|
![]() |
# 1 | |
מ.תיכנות
|
ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
# 3 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
פה דווקא אפשר להתווכח...
למרות שזה שידורים חוזרים על חוזרים, בביפ יש יותר סדרות מצחיקות (כגון חברים וסיינפלד..שהם בלי ספק הסדרות הכי מצחיקות שאי פעם עשו).. אבל ביס יש יותר סדרות טובות...אם זה מספרים, גיבורים, נמלטים וכו' וכו'.. שלא נשכח שיש ג'י לנו וקונאן אובראיין (כל יום), סטרדי נייט לייב וכו'.. הסרטים גם ביס יותר טובים, ובחצי שנה עד שנה הקרובה, גם ביס יהיה VOD... אי אפשר בקיצור ממש לקבוע מי "יותר טוב"... |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ותחשוב כמה מהר זה, כל יום פרק... |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
אז צר לי לבאס אותך, ועד שסמלוויל יגיע אליכם יגיע אלינו העונה השביעית (והאחרונה אם מותר לציין ^^)
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
מה חדש...?
הוט שווים בגלל ערוץ ביפ.. לא צריך יותר מזה.. גם הסדרות של ערוץ 3 - הבורר , האלופה וגיא פינס.. מה קשור סתם מעפן.. בהוט אקסטרה אין תוכניות שוות באמת.. חוץ מאבודים.. כל השאר נחמד.. אבל ממש סתם.. הדבר היחידי שתפסתי מיס.. זה נמלטים.. אבל זה מעפן לראות סדרה כמו נמלטים רק פעם בשבוע.. צריך מרתונים! הפמליה יש גם ב Vod .. בתשלום חודשי אבל.. Last edited by sport; 05-08-07 at 21:31.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
יש טענות לכאן או לכאן,
מהניסיון שלי הוט זה מעפן :\ יש מזל לאלו שיש להם חוויות טובות מהוט.
![]() |
# 8 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() (ואל תגידו לי עכשיו שיש חברים בערוץ 2 ומשפחת סימפסון בעורץ 1 כי...)
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
האמת לחבר שלי יש יס וזה נראה הרבה יותר טוב,
יש שם תוכניות שאתה נקרע מהן יש מלא דברים שאין בהוט (וכן אני בהוט), האמת שזה לא משנה לי כ"כ אני לא רואה את כל הסדרות שאתה מדברים אליהם, רק את SmallVille, שזו באמת סדרה יפה... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|