|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
אחראי קהילה
|
ציטוט:
level.co.il הדומיין הוא של דניאל טומי, שהוא הבעלים של הרשת.. המערכת VB, תרו לי הוכחה שיש רישיון, אני בטוח שמישו הוריד או מישו הביא לו ללא רישיון close.co.il הדומיין גם של דניאל טומי, שרשת MIX נפתחה זה היה אותו עיצוב שעוצב ע'י InterActive אני זוכר, והם שינו את הפרטים בעיצוב שיהיו שייכים לרשת level, הפורום עוצב ע'י ליאב ביילה [בפרוום pixels], ראה דף 1 בו כתוב שהרשת מצליחה, הוא הבעלים! והפורום עוצב ע'י ליאב ביליה + עדן דהן, אז.. אולי אני טועה, תוכיחו, לא בא בתוקפנות. |
|
![]() |
# 2 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
את XDAY מנהלים בעלי הדומין+בעלי הרשת לVB יש רישיון ועוד איך! את LEVEL.CO.IL זהו הדומין של דניאל טוני שגם הוא חלק מבעלים הרשת וCLOSE.CO.IL זה גם אתר של דניאל טוני שניכנס לרשת ויפתח בקרוב.. סתם לזרוק דברים באוויר זה לא יפה ולא מכובד, אשמח לעוד תגובות. |
|
![]() |
# 3 |
אחראי קהילה
|
שמע, לא זרקתי דברים לאוויר, אמרתי את דעתי, ואל תגיד שזה לא מכובד, חלאס כבר לשחק אותה "גבר",
בקיצור, כמו שאמרתי, אם כך, רשת טובה מאוד, בהצלחה.. |
![]() |
# 4 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
חח תודה רבה.. אשמח לעוד תגובות |
|
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
אני לא יתן פה ביקורת על הרשת כי זה לא יראה בעינכם אובייקטיבי כי גם לי יש רשת אתרים.
מה שאני כן רוצה להגיד שזה די אידיוטי [לא די... זה אידיוטי] לשפוט אתר כלשהו [לטוב או לרעה] לפי הדומיין שלו, זה סך הכל שם האתר .co.il... זה הכל בעיניי לפחות.. עריכה: אגב.. אסור לפתוח אשכולות שכאלו, אשר קשורים בעקיפין או לא במערכת מוכנת/פורמים.. |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
viper סתם לידע שלי..
בן כמה אתה? ואם אפשר לדעת בן כמה דניאל טוני הזה... |
![]() |
# 7 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
דניאל 15-16 |
|
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
הטרנד החדש:
פתיחת רשת אתרים.. תגידו.. לא נמאס לכם לפתוח אתרים לא מקוריים? \= |
![]() |
# 9 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
חבר'ה בבקשה אל תסטו מהענין... אשמח לקבל עוד תגובות |
|
![]() |
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
עניין הוא רשת האתרים, נכון או לא? אני העברתי ביקורת על הרעיון של רשת האתרים. או שמה לא נאה לך לקבל ביקורות לא טובות? מה קשור ההשקעה? ואני השקעתי מעל 2000 שקל על הרשת שלי, זה אומר משהו על הרעיון האתר? לא. אז במקום לענות לעניין אתה מתחמק....:qqb006: |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|