|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
משמש ניסיון + הסכם ניסיון
|
ציטוט:
אבל לי יש פנטיום שלשו שאין לי מה לעשות איתו אז אני עושה עליו נסיונות
![]() |
# 2 |
חבר על
|
10 דיסקים - משלוח מיוחד לירושלים
עדכון - משלוח מיוחד לירושלים
אני שמח להודיע על משלוח של עשרה דיסקים לירושלים. הדיסקים הוזמנו לפני מספר דקות, ויגיעו לירושלים בעוד כשבעה שבועות. הדיסקים נועדו להפצה באיזור ירושלים, ונשלחו למשתמש Gix (טל). מעוניינים בעותק ומתגוררים או נמצאים לא מעט באיזור ירושלים? מוזמנים לתאם מקום ותאריך עם טל, והוא ידאג לספק לכם עותק. חשוב לציין - מדובר בעשרה עותקים נוספים על עשרים העותקים שיגיעו בעוד כחודש. פרטים והזמנות (ירושלים והסביבה): טל - Gix המשך ערב מעולה.
דין. Last edited by DeanT; 18-10-07 at 20:36.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
בהקשר להודעה האחרונה -
פרטי יצירת קשר איתי בפרופיל, בהמשך הדרך יגיעו כמויות יותר גדולות של דיסקים. לכל המעוניין לקבל דיסק בהגעתו - נא להשאיר לי הודעה באייסקיו / הודעה פרטית / אימייל. תודה רבה. |
![]() |
![]() |
# 4 |
Winner
|
יש לי שאלה, מה ההבדל בין Ubuntu Kubuntu Xubuntu Gobuntu ו Edubuntu ?!
ומה ההבדל בין קנית דיסק והזמנת דיסק בחינם? ואם אתה יכול להביא מדריך איך לשדרג את מערכת ההפעלה מ 7.4 ל 7.10. תודה, רום.
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
http://www.ubuntux.org/how-to-manually-update-ubuntu - אני מאמין שזה יכול לעזור לך. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
Winner
|
ציטוט:
![]() |
# 7 | |
חבר על
|
ציטוט:
פרטים באתרים השונים. ההבדל בין קניית דיסק והזמנת דיסק -> קניית דיסק הינה מיידית. הזמנת דיסק יכולה לקחת עד עשרה שבועות. בכל מקרה, אין אפשרות קנייה בישראל.
![]() |
# 8 |
Whatever
|
במקום להכריז כאן על משלוחים מיוחדים,
פשוט תנו את הקישור למשתמשים שרוצים להזמין ישר הביתה. https://shipit.ubuntu.com/login צריך להרשם, ואז להזמין. פשוט מאוד. חינם לחלוטין.
# 9 | |
חבר על
|
ציטוט:
משלוח מהמפיצים בישראל לוקח פחות משבוע. תחשוב על זה. כל אחד ומה שעושה לו טוב. ו... בשבוע הקרוב אני מאמין שהמשלוחים יושבתו בעקבות עומס (אצלם). מי שמעוניין להזמין מהם - זו באמת הבחירה המועדפת.
![]() |
# 10 | |
Whatever
|
ציטוט:
"ההבדל בין קניית דיסק והזמנת דיסק -> קניית דיסק הינה מיידית. הזמנת דיסק יכולה לקחת עד עשרה שבועות." "הדיסקים הוזמנו לפני מספר דקות, ויגיעו לירושלים בעוד כשבעה שבועות." זה בדיוק מה שהם רושמים באתר.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|