברות עושות את זה בגלל שכאלה מישראל רואים משהו ביחנם ומזמינים את הכל. זה כבר קרא עם Ubuntu אי אפשר להזמין יותר מ5 דיסקים.
![]() |
# 6 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
Winner
|
ובשאר (רוב) המדינות זה ככה? לא..
ובפורום של מערכות הפעלה לדעתי היה לפני כמה זמן אשכול בקשר להתקנה, תחפשו שם.
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כן גם אני הזמנתי, ubuntu ו kubuntu :
" 4 CDs requested 13 hours ago. 4 CDs were approved and sent to the shipping company 11 hours ago. Please note requests usually take from 4 to 6 weeks to deliver, depending on the country of shipping. " + שאלתי אותם עם אני יכול להזמין 10דיסקים או יותר, כדי לתת ללקוחות שלי(בחינם כמובן) והם אמרו שמישהו שהזמין מישראל 20 דיסקים (בחינם) התחיל למכור אותם בעיר שלו. (אז הם בנתיים לא נותנים יותר מ5דיסקים לישראל). Last edited by KilleR; 13-11-07 at 13:58.. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
הרגע קיבלתי! - חזרתי הביתה וגם לי הייתה הפתעה נעימה!
![]() ![]() ![]() ![]() עדיין נתקל בבעיות בהתקנה :\ - לא יכול להתקדם אחרי השלב של הSetup הראשוני. זה מגיע לי לחלון ורזולוציה לא יודע מה כל כך גרוע ואני לא יכול להפעיל את העכבר - מישה יודע? Last edited by Talbo; 13-11-07 at 19:26.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|