|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
אתה צריך אישור מבעל העסק (רק במידה והוא רשום), תבקש ממנו לפנות לAlm בהודעה פרטית עם הבקשה שלו להחליף לך את המשתמש. כמו כן, הוא צריך להכניס אותך לרשימת העובדים שלו.
מזל טוב על הישראלי. שונה (: השם תפוס. |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
מבקש לשנות את שמי מ- FreshGame.Net.
ל- freshgame.co.il עקב העברת דומיין. תודה. |
![]() |
# 4 |
חבר חדש
|
אחי אני הסמנכ"ל ועכשיו אני גם מחליף את רונן.
צריכים כבר לשים לי את "העסק רשום". |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
שלום הייתי רוצה לדעת אם ניתן להעביר ביקורות על עצמאיים כגון מעצבים בפורום ביקורות
|
![]() |
# 6 | |
חבר על
|
ציטוט:
הזכאות לפרסום ביקורת ותגובות לביקורת ניתנת למשתמשים שיש להם מינימום של 30 הודעות לגיטימיות במונה ההודעות שלהם. כתיבת הביקורת / המלצה תנתן אך ורק לאלו שיוכלו להוכיח בדרכים שיפורטו בהמשך שאכן היו לקוחות של העסק עליו הביקורת נכתבה. כמו-כן ביקורת תועבר אך ורק על עסקים רשומים המוגדרים בצבע סגול ו/או על אנשים פרטיים (כגון: מעצבים ומתכנתים) המוכרים כפרילנסרים וגולשים בקהילה." "במידה ואתם מעבירים ביקורת על מעצב/מתכנת יש להציג חלק מהעבודה המדוברת שאכן יכולה להבדיל אותו מכל אחד אחר ולהצביע על כך שהוא ביצע את העבודה" מקווה שעניתי לך על השאלה, זה נמצא בנעוץ של החוקים ![]() |
|
![]() |
# 7 | ||
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ציטוט:
עד אז, גם השם כינוי שלך לא ישונה ![]() חבל ששניכם לא מסתכלים שתים שלוש עמודים אחורה, ורואים 50 תגובות דומות .. |
||
![]() |
# 8 |
חבר חדש
|
עכשיו אפשר לשנות לי בבקשה?
ל: iDo || Light-Era.Net |
![]() |
# 9 |
חבר חדש
|
מצטער על הדאבל פשוט אני לא יודע למה זה לא נותן לי לערוך את ההודעה הקודמת שלי אז רציתי להוסיף:
http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=57043 במידה ותצטרכו אישור מבעל העסק. ^^
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
ציטוט:
אתה מתבקש לשנות את שמך לשם אחר במיידית. שונה. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|