|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
1. פייפאל נוח מאוד ויכול להגיד לכם את צבור קהל הלקוחות לפי דעתי.
2. אין שום סיבה שלקוח יבחר לשלם בפייפאל וישלם יותר. המחיר אמור להיות אחיד עבור כל אמצעי תשלום. בהצלחה , אור. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
2. לא הייתי מסכים להוסיף עוד אחוזים. |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
למה שישלמו יותר בפייפאל ?
אממ ספציפית מהאתר שלך לא הייתי קונה כלום, אבל בכללי יותר נוח לשלם ב-PAYPAL.
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
לכל אלה שכתבו לגבי העלאת המחיר לבעלי PayPal שזה לא דבר טוב ושהתשלום צריך להיות באותה דרך עבור כל אמצעי תשלום.
קחו בחשבון - עבור כל קניה בפייפאל בית העסק משלם 3.6% + 30 סנט. כלומר: על קניה ב 200 ש"ח אני אצטרך לשלם עוד כ 8.5 ש"ח (), וזה עוד לפני ששלפתי את הכסף מהפייפאל והייתי צריך לשלם את העמלות הכרוכות בכך (אם זה החזקת חשבון בינ"ל או דרך אחרת). שורה תחתונה: אם קניה בפייפאל עולה לי כבעל עסק יותר מ 5% מקניה "רגילה", ואני מוכר גם כך במחירים תחרותיים - הכסף הזה צריך לבוא מאיפשהו. והאיפשהו הזה זה או הכיס שלי או הכיס של הקונים ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
![]() כן, אני מדבר על זה שצריך להעביר את הכסף מהחשבון בחו"ל לארץ. כל זה עולה כסף. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
t tc tcp tcp/ip
|
ציטוט:
בכל אמצאי תשלום יש עמלות.
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הלקוח קונה ומשלם את המחיר של המוצר.. הרי את האפשרות של התשלום בפייפל אתה עושה כדי שיותר יקנו ממך ותרוויח יותר.. אז אם זה כל כך יפגע בכיס שלך .. אל תעשה את זה.. כמו עסקים אחרים.. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
1. בהחלט! תמיד אתה מחפש על מה להוציא את הכסף בPP ולקנות בחו"ל זה לא תמיד מגיע לארץ. לכן כל חנות אלקטרונית שתאפשר שימוש בPP תרוויח הרבה מאוד לדעתי.
2. PP היא שיטת תשלום לכל דבר, אתה רוצה להגדיל את כמות הלקוחות (שיקנו גם באמצעות PP) ולכן בעל החנות צריך לקחת את העמלות על גבי מחיר המוצר. אני לא הייתי משלם יותר בגלל שאני משלם בשיטת תשלום אחרת. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|