|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
אחלה מערכת, בהצלחה !
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
נחמד אבל למערכת כזאת היא פשוטה מאוד
|
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
המערכת יפה , אבל לא מאובטחת ...
האקרים יעשו חגיגה על המערכת : http://hells.timeserv.biz/cms/page_view.php?id=-1 ואפשר להמשיך להריץ קצת JS , להוציא עוגיות , לעשות מה בא לנו ... הנה העוגיות : http://hells.timeserv.biz/cms/page_v...okie);</script> וחוץ מזה , הסקרים - אם אתה מצביע זה קולט את ההצבעה אחרי ריענון , אני מציע שתעלה את הקטע קוד של פעולת ההצבעה מעל ההצגה של התוצאות . הדף מנהלים דל , אין בו הרבה אפשרויות תוסיף קצת . |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אממ, תוציא עוגיות, אבל אין כאלה.
המערכת לא משתמשת בעוגיות. והפאנל ניהול לא דל, הוא פשוט בדיוק מה שצריך בפאנל ניהול, לא רואה למה סתם להרחיב אותו עם איזה עיצוב בומבסטי. נוח לתמרן בו, הוא עובד במהירות ויעילות, בעיני זה הכי טוב שיש. |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
גם אפשר לעשות יותר מזה מלהוציא עוגיות ... הפאנל ניהול אולי נח אבל לא ישמש את הלקוח בכל הדרישות של מערכת לניהול תוכן . אני בטוח שבעמוד הכניסות האחרונות לאתר לא עשית חלוקה לדפים מה יהיה שיכנסו 300 אלף ביום ? המנהל שיכנס לדף הזה בפאנל יתקע לו הדפדפן והאתר יבזבז הרבה משאבים ... חוץ מזה ... מה עם מחיקת עמוד ? לא צריך ? מחיקת עידכון ? לא צריך ? יש עוד הרבה להוסיף ולאבטח . |
|
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
זה נמצא ב "עריכת עדכונים" ו "עריכת דפים". בקשר לסטטיסטיקות - לא חשבתי על זה, אני אעבוד על זה עכשיו. בקשר לאבטחה - אני השתמשתי בסשנים כי אני יודע שזה יותר בטוח, אם יש לך רעיון איך אני יכול לאבטח את האתר יותר מכרגע אני אשמח לשמוע. בקשר לזה שהמערכת "לא מחדשת" שום דבר - היא לא אמורה לחדש, ממש לא. מה שניסיתי לעשות זו מערכת ניהול תוכן פשוטה, בעברית, לא עמוסה כמו HebNuker ולא מיועדת אך ורק לבלוגים כמו WordPress, אני חושב שדווקא הצלחתי ליצור משהו באיזור. אשמח לעוד תגובות בונות. עריכה : כתוב בעמוד הראשי, אבל בכל מקרה - עורך הטקסט הוא של TinyMCE. Last edited by hellsdevil; 08-08-07 at 23:11.. |
|
![]() |
# 7 |
מ.תיכנות
|
העיצוב נחמד, המערכת נראית טוב ונוחה, אבל זה הכל, אין חידוש, אין פה משהו שיגרום לי כלקוח לבחור בך ולא במערכת אחרת.
בהצלחה |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
ניראת מערכת נחמד, לא מבין בקשר לאבטחה כי אני לא מתכנת או משהו בסגנון..
אגב, תוכל להביא לי את הקוד של העורך דפים? (אני חושב שיש אתר אחד שמביא כזה..) |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
נחמד..נראה טוב ונח
בהצלחה לך |
![]() |
# 10 |
חבר חדש
|
פצצה אחי, התרשמתי מהקלות להכנת סקינים,
רק כמה תמונות וזה יוצא יפה! תשים פורום קטן שתכין מובנה, זה יוסיף.. אפשרות לדף של גלריה, שנותת כפתור הורדה, שתיהיה מותאמת לעיצובים.. כך גם דף הורדות שבמערכת יכולו להוסיף הורדות על ידי זה ששמים לינק, תמונה וכפתור של תמונות נוספות שם יהיומ אם רוצים עוד תמונות.. ושיהיה כפתור הורדה גם מותאם לפי עיצוב.. הייתי מציע לך גם לשים אפשרות להחליף את הטקסט של הלוגו בתמונה של לוגו למי שלא רצה רק טקסט ויש לו לוגו.. וכך גם שיהיה אפשר לבחור צבעים פשוטים לכל הבארים והרקע.. ומה שממש ממש יכול להוסיף זה אפשרות של גרירה של פריטים והזזה, בלוח הבקרה כדי שאם מישהו רוצה נגיד סקר למעלה או עידכונים בצג השני, הוא פשוט גורר וזהו (: מקווה שתיקח את ההערכות שלי לצומת ליבך |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|