|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
![]() אז ככה: אני רוצה להמליץ לכם על gold-host עסק חוקי.
אני לקוח שמרוצה מהם. יש לי חשבון בsafe-host ורייסלר בgold-host. עם יש משהו שמפצה על האחזבה שלי מsafe-host פעם אחרי פעם זה השרות בgold-host.. שאולי ואושר פשוט שני אנשים מקצועיים שעושים הכל כדי לעזור ללקוחות שלהם. תראו איזה חבילה יש לי אצליהם: רייסלר 3 ג'גה.3עיצובים רדיו 300 מאזינים,4 דומיינים. והכל במחיר מצחיק שממש לא רוצה לפרסם אותו אבל ממש מחיר מצחיק לחבילה שכזו. האפטיים של כל השרתים שלי בgold-host הם 99.99% (טפו טפו טפו) לא היה לי נפילה אחת בשרת מאז שיש לי שרת אצליהם. ואני בדקתי לאורך תקופת זמן ולא סתם פירסמתי. תמיד אחד מהם איתך ותמיד הם מוצאים את הזמן ואת האנשים המתאימים לעזור לך. ולסיכום ממש אין מילים. מי שילך אליהם רק ירוויח =) גם מבחינה כספית, גם מבחינת שקט ושלוואה מהשרת שלהם. וגם מבחינת תמיכה. בקיצור כל מה שתרצו בחברה אחת ולא חברים אני לא מגזים. המשך יום נעים לכולם. |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מחמם את הלב לשמוע דברים טובים עליהם.
כל הכבוד בהצלחה בהמשך. |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
ואו
רון ? תודה רבה לך אח שלי אני שמח שאתה מרוצה מאוד ואני ישמח לשרת אותך בכל תקופת הזמן שלנו ביחד וגם אחרייה ![]() בכל מקרה תודה רבה לך! ביקורת שניה היום ![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
:} זה בסדר אושר יש לך עוד הרבה זמן לשרת אותי =) אני שמח שאתה מרוצה כפי שאני מרוצה מהביקורות על העסק שלך אני מכווה שזה יניב עוד לקוחות מרוצים בהמשך.
|
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
אושר, נראה לי שתצטרך בקרוב שרת נוסף עם כל הלקוחות החדשים
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
בלי עין הרע