|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
אפשר צריך לחתום על טופס
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
מה ז"א לחתום על טופס?
בזמן שאני שולח את הכסף דרך אתר בנק הפועלים אני צריך לחתום על טופס?! כי כשאני פתחתי חשבון בנק הם הביאו לי מלא מלא טפסים לחתום עליהם כמו שלא חתמתי בחיים שלי... וביניהם היה לחתום על טופס פועלים באינטרנט... וגם הביאו לי דף עם קוד משתמש ועם סיסמה זמנית... |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
לא נראה לי שכדאי לך לקבל את האפשרות הזאת, אם מישהו יפרוץ לך למחשב אז הוא יוכל לשחק לך עם חשבון הבנק.
# 4 |
חבר בקהילה
|
במידה ואין לך 18+ אתה לא יכול ביכלל להרשם לפועלים באינטרנט.
וכן, ניתן לעשות העברות בנקאיות בעזרת פועלים באינטרנט, אך ורק לאחר שאתה חותם על אישור צד' ג' או משהו כזה...
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אתם סתם מטעים ובכזו ביטחוניות.... אני אמרתי כמה פעמים שכבר פתחתי פועלים באינטרנט ולא צריך להיות בן 18 בשביל זה... החתימו אותי על טופס של פועלים באינטרנט אישרכרט ועוד כל מני דברים כאלה... וכבר נכנסתי כמה וכמה פעמים לחשבון שלי באינטרנט.... רק השאלה שלי הייתה אם אני יכול להעביר כסף דרך חשבון האינטרנט שלי... ואני כבר בדקתי ונראה לי שכן כי יש לי את האפשרות הזו בחשבון באינטרנט שלי בבנק הפועלים! |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
מרגע שאתה פותח חשבון יש לך את האפשרות של האינטרנט. עכשיו בשביל לבצע העברות אתה צריך לחתום על איזה מסמך בסניף זה הכל, שואלים אותך אם להגביל את הסכום אני מציע לך לעשות את זה למקרה שיפרצו. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
מנהל ראשי בדימוס
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
מנהל ראשי בדימוס
|
לא הכי פשוט להתקשר לבנק ולא לחיות בתהיות?
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|