|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ממה שהספקתי ללמוד עליך ניקו אתה סתם ילד שיושב מול המחשב כל היום והחיים שלו זה האינטרנט... לגבי הK610I יש לו את אחד הרמקולים הטובים...וממליץ עליו.
![]() |
# 2 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מצלמה טובה זה V6 ? מה קשור? V6 זה פלאפון למנהלים יותר וכל זה. 6280-בלטה!!-מצלמה טובה מאוד אבל בלטה.[לא לקחת]. הרמקול הכי טוב + איכות הכי טובה + חזקה זה של ה k610 אז תעשה לי טובה אל תשחק אותה מבין על דברים שאתה לא מבין בהם. בקיצור-רמקול מעולה,מצצלמה טובה,מפוצץ ב"פיצ'פקייס" כרטיסי הרחבה נמכרים ב100 שקל[1GB] אחלה פלאפון שבעולם. בקיצור 6280-לא ללכת. אם אתה צריך פלאפון נוח ויותר עסקי כבייכול קח v6 אם אתה צריך את זה לשמוע מוזיקה,לשחק בפלפאון וכל השטויות האלה של נערים...קח K610I LidorA.. אניי קורא ת'תגובה שלך ופשוט נופל מצחוק. הV6 מצלמה יותר מהאריקסון->וה6280 מצלמה יותר טובה משל הV6 הV6 גרוע למוזיקה -6280-נחמד->אריקסון-הכי טוב שיש הדפדפן של הV6 הכי טוב,מה אתה מדבר בכלל?ואינטרנט שלו לא טוב..מצחיק מאוד בקיצור,אתה ממש לא מבין בפלאפונים,אל תשלה את עצמך חמוד. Last edited by pReDaToR.; 25-04-07 at 20:43.. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
סגרנו? חחחח העלק לא מבין XD |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
הV6 ברמה אחת מעל שני המכשירים האחרים, אין מה להשוות בינהם.
# 6 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
מניסיון,
V6 הכי מתקדם מבחינה טכנולוגית ומציע הרבה יותר, K610i יעצבן אותך פחות, המערכת הפעלה של מוטורולה נוחה פחות עבור המשתמש מאשר המערכת של סוני אריקסון. 6280, אין על מה לדבר בכלל...עזוב את המכשיר הזה.
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
מוטורולה, מתקלקל מהר, בעיות מערכת ושביר מאוד.
נוקיה, אין מערכת סימביאן שזה חיסרון מאוד גדול ובעיקר שאין אז הוא פלאפון משעמם מאוד. סוני אריקסון, לא מצאתי בו בעיות חוץ ממסך שנשבר או נסרט בקלות (מגן מסך יעזור מאוד). אז בקיצור, Sony-E k610i לך על זה. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
תראה אני ממליץ לך על המכשיר כמו שלי
sony ericson W850i מכשיר בןזונה :]
# 10 |
חבר וותיק
|
v6!
שפוט נהדר אני איתו חודשיים ותקלה אחת לא הייתה! |